Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

1) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ




Κλεινοντας το συγγραμμα που σας εξηγει όλη σας τη θέση μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα, σ' οποποδηποτε σημείο κι αν βρίσκεστε στο πλανήτη γη, θελουμε να σταθουμε λίγο στο φύλο σας, άντρας ή γυναίκα, και στην ηλικία σας (παιδιά - νέοι - νέες, μεσηλικες, ηλικιωμενοι).
Θελουμε να σας το ξεκαθαρισουμε με το πιο διευκρινιστικο τρόπο.
Όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη σας, μέσα στο ορατο σύμπαν, ονομαζεστε "ανθρωπότητα" και τίποτα άλλο.
Σίγουρα, έχουν ενσαρκωθεί στο πλανήτη σας κάποιες πολύ ιδιαίτερα εξελιγμένες ψυχές και η πλειοψηφια από αυτές τις σταλμενες εξελιγμένες ψυχές, έχουν γεννηθεί στην ελληνικη φυλή. Όπως και κάποιες άλλες ιδιαίτερες ψυχές έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές χώρες από την Ελλάδα.
Θελουμε όμως να σας το ξεκαθαρισουμε τόσο οσο δεν γίνεται περισσοτερο. Είτε ο αποσυμβολισμος της μυθολογιας του 12Θεου, είτε ο αποσυμβολισμος των παραβολων που δίδαξε ο μέγιστος δάσκαλος Ιησούς Χριστός, είτε ο Ερμής ο Τρισμεγιστος με την φιγουρα του κυρικειου (ραβδος με δυο φίδια), είτε όλοι οι άλλοι ασύλληπτοι μύστες - Δάσκαλοι, κανένας μα κανένας δε κατεβηκε για τη χώρα που γεννήθηκε να διδάξει.
Όλοι, μηδενος και μηδεμιας δασκαλου/ας - μύστη/ιας δεν ενσαρκώθηκε στον πλανήτη σας, πάρα μόνο για να βοηθηθει να ανελθει πνευματικά όλη η ανθρωπότητα.
Κανένας μύστης, κανένας Δάσκαλος, καμία Δασκαλα δεν ήρθε για να διδάξει καμία μεμονωμενη χώρα.
Όλες οι σημαίες που ακολουθειτε στο μέρος που γεννηθήκατε, οι θρησκείες, τα ήθη και τα έθιμα, οι στημένες κρίσεις, οι στημμενοι πόλεμοι, οι στημένοι προβοκάτορες, πράκτορες, πολιτικοί, θρησκείες, θρησκευτικοί άρχοντες, όλοι αυτοί έχουν μόνο ένα σκοπό. Είτε οι υψηλα ισταμενο το γνωρίζουν, είτε οι χαμηλα ισταμενοι (παγωμενοι νωες) δεν το γνωρίζουν.
Όλα αυτά λοιπόν σκοπό έχουν να σας διαιρέσουν. Όλες μα όλες οι εξουσίες του πλανήτη σας, φυσικά η κάθε μια εκπροσωπεί την αλήθεια της, πως αλλιώς θα μπορέσουν να σας πείσουν, να ακολουθειτε πιστα και φανατισμενα αυτές τις εξουσίες που έχουν ταιριαξει τάχα στη δική σας ιδιαιτερότητα ή ιδιοσυγκρασια, ή χαρακτήρα.
Όμως, για την δημιουργία, για το Θειο σχέδιο, για το σύμπαν, αυτές οι διαφορες δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο μια λέξη, "ανθρωπότητα".
Γεννιέστε και πεθαινετε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Από μια μητερα γεννιέστε και το φυσικό σας σώμα το αφηνετε να αποσυντεθεί στο θάνατο σας στα υλικά της γης. Ειτε σαν πλούσιοι από υλικά αγαθά ή φτωχοι να ζήσετε σε όλη την ενσάρκωση σας τα λίγα γήινα χρόνια που ισχυουν αυτά στην απειροτητα του χρόνου (όπως αντιλαμβάνεστε στη γη το χρονο), είναι αστειο να το συζητατε.
Ακόμα και 100 χρόνων να πάει ένας συνανθρωπος σας, ρωτηστε αυτόν ή τους εαυτους σας, αν καταλαβε πως έφτασε 100 χρόνων. Θα σας απαντησει ότι δεν καταλαβα πως εφτασα 100 χρόνων.
Αυτός ο γρηγορος γηινος χρονος όπως τον αντιλαμβάνεστε, βοηθαει στο να μπερδευτει ο κατωτερος Δίας σας - Νους, ώστε να πλανευεστε απο όλες τις στημένες εξουσίες στο πλανήτη σας ότι τάχα 10 -30 η 50 γήινα χρόνια είναι τεράστιος χρωνος
Όμως, όπως σας προειπαμε, όλα τα παιδιά του πλανήτη σας, είναι παιδιά της ανθρωπότητας, όλοι οι νεοι και οι νέες του πλανήτη σας είναι μελη της ανθρωπότητας, και ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους μεσηλικες και για τους ηλικιωμενους.
Δεν σας κοιταμε και δεν σας μιλάμε με διαφορετικές γλωσσες και διαφορετικές παροτρυνσεις. Όλους σας σας βλεπουμε σαν ανθρωπότητα και μέσα από αυτή την αποσφράγιση της γνώσης απευθυνομαστε σε όλη την ανθρωπότητα.
Μιλωντας για τα παιδιά, μιλάμε για όλα τα παιδιά της ανρθωποτητας. Μιλωντας για τους νέους και τις νεες, μιλάμε για όλα τους νέους και τις νεες της ανρθωποτητας. Ακριβώς το ίδιο ισχυει και για τις άλλες ηλικιες.
Και σ' αυτή την πρωτη επιστολη φυσικα απευθυνομενοι σε ολους τους κατοικους της γης/ ανθρωποτητα η μοναδικη εργασια που ειστε υποχρεωμενοι να ασχοληθειτε ειναι να δουλεψετε πρωτα και αποκλειστικα με τον εαυτο σας. Μεσα απο αυτη την αποσφραγιση σας δινονται ακριβεστατες οδηγιες στο πως να εργαστειτε με τον εαυτο σας δηλαδη να μαθετε ποιοι ειστε, να αποβαλετε ολα τα βαριδια του εαυτου σας που φυσικα αντιστοιχουν στα δικα σας εγω και κατοπιν εξαλειφοντας απο εσας τους ιδιους ολα τα βαριδια- εγω σας - επιθυμιες αυτος ο δρομος θα σας οδηγησει στην απολυτη αυτογνωσια και αυτο αυτοατα σημαινει για εσας τους ιδιους, ΕΛ-ΕΥΘΕΡΙΑ.

Φυσικα μετα απο αυτη τη κατακτηση της αυτογνωσιας για εσας τους ιδιους, και τον περιγυρο σας και κατ' επεκταση για ολη την ανθρωποτητα πλεον ο πλανητης σας ζει τη νεα χρυση εποχη