Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

10) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ




Σ αυτή την επιστολη μας αναφερομενοι στους πλουσιους του πλανήτη σας, φυσικά μιλάμε γι αυτούς που έχουν υλικά αποκτήματα, σπίτια, χρήματα πολλά ή πάρα πολλά.


Ο πλούτος και η αιώνια ζωή
(Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον ιη΄ 18-25)
18 Καὶ ἐπηρώτησέ τις αὐτὸν ἄρχων λέγων· διδάσκαλε ἀγαθέ, τί ποιήσας ζωὴν αἰώνιον κληρονομήσω; 
19 εἶπε δὲ αὐτῷ ὁ ᾿Ιησοῦς· τί με λέγεις ἀγαθόν; οὐδεὶς ἀγαθὸς εἰ μὴ εἷς ὁ Θεός. 
20 τὰς ἐντολὰς οἶδας· μὴ μοιχεύσῃς, μὴ φονεύσῃς, μὴ κλέψῃς, μὴ ψευδομαρτυρήσῃς, τίμα τὸν πατέρα σου καὶ τὴν μητέρα σου. 
21 ὁ δὲ εἶπε· ταῦτα πάντα ἐφυλαξάμην ἐκ νεότητός μου. 
22 ἀκούσας δὲ ταῦτα ὁ ᾿Ιησοῦς εἶπεν αὐτῷ· ἔτι ἕν σοι λείπει· πάντα ὅσα ἔχεις πώλησον καὶ διάδος πτωχοῖς, καὶ ἕξεις θησαυρὸν ἐν οὐρανῷ, καὶ δεῦρο ἀκολούθει μοι. 
23 ὁ δὲ ἀκούσας ταῦτα περίλυπος ἐγένετο· ἦν γὰρ πλούσιος σφόδρα. 
24 ἰδὼν δὲ αὐτὸν ὁ ᾿Ιησοῦς περίλυπον γενόμενον εἶπε· πῶς δυσκόλως οἱ τὰ χρήματα ἔχοντες εἰσελεύσονται εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ! 
25 εὐκοπώτερον γάρ ἐστι κάμηλον διὰ τρυμαλιᾶς ραφίδος διελθεῖν ἢ πλούσιον εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ εἰσελθεῖν. 
18 Και κάποιος άρχοντας τον επερώτησε λέγοντας: «Δάσκαλε αγαθέ, τι να κάνω, για να κληρονομήσω ζωή αιώνια;» 
19 Του είπε τότε ο Ιησούς: «Τι με λες αγαθό; Κανείς δεν είναι αγαθός παρά μόνο ένας, ο Θεός. 
20 Τις εντολές τις ξέρεις: Μη μοιχέψεις, μη φονεύσεις, μην κλέψεις, μην ψευδομαρτυρήσεις, τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου». 
21 Εκείνος είπε: «Αυτά όλα τα φύλαξα από τη νεότητά μου». 
22 Όταν το άκουσε τότε ο Ιησούς, του είπε: «Ακόμα ένα σου λείπει: πούλησε όλα όσα έχεις και διαμοίρασέ τα σε φτωχούς, και θα έχεις θησαυρό στους ουρανούς, και έλα ακολούθα με». 
23 Εκείνος, όταν άκουσε αυτά, έγινε περίλυπος. γιατί ήταν πάρα πολύ πλούσιος. 
24 Όταν ο Ιησούς τότε τον είδε, που έγινε περίλυπος, είπε: «Πόσο δύσκολα εκείνοι που έχουν τα χρήματα μπαίνουν στη βασιλεία του Θεού! 
25 Γιατί είναι ευκολότερο μια καμήλα να περάσει από τρύπα βελόνας παρά πλούσιος να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού». 

Όλα τα υλικά αποκτήματα τα οποία κατέχει ένας άνθρωπος πάνω στον πλανήτη σας όταν είναι ενσαρκωμενος δηλαδή κατέχει ένα φυσικό πυκνο σώμα, με την έλευση του φυσικού του θανάτου απολύτως τίποτα δεν παίρνει μαζί του από τα υλικά αποκτήματα, σπίτια, χρήματα, γιοτ κ.ά.
'Έτσι στην διάρκεια του βίου ενός ανθρώπου έχοντας όλη η ανθρωπότητα ακολουθήσει τους ίδιους νόμους κάποιοι κατατασσονται στην κατηγορία των φτωχων, φυσικά η μεγαλύτερη πλειοψηφια και κάποιοι λιγοι στην κατηγορία των πλουσιων. Τα νουμερα που θα σας αναφέρουμε είναι ιδιαίτερα ενδεικτικα. Πάνω από 3 δισεκκατομμυρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας και μόνο 10 εκαττομυρια άνθρωποι από όλη την ανθρωπότητα έχουν χρήματα μετρητά πάνω από 1 εκατ δολλαρια.
Στην παρουσία επιστολη αναφερομεοι στα λίγα εκατομμύρια ανθρώπων που κατέχουν την χρηματικη ικανότητα να κατατασσονται στους πλουσιους, είτε από δικά τους αποκτήματα είτε από μεταβιβασεις γονέων κ.ά., τα πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα.
Κυριοι και κυριες, που ανήκετε στους πλουτοκρατες του πλανήτη σας, όσα χρήματα και να έχετε γνωρίζετε ξεκάθαρα ότι έχουν ημερομηνία ληξης, από τη δική σας διαχείριση (μετά το θάνατο σας τα διαχειρίζονται άλλοι).
Όταν στη διάρκεια του φυσικού σας βίου κατεχετε πάρα πολλά χρήματα εσείς μέχρι τώρα νομιζατε ότι αυτά τα έχετε για να αποκτατε οποιοδήποτε υλικό αγαθο επιθυμείτε. Και φυσικά αυτό το κάνετε πράξη αφού έχετε τη δυνατότητα. Μέσα από αυτή τη διαχείριση των χρημάτων σας γίνεστε κάτι διαφορετικό από την υπόλοιπη ανθρωπότητα που ζει στη φτωχια και δεν ενδιαφέρεστε για τη φτωχεια τους είτε καθόλου είτε προσπαθείτε κάποιες φορες με ελαχιστες δωρεες είτε με ελαχιστη συμμετοχή σε ευαγη ιδρυματα, συγκριτικά με τις δυνατότητες σας.
Και ετσι με αυτή τη συμμετοχή σας να πιστεύετε οτι βοηθατε την ανθρωπότητα. Όμως η συμμετοχή σας σε κάθε μορφής βοηθεια προς την ανθρωπότητα ειναι ελαχιστη μπροστά στις δυνατοτητες σας και δεν μπορείτε να ξεγελάσετε ούτε τον Δημιουργό ούτε το σύμπαν.
Όταν έρχεται το σύμπαν και με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι σήμερα σας δίνει την δυνατότητα να κατεχετε πολλά ή πάρα πολλά χρήματα ο λόγος είναι μόνο ένας: για να δοκιμαστειτε. Όπως αντίστοιχα και οι φτωχοι που δοκιμάζονται πως θα διαχειριστουν τη φτωχια τους, 'Έτσι και σεις πλούσιοι δοκιμαζεστε πως θα διαχειριστητε τα χρήματα σας.
Ότι λόγια και να πειτε είτε στο περιβάλλον σας είτε συζητωντας με τον εαυτό σας πιστεύοντας ότι ετσι είστε καλοι άνθρωποι τίποτα δεν μπορεί να απο αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να έχετε κάνει.
Ο μέγιστος Δάσκαλος που πάτησε στο πλανήτη σας Ιησούς Χριστός, με αυτό που γραφτηκε στο κατά Λουκά Ευαγγέλιο, σας το είπε ξεκάθαρα. Εσείς μπορεί να λετε ότι είστε καλοι άνθρωποι ή να μην πειράζετε κανέναν, να μην έχετε κλεψει, να μην έχετε φονευσει, να έχετε τιμησει τον πατερα και τη μητερα σας και όλα αυτά που γνωρίζετε τι σημαίνει να είσαι καλος άνθρωπος.
Όταν όμως για κάποιους λόγους μπορέσατε να έχετε στην κατοχή σας πολλά ή πάρα πολλά χρήματα, την ίδια στιγμή άνθρωποι πεθαινουν από πεινα και διψα, είναι αρρωστοι και κατακοιτοι. Είναι χωρίς εργασία και οποιοδήποτε άλλο δεινο του παγκοσμιου συστήματος.
Είναι δυνατόν εσείς που θα μπορούσατε πχ να ταισετε 1000 ανθρώπους στην καλύτερη περίπτωση να ταιζατε 10-20 ή 100, να σας περιμένει καμία βασίλεια των ουρανων μετά θανατον;
Κυριοι πλούσιοι, εάν θα μπορούσατε να ταισετε 1000 ατομα, γιατί δεν ταιζετε και τους 1000; Ακόμα και 999 να ταισετε και μόνο έναν που θα μππορουσατε να τον είχατε ταισει, γιατί δεν το κάνετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι ακόμα και ένας που δεν ταιστηκε οφείλεται σε σας που δεν θελατε να τον ταισετε;
Φυσικά μιλάμε για αρρωστους, αδυναμους κλπ και όχι για τεμπεληδες ή παρασιτα.
Αυτό ακριβώς απαντησε ο μέγιστος διδάσκαλος Ιησούς Χριστός στον πλουσιο που αναφέρθηκε.
Σε αυτή τη τοποθέτηση κάποιοι πλούσιοι θα αδιαφορησουν για ότιδηποτε, γιατί ο απίστευτος εγωισμός τους έχει κλεισει τελείως τα μάτια της ψυχής τους, όποτε το ταμειο θα γίνει γι αυτούς μετά θανατον δηλαδη η ποιο μεγάλη διαρκεια σε ελάχιστα γήινα χρονια
Σε κάποιους άλλους όμως που θα προσπαθησουν να δικαιολογηθουν με οποιαδήποτε δικαιολογια, έστω ότι βαστανε χρήματα για το μέλλον του φυσικού τους βίου, εδώ ταιριάζει απόλυτα ότι σας έχουμε γράψει σχετικά με το πώς έπρεπε να στηθει η εξουσία στην ανθρωπότητα.
Επειδή κάποιοι πλούσιοι είναι αυτοδημιουργητοι, που αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ο κατωτερος νους παίρνει πολλές στροφές, δηλαδή είναι εξυπνοι, εφοσον πετυχαν να γίνουν πλούσιοι, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι τα κατάφεραν.
Με μια διαφορά. Ότι έγιναν πλούσιοι για τον εαυτό τους, για το εγώ τους. Και στον ίδιο χρόνο που κάποιοι άλλοι δεν είχαν τη δυνατότητα, την ευελιξια, χωρςι να είναι τεμπεληδες ή παρασιτα, δεν έχουν καν την ευκαιρια να εργαστουν ούτε για τα στοιχειωση υλικά αγαθά (τροφή και στέγη).
Βλέπετε ακόμα μια φορά τον φαυλο κύκλο των παγκόσμιων νεκροθαφτών. Συνέχεια σας διαιρει σαν ανθρωπότητα και όταν κάποιοι εξυπνοι μπορέσουν και ξεφυγουν από τη φτωχεια διαιρετικά σχετικά με τους υπόλοιπους να νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους.
Σε αυτή την περίπτωση, όταν κάποιοι από εσάς τους πλουσιους, κυρίως τους αυτοδημιουργητους και λόγω οσων έχετε διαβασει σ' αυτή την αποκρυπτογραφηση της γνώσης οσο και ότι οι ίδιοι εσείς γνωρίζετε ότι η διαδικασία του φυσικού σας θανάτου είναι θέμα γήινου χρόνου και τίποτα άλλο, προσπαθηστε να χρησιμοποιήσετε όλη την ευστροφια σας, τις ικανοτητες σας και την εξυπναδα σας για το καλό όλης της ανθρωπότητας.
Αυτά που σας έχουμε γράψει ήδη ότι αν εργαστει όλη η ανθρωπότητα στην ομπρελα του δημοσιου, φυσικά οι δικες σας ικανοτητες και σ' αυτή την περιπτωη θα σας δώσουν ηγετικές θέσεις λόγω της ευστροφιας και της εξυπναδας σας και ταυτόχρονα θα υπηρετησετε όλη την ανθρωπότητα ακυρωνοντας τον Μαυροψύχη, τα χρήματα και τους παγκόσμιους νεκροθάφτες στο πλανήτη σας.
Τον τρόπο σας τον γνωστοποιησαμε μολις τώρα και την κατεύθυνση πλεον την έχετε στο νου σας. Εάν δεν προχωρησετε προς αυτή και μόνο την κατεύθυνση δηλαδή να ελευθερωσετε την ανθρωπότητα σίγουρα από ηγετικη θέση οτιδποτε άλλο και να κάνετε με την πάλια μεθοδο είναι μόνο δικαιολογιες.
Δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία. Πρέπει να το κατανοήσει όλη η ανθρωπότητα και ο κάθε ένας ξεχωριστά. Είτε φτωχος είτε πλούσιος και σ' αυτή την επιστολη βεβαια μιλάμε για τους πλουσιους.
Κυριοι πλούσιοι είτε θα δουλεψετε για το καλό όλης της ανθρωπότητας αισθανομενοι την ενότητα των πάντων ή θα συνεχίσετε με οποιαδήποτε προφαση και να επικαλεστητε να εργαζεστε για το δικό σας εγώ και το δικό σας καλό.
Αυτόματα έχετε απομακρυνθει από τη πηγη, την μονάδα, τον Πατέρα τον θεο, υπηρετείτε μόνο το εγώ σας και την διαιρετικότητα και αυτό σημαίνει κάρμα (νόμος ανταποδοτικης δικαιοσυνης). Εάν η εξυπναδα σας πιστεύετε ότι σας φτανει να διαρκεί μέχρι το τέλος του φυσικού σας βίου (θάνατος) τότε συνεχιστε τις πάλιες μεθόδους. Εάν όμως η εξυπναδα σας δεν έχει όρια που πλέον μετατρεπετε σε εμφυια είναι έξω από τη ζωή και το θάνατο και έξω απο οποιοδήποτε συνορο, αλλάξτε από τώρα και δουλεψτε για όλη την ανθρωπότητα, χωρίς χρώματα, φυλές, κράτη, χωρίς "εγώ".
Εμείς αυτό που σας προτεινουμε είναι πλέον πολύ ξεκαθαρο. Αφηστε τα εφημερα εγωιστικα σας πλούτη και ενωθείτε με την ανθρωπότητα και ταυτόχρονα με το σύμπαν. Και φυσικά με την μονάδα που είναι η ενότητα των πάντων.
Καλη επιτυχια.