Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

13) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ KAI ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ




Καθως καταλαβαίνετε ότι έχετε όλη τη γνώση στα χέρια σας, όλες οι παραπανω καταστάσεις είναι 100% δια-βολή επανω στο νου των ανθρώπων.
Σίγουρα όλα αυτά έχουν και κάρμα από το παρελθον. Δηλαδη, αν κάποιος σήμερα είναι απατεωνας είναι όλη η εξέλιξη που έχει ο ατομικός ψυχικος φορέας του από όλες τις προβιωτες μέχρι και την σημερινή του ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τους κλέφτες, τους αλαζονες, συκοφαντες και βλασφημους.
Όλα αυτά φερνουν δυσαρμονία μέσα στην αρμονία του σύμπαντος και αναγκαστικά, εφοσον εσείς οι ίδιοι έχετε προκαλέσει αυτή την δυσαρμονία, εσείς οι ίδιοι θα κληθειτε να την επαναφέρετε σε αρμονία.
'Έτσι, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά απέναντι στους νεεκροθαφτες ότι όταν ένα ατομο ενσαρκωνεται με προβλήματα υγειας πχ κινητικα προβλήματα, προβλήματα οραση-ακοης, συνδρομο νταουν, αυτιστικοί, εκδηλωσεις επιθετικων νοσων στα παιδικα χρόνια με αφαιρεση ζωών, όλα αυτά είναι η συνέχεια όλων αυτών που χει εγκλωβισει ο κατωτερος νους του καθένα από εσάς τους ανθρώπους σε προηγούμενες ζωές.
Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα για να το καταλαβαίνετε καλύτερα. Εάν κάποιος άνθρωπος σε πολυ μικρή ηλικία φορέσει γυαλια: εάν φορανε οι γονείς, εύκολα η επιστήμη θα το αποδωσει ενδεχομενα στους γονείς που μπορεί και οι ίδιοι να φορουν από μικρή ηλικία.
Όμως, στο σύμπαν ο καθένας έχει την προσωπική του εξέλιξη και φυσικά οι καρμικες υποχρεώσεις των παιδιων ταιριαζουν απόλυτα με τις καρμικες υποχρεώσεις των γονιων τους.
Δηλαδη, μια σειρά αποδεικτικων καταστασεων που είχαν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ο νους, με την βοηθεια των οφθαλμων διαστρευλωνε τα γεγονότα που είχαν μόνο μια ερμηνεια. Και λόγω του ότι ετσι εξυπηρετουσε τη ψυχοσυνθεση συμφωνα με τις επιθυμίες του νου, στο τέλος αλλιώς ήταν η αλήθεια των γεγονοτων και αλλιώς τα ερμηνευε.
'Έτσι, στην περίπτωση αυτή, η διαστρευλωση της αλήθειας οπαιδηποτε αυθερετου συμπερασματος από τον κατωτερο διαιρετικο εγκλωβιστικο νου (Δια) οδηγηθηκε στην επόμενη ενσάρκωση να φοραει γυαλια ορασεως από πολύ μικρή ηλικία το φυσικό σωμα
Βλέπετε πόσο απλά και τέλεια, πόσο αρμονικά λειτουργεί το σύμπαν και συνεχώς διδάσκει.
Όταν όμως, δυστυχώς για την ανθρωπότητα μέχρι τώρα η αληθινή γνώση μέσα από τις επίσημες εξουσίες έχει μπερδευτεί με άπειρα ψέματα, από πού θα μπορούσατε να διδαχτείτε;
Και μάλιστα , οι τεράστιες αλήθειες με κορυφαία του Ιησού Χριστού, του Βούδα, κι όλων των μεγάλων μυστών έχει δοθεί στην ανθρωπότητα με παραβολες μύθους κ.α. όποτε είναι πολύ δυσκολη η ερμηνεια τους.
Κατά τον ίδιο τρόπο και η επιστολή προς κλέφτες, απατεώνες, υπερήφανους, αλαζόνες, συκοφάντες και βλάσφημους σας προειδοποιεί ότι κάθε δυσαρμονία από όλες αυτές έχει το δικό της καρμικό αποτέλεσμα.
Εάν έχετε παραπάνω από μια δυσαρμονία, παραπάνω θα είναι και τα καρμικά αποτελέσματα που θα αναγκασθητε να φερεται σε αρμονια.
. Και επειδή έχετε κατανοήσει ότι όλος αυτός ο αναβρασμός ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη σας και με όλες τις μορφές παγκόσμια οικονομική κρίση, εστίες πολέμου σε πάρα πολλά μέρη, επιδημίες, σεισμοί, πλημμύρες και σεισμούς περισσότερους από κάθε άλλη φορά, καταλαβαίνετε την σπουδαιότητα της παρούσας εποχής.
Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να επικαλεστείτε ένα σωρό δικαιολογίες. Ότι κλέβω για τον τάδε λόγο, συκοφαντώ για τον τάδε λόγο, είμαι υπερήφανος γιατί είμαι Έλληνας ή Εβραίος ή Κινέζος, βλασφημώ γιατί μου φταίει ο κάθε βλάκας ή οποιαδήποτε αστεία δικαιολογία επικαλεστείτε
Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Η αιτία όλων αυτών των επιλογών σας είναι η παντελής άγνοια από τη μεριά σας για το λόγο που ενσαρκωθήκατε και μέσα από την άγνοια ο κατώτερος νους σας εγκλώβισε σε χαμηλού επιπέδου καταστάσεις και ταυτόχρονα φυλάκισε την ψυχή σας.
Από δω και εις το εξής, στο λίγο χρόνο που απομένει δεν έχετε καμία δικαιολογία. Φυσικά και πιο πριν δεν είχατε δικαιολογία αλλά τώρα όμως έχετε πάρει με κάθε λεπτομέρεια όλη τη γνώση. Και επειδή ο Νώε σας λέμε ακόμα μια φορά ότι είναι κοντά, γι αυτό σας λέμε ότι από δω και πέρα δεν θα χετε καμία άλλη δικαιολογία.
Μην αφήσετε πλέον ούτε ένα γήινο δευτερόλεπτο να πάει χαμένο. Κάντε πράξη όλα αυτά τα οποία έχετε διδαχτεί και κάντε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας. Απ-ελευθερώστε (αιθέρας) την ψυχή σας.

Καλή επιτυχία!