Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

17) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ




Καταλαβαινετε ότι αυτή η επιστολη απευθυνεται σε όλα τα σώματα ασφαλειας όλων των κρατών και ενοπλων δυναμεων του πλανήτη σας.
Έχετε ήδη τελειώσει όλη αυτή τη συμπυκνωμενη γνώση που έχετε πάρει από αυτή την αποσφράγιση της γνώσης και την ενεργοποιηση του νου σας και έχετε καταλάβει ότι είναι το μοναδικό όργανο που μπορεί να σας ενωσει με τα αόρατα (πνεύμα - ψυχη) με το σύμπαν και φυσικά με τον Δημιουργό.
Για το σύμπαν αλλά και για εμάς, που και εμείς ανηκουμε μέσα στο σύμπαν, δεν σας ξεχωριζουμε σαν στρατιωτες της Αμερικής, της Κίνας, του Ισραηλ, του ΝΑΤΟ, ή οποιασδήποτε άλλης ονομασιας συμμαχιας των σημερινων η παρελθοντων ετών του πλανήτη σας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους αντιστοιχους που υπηρετούν τα σώματα ασφαλειας του πλανήτη σας.
Όλοι σας, χωρίς καμία εξαιρεση, οποίες σημαίες και να βαστατε, οποίες αστυνομικες στολες και να φορατε, ανήκετε στην γηινη εξέλιξη και μόνο.
Όλα τα υπόλοιπα, οι δήθεν διαφορετικές σημαίες και κράτη, νομιμοι και παρανομοι, καλοι και κακοι, είναι απλά παιχνίδια του Μαυροψύχη.
Έχοντας αναγκασει για την αποκτηση τροφής και στέγης να γίνεται μόνο με την χρησιμοποιηση χρημάτων η πολυτιμων μετάλλων, έχει υποδουλώσει όλο τον πλανήτη σας. Με αυτό τον τρόπο, τα πάντα στον πλανήτη σας είναι στημένα. Τα πάντα κατευθυνονται μέχρι σήμερα από τον Μαυροψύχη, που είναι η σύγχρονη ονομασία του, ο όποιος μέσω του ψεμματος του χρήματος ή των πολυτιμων μετάλλων έχει μέχρι σήμερα αγοράσει όλες τις εξουσίες του πλανήτη σας κι ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει δήθεν διαφορετικους λαούς, διαφορετικές θρησκείες διαφορετικα ήθη και έθιμα, διαφορετικές κουλτουρες, δήθεν ότι όλοι οι γηινοι είναι διαφορετικοί.
Σε τίποτα δεν είναι δοαφορετικος κανένας από κανέναν σας. Οι μονες διαφορες που υπάρχουν μεταξύ σας είναι οι κλωνοποιημενοι ή μεταλλαγμενοι που είναι φτιαγμενοι στα εργαστήρια του Μαυροψύχη, ή οι "σαυρες" οι οποίες έχουν χάσει κάθε παροχη ενεργειας από τον Δημιουργό και προσπαθούν μέσα από την δική σας ενέργεια να έχουν υπόσταση στον πλανήτη σας.
Τα νουμερα αυτά που εκπροσωπουν αυτές οι οντότητες μπροστά στον πληθυσμο του πλανήτη σας είναι ελάχιστα. τον σημερινο πληθυσμο σας των 7.200.000.000 που κατοικούν στο πλανήτη σας αυτοί αποτελούν περίπου το 1%.
Όλοι οι υπόλοιποι έχετε μέσα σας θεικο σπινθηρα (πνεύμα). Σας διαβεβαιωνουμε ότι έχετε την ικανότητα να γυρισετε στον Πατέρα- δημιουργό- θεο.
Το μόνο που υπηρξε και υπάρχει σαν πρόβλημα είναι ότι μέσα από τις εξουσίες, τις δήθεν διαφορετικές θρησκείες, τα δήθεν διαφορετικά κράτη, με όλο το χρήμα να ελεγχεται από τον Μαυροψύχη, με όλα τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης να σας πειθουν για κάθε ψέμα ότι είναι αλήθεια και ότι κάθε μια αλήθεια ότι είναι ψέμα.
Και με αυτό τον ασύλληπτα αστειο τρόπο εσείς λειτουργείτε σαν τα μικρά παιδιά που μπροστά σε μια κουδουνιστρα αρχίζει και τελειώνει όλος ο κόσμος τους. Και δυστυχώς μέχρι σήμερα το 99% του πληθυσμου σας πεθαίνει μέσα σ' αυτή την άγνοια, την αμάθεια, και την μαυρίλα, πιστεύοντας ότι η κουδουνιστρα [εκπαίδευση της ανθρωπότητας] είναι όλος ο κόσμος.
Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σήμερα το σύμπαν, λίγο πριν τις ασύλληπτες γεωλογικες διαφοροποιησεις που πρόκειται να συμβουν στον πλανήτη σας.
Ήρθε να σας ξεσκεπασει όλη την μαύρη παραπληροφορηση της ανθρωπότητας, ήρθε να σας πει ότι όλος ο κόσμος δεν είναι οι κουδουνιστρες. Ήρθε να σας πει με ακρίβεια το κάθε τι που πρέπει να γνωρίσετε, να κατανοήσετε και να γυρισετε στην Ιθάκη [επιστροφη στον δημιουργό] όπως ο μυθικος Οδυσσέας.
'Έτσι και στην περίπτωση των σωματων ασφαλειας του πλανήτη σας και των ενοπλων δυναμεων του πλανήτη σας κυριολεκτικά είναι πιονια στην σκακιερα του Μαυροψύχη.
Είναι ένα στημένο παιχνίδι, που ο καθένας που υπηρετεί σε αυτούς τους κλαδους, είτε άντρας, είτε γυναίκα, νομίζει απλά ότι κάνει το καθηκον του, είτε ριχνοντας δακρυγονα και βαρωντας με γκλοπ τους συμπολιτες του, είτε πυροβολωντας ή ριχνοντας βόμβες ή χημικα αερια στους στημενους εχθρούς των άλλων κρατών.
Επειδή όλοι εσείς που ανήκετε σε αυτούς τους κλαδους είστε κομμάτι της ανθρωπότητας, και φυσικά ανήκετε στα όντα με νοημοσύνη, μετά από αυτή την αποσφράγιση υποχρεουστε να βοηθησετε από την μεριά σας αυτές τις ύστατες στιγμές, πρώτα τους εαυτους σας και μετά να κάνετε αυτό που σας έχουν μάθει μέχρι τώρα και λέγεται καθηκον.
Τώρα όμως θα σταθουμε αρκετα στην λέξη καθηκον. Όταν παίρνετε εντολή να πάτε να ριξετε αερια, να πάτε να διαλυσετε μια συγκεντρωση, ταυτόχρονα χρησιμοποιειται ανελεητα πάσης μορφής βια και να νομίζετε ότι αυτό είναι το καθηκον σας.
Κάποιες άλλες φορες, σε υποθεσεις που ξέρετε ποια είναι η αλήθεια, να την αποκρυπτετε ακόμα και σε αποδεδειγμενες δολοφονίες, αλλά επειδή ανήκετε σε κάποια μασωνικη στοά, ο επικεφαλής καραγκιοζης σας λέει να κάνετε τα στραβα μάτια και να μην καταδεικνυετε τους δολοφονους.
Κάποιες άλλες φορες κάνετε τα στραβα μάτια εκεί που δεν πρέπει, ή δημιουργείτε θεματα τα οποία έχετε πάρει εντολή από δήθεν πιο ψηλά υσταμενους και καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι αυτό γίνεται για να απροσανατολιστουν τα κοπάδια .[οι λαοι]
Αυτά και αλλά πολλά, μέσα στην βολεψη της λέξης "καθηκον" να κρυβεστε και να δικαιολογειτε τον εαυτό σας με τον ευκολο τρόπο ότι… "έχω πάρει εντολές". Από ποιον έχετε πάρει εντολές; Από τους μαυρους που υπηρετούν το παγκόσμιο σύστημα της μαυρίλας, της βρωμιας, των φονων;
Φυσικά μόνο από κει θα μπορούσατε να πάρετε εντολές και να δικαιολογουσατε ότι κάνετε το "καθηκον" σας.
Όμως σας έχουμε πει και πιο πριν, ότι ακόμα και την ανασα που αυτή τη στγμη αναπνεεται, ανηκει σ' έναν τελειο Δημιουργό, του οποιου η ονομασία είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ - ΥΠΕΡ-ΝΟΥΣ - ΘΕΟΣ
Όταν λοιπν πρόκειται να σπειρετε τρομο, φοβο, βια και ενδεχομενα και φονους, από τον μόνο που μπορείτε να πάρετε εντολές είναι από Αυτόν και από καμία ανθρωποειδη σαυρα ή κάποιον δήθεν ανωτερο σας που και αυτός ενδεχομενα από άγνοια θα υπηρετεί τον Μαυροψύχη.
Τα ίδια ισχυουν ακριβώς και για τις ενοπλες δυνάμεις των κρατών. Φορατε στολες, καπελα, έχετε ξυρισμενα κεφαλια, βλοσυρο βλεμμα, κορδομενα σωματα, και είστε έτοιμοι να αφαιρέσετε τις ζωές αυτών που σας έχουν υποδειξει σαν εχθρούς κάθε γήινο δευτεροπλεπτο, αφού πάρετε την εντολή από τους ανωτερους σας.
Φυσικά, αν είχατε μεγαλωσει στο κράτος των σημερινων εχθρων σας, θα πολεμουσατε φυσικά τους σημερινούς δηθεν συμπατριωτες σας.
Και αν από οποιαδήποτε μεριά πάτε να πολεμησετε και τελικα δεν καταφερετε να σκοτωσετε τους εχθρούς σας, αλλά σας σκοτώσουν αυτοί, να σας βαζουν σ' ένα φερετρο με μια σημαία από πάνω για την χώρα δήθεν που πολεμησατε.
Αυτή η σημαία έχει δοαφορα χρώματα, κοκίνα, πράσινα, κιτρινα, μπλε και πάσης μορφής καραγκιοζακια. Και αν δεν ξέρετε καλά την λέξη καραγκιοζακια, σίγουρα ξέρετε πολύ καλά τις λέξεις "καρτουν ή μικυ μάους".
'Έτσι ακριβώς είναι τα φερετρα των δήθεν αντιπαλων εχθρων που από πάνω έχουν τις δήθεν διαφορετικές σημαίες με τα διαφορετικά χρώματα και εσας μέσα πεθαμενους με τα νοικιασμενα σώματα σας, χωρίς καν να υποψιαστείτε σε τι απίστευτο λάθος έχετε πέσει, ποιον έχετε υπηρετησει, για ποιον αστειο λογο έχετε χαριση μια ενσάρκωση.
Ποια χώρα σας γέννησε; Ποιος σας έδωσε ανθρώπινο σώμα; Ποιος σαν έδωσε την δυνατότητα να αναπνεεται και να περπατατε, να σκεφτεστε, να μιλάτε, να εφυδρωνετε, να ουρειτε, να τεκνοποιειτε, να δημιουργείτε; Ποια χώρα σας τα έδωσε όλα αυτά;
Φυσικά καμία.
Καμία χώρα δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Εσείς όμως έχετε τσιμπησει το δόλωμα, έχετε πάρει τα χρήματα [μηναιτικο] από τον ιστό του Μαυροψύχη, έχετε καταταγει στις ενοπλες δυνάμεις διαφορετων χωρων και μετά είστε έτοιμοι να σκοτωθειτε και να σκοτωσετε.
Καταλαβαίνετε τι διαβαζετε; Καταλαβαίνετε σε τι ασύλληπτη παγίδα έχετε πέσει; Αυτά που είναι πάνω στο σώμα σας, αυτά που είναι πάνω στον πλανήτη, αυτά που είναι έξω από τον πλανήτη, τα άπειρα αστρα που βλέπετε το βραδυ, η αρμονία, η τελειότητα και η ομορφια χωρίς όριο, δεν ανηκουν σε κανένα κράτος, σε καμία χώρα και φυσικά σε καμία σημαία.
Μπορεί μέχρι τώρα με το "εκτελω εντολές και είναι καθηκον μου" να πιστευατε ότι καλως τα κάνατε. Όμως, λίγο πριν την μεγάλη πλημμυρα, ο Μαυροψύχης θα σας οδηγήσει σε παγκόσμιο όλεθρο με πάσης μορφής τελευταιας τεχνολογίας οπλικα συστήματα. Γιατί εκατομμύρια χρόνια σ' αυτό το πλανήτη, η δουλεια του είναι αυτή να καταστρεφει.
Για να καταστρεψει όμως, χρειάζεται υπαλληλους. Εσείς όμως, θα πάρετε εντολή δήθεν από τον μαυρο στην ψυχή πλανηταρχη σας, για να πατησετε τα κουμπια να υπηρετησετε δήθεν την πατρίδα σας αφανιζοντας τους εχθρούς σας.
Να ξέρετε ότι την σκανδαλη στα όπλα που θα πατατε πλέον ή τα κουμπια που θα φυγουν πύραυλοι ή βόμβες ή πάσης μορφής οπλικα συστήματα, να μην ξεχασετε πλέον ότι εσείς τα πατησατε.
Ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί ότι εκεί που θα πάτε, μπροστά στην καρμική επιτροπή, οι φρασεις "εκτελουσα τον καθηκον μου" ή "εκτελουσα διατγες ανωτερων μου", είναι ακυρες.
Σε οποιαδήποτε μορφή εμπλοκη σας και συμμετοχή σας σε σκοτωμους δήθεν εχθρων σας, αναλαμβανετε πληρως τις δικες σας ευθύνες.
Αυτοί που σας έδωσαν την εντολή, θα αναλάβουν τις δικες του ευθύνες. Οι πράκτορες και προβοκάτορες που δημιούργησαν συνθήκες πολεμου, κι αυτοί θα αναλάβουν τις δικες τους ευθύνες. Όμως να μην ξεχνάτε ότι και εσείς που πατατε κουμπια και σκανδαλες οπλικων συστηματων, έχετε στο ακεραιο τις δικες σας ευθύνες.
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γνωστοποιηθεί σε όλους που υπηρετούν τα σώματα ασφαλειας του πλανήτη σας αλλά και τους υπηρετουντες των ενοπλων δυναμεων του πλανήτη, ότι έχουν γίνει άπειροι σκοτωμοι μέσα σε στημενους πόλεμους. Όλοι οι σκοτωμοι και οι θάνατοι έγιναν για ένα μοναδικό λόγο.
Όλοι όσοι συμμετείχαν στους συνεχείς πόλεμους, λειτουργούσαν σαν υπνωτισμενοι και αφαιρουσαν ζωές των εχθρων ή στο τέλος σκοτωνονταν και οι ίδιοι για το απόλυτο τίποτα.
Τώρα όμως όλη αυτή η "κουρτινα" ή το "φάρμακο" που σας υπνωτισε έχει αποτραβηχτει. Σαν έχουν γνωστοποιηθεί όλα. Από δω και στο εξής το ατελειωτο νερό που θα κατακλυσει το πλανήτη σας και εν οψη του καταστροφικου πολεμου που ήδη έχει σχεδιασει ο Μαυροψύχης, προσπαθηστε να πράξετε αναλόγως.
Εάν σας δώσει το 1% του πλανήτη σας εντολές για να πατατε τα κουμπια του πολεμου, εσείς κρινετε αυτά τα παραμύθια που σας έχουν αραδιασει και αφήστε τους να πολεμησουν μονοι τους χωρίς καμία δική σας συμμετοχή και φυσικά ετσι να τους αποτρεψετε να τραβηξουν οποιοδήποτε κουμπι οποιουδηποτε οπλικου συστήματος.
Εάν όλοι μαζί το κάνετε αυτό και δεν αφήσετε να πέσει στον πλανήτη σας ούτε σφαιρα, σας λέμε με ακρίβεια τι πρόκειται να συμβεί.
  1. έχει ξεπαγωσει ο νους σας, έχει δηλαδή ήδη ενεργοποιηθει και για την προσωπική σας εξέλιξη έχετε κάνει τεράστια βηματα για να οδηγηθειτε στην επιστροφη στον Πατέρα, όπως ο Οδυσσέας στην Ιθάκη.
  2. σ αυτή την περίπτωση δεν έχετε βοηθήσει μόνο τον εαυτό σας αλλά, χωρςις να πατησετε εσείς οι ίδιοι τα κουμπια του ολεθρου, έχετε βοηθήσει και την ανθρωπότητα ώστε να μην την οδηγήσει ο Μαυροψύχης στον όλεθρο και τον αφανισμο, που αυτό αυτόματα σημαίνει από την δική σας μεριά να δώσετε χρόνο στα νοικιασμενα σώματα της ανθρωπότητας να πάρουν την γνώσεις αυτές τις στιγμές και ενδεχομενα να εευθερωσουν τις ψυχές του από καρμικα βαρη.
Δηλαδη, κυριολεκτικά, είναι υπηρεσία προς την ανθρωπότητα. Φανταστείτε τι έκανε ο Ιησούς Χριστός, ο Βούδας και όλα τα πνευματικα όντα που κατέβηκαν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα και φανταστείτε τα οφελη για εσάς τους ίδιους. Είναι ανυπολογιστα.

3. αν το κάνετε αυτό, όλες οι ενοπλες δυνάμεις του πλανήτη σας, θα δείτε ξεκάθαρα κάτι που δεν έχετε καν φανταστεί.
Αυτό το 1% που εξ αιτιας τους ο Μαυροψύχης ελέγχει τον πλανήτη σας, πόσο κακομουτσουνα και τιποτενια ανθρωπακια είναι.
Θα καταλάβετε σε μια στιγμή, όλα αυτά τα ανθρωπακια με τα άρρωστα μυαλα και σώματα τους τι βρωμερο παιχνίδι έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας. Φυσικά μιλάμε για όλες τις πολιτικές εξουσίες, οι οποίες είναι στημένες από μια και μόνο μια πολυεθνικη εταιρια που παράγει για τις χώρες του πλανήτη δήθεν πολιτικους ηγέτες, των οποιων η νοημοσύνη δεν είναι απλά ανύπαρκτη, ούτε κατά διάνοια δεν συγκαταλεγονται στα όντα με νοημοσύνη.
Είναι βαλτοί από το σύστημα για να επιτελεσουν συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε από δήθεν δημοκρατικα πολιτευματα είτε από δήθεν απολιταρχικα πολιτευματα. Και εσείς μέσα από την καλυψη που τους δίνετε πιστεύοντας ότι υπηρετείτε ο καθένας τη δική του χώρα, αποκτουν μέσω εσάς εκείνη τη δύναμη ώστε μόνιμα είτε να αιματοκυλουν οι λαοι, είτε να πεινανε, είτε να δυστυχουν, είτε να αδικουνται. Τότε πραγματικά, όταν θα τους αφαιρέσετε την δυνατότητα να έχουν τη δική σας κάλυψη, στο να υπηρετούν τον Μαυροψύχη, θα φανει ξεκάθαρα η απόλυτη γυμνια τους, το απόλυτο τίποτα, το απόλυτο μηδεν, που είναι όλες οι πολιτικές εξουσίες του πλανήτη.
Για τελευταία φορά στην επιστολη προς όλους τους άντρες και γυναίκες του πλανήτη γη που υπηρετούν είτε τις ενοπλες δυνάμεις είτε τα σώματα ασφαλειας των χωρων σας, σας έχει γνωστοποιηθεί όλη εκείνη η γνώση που χρειάζεται ένα ον με νοημοσύνη, που στο δικό σας πλανήτη ονομάζεται ανθρωπότητα, να συνεχίσει την εξέλιξη του μέσα στο σύμπαν.
Έχετε ήδη εξοατομικευμενες ψυχές, ο καθένας από όλους εσάς, και ο καθένας από σας παιζει το δικό του ρόλο.
Η αποστολή όμως όλων εσάς και φυσικά όλης της ανθρωπότητας είναι κοινη. Επομένως το μήνυμα που απευθυνεται προς όλους εσάς είναι μόνο ένα. Υπηρετηστε το σύμπαν, υπηρετηστε την ανθρωπότητα υπηρετηστε τον πραγματικο εσω-εαυτό σας και ποτέ πια τον Μαυροψύχη.

Καλη επιτυχια!