Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

18) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ



Όπως και με τα πολιτικά κόμματα και τις διαφορετικές θρησκείες, τις ενοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλειας, 'Έτσι και σεις που ανήκετε στον δικαστικο κλαδο της κάθε χωρας του πλανήτη σας, ολοκληρωνετε τον στραγγαλισμο (πνιξιμο) της ανθρωπότητας.
Ενώ στο να αποδιδεις δικαιοσύνη είναι από τις πιο ιερές καταστάσεις μέσα στην δημιουργία, και δεν χώρα καμία αμφιβολια γι αυτό, δυστυχώς μέχρι σήμερα, για όλους σχεδον τους δικαστες της ανθρωπότητας, έχετε παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος της.
Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι μπαινοντας στον δικαστικο κλαδο, για να ακολουθήσετε την επεγγελματικη καριερα του δικαστη, όπως οι υψηλα ισταμενοι αρχιερείς, στρατιωτικοι και αστυνομικοι, για να ανελθετε στα ψηλά κλιμακια των δικαστων, πρέπει οπωσδήποτε να έχετε τις ταυτοτητες των μασονικών στοών και όλων εκείνων των σκουλικότρυπων του Μαυροψύχη.
Φυσικά αν δεν περάσετε από κει, υψηλα κλιμακια για σας δεν υπάρχουν. Και επειδή σίγουρα ανάμεσα σας υπάρχουν και ματαιοδοξοι και φιλοδοξοι, είναι αναγκαστικά και μεγαλοδικαστες και αρχιμασωνοι. Αυτόματα, το έχετε χάσει το παιχνίδι.
Αυτόματα δεν είστε δικαστες. Είστε εκτελεστικα όργανα της μαυρίλας, του Μαυροψύχη, και μάλιστα σε εκείνο τον κλαδο, που ενώ θα έπρεπε να αποδιδει δικαιοσύνη, το μόνο που κάνει είναι να εθελοτυφλει σε οτιδήποτε είναι ενάντια στο παγκόσμιο μαυρο κατεστημένο.
Δικαζετε με γνωμονα τις εντολές που έχετε πάρει. Δικαζετε με γνωμονα να πνιξετε φωνες που αντιστεκονται στο παγκοσιο κατεστημένο. Οπουδήποτε θα σας δοθεί εντολή από τον Μαυροψύχη να πάρετε το κεφάλι σε κάποιον ή κάποιους που του χαλανε το μαγαζι (πλανήτης γη), εσείς εφευρησκετε τρόπους - νόμους για να παρουσιασετε το σωστο σαν λάθος και το δικιο σαν αδικο. Όταν πάρετε εντολή, οτιδήποτε στραβο το θεωρειτε σωστο με δήθεν δικαστικους νόμους, και οτιδήποτε σωστο το θεωρειτε στραβο πάλι με δικαστικους νόμους.
Μάλιστα , και σε αυτή την περίπτωση βολευεστε με τις φρασεις "κάνω το καθηκον μου", με τη φράση που λένε οι στρατιωτικοι "εκτελω εντολές ανωτερων μου", σε σας αυτή η φράση αλλάζει και μετατρέπεται σε "αυτά λέει ο νόμος".
Έχετε σε όλα τα ποινικα δικαστηρια τον εισαγγελεα. Αλήθεια, έχετε καταλάβει τι σημαίνει "εισαγγελεας"; από πού κι ως που ο εισαγγελεας πρέπει οπωσδήποτε να βρει τρόπους να καταδικασει κατηγορουμενο και σε σπανιες περιπτώσεις, συνήθως σε στημένες δικες, ο εισαγγελεας να αθωοσει τον κατηγορουμενο.
Φυσικά επικαλειστε ότι 'Έτσι γίνεται. Τι πάει να πει όμως "'Έτσι γίνεται". Ποιος ορισε το "'Έτσι γίνεται"; Θα απαντησετε "ο νομοθετης".
Και ξαναρωταμε, ποιος είναι ο νομοθετης; Ο Κωστας, η Μαρια οι συνταγματολογοι; Φυσικά δεν είναι ο Κωστας και η Μαρια, αλλά οι συνταγματολογοι.
Το να μην πεινανε οι άνθρωποι, να μην μενουν αστεγοι, είναι δουλεια του νομοθετη, ώστε να είναι απαραιτητο σε κάθε κράτος να έχει εργασία ο κάθε πολιτης. Και όχι να υπάρχει ένα πολιτικο σύστημα που θέλει να είσαι αστεγος, που αυτόματα σημαίνει έλλειψη τροφής και στέγης. Ο νομοθετης θα πρέπει να έχει αναγκασει 100% την πολιτική εξουσία να έχει εξασφαλίσει εργασία στον κάθε πολιτη.
Νομοθετης είναι το πιο ιερό μέσο για να μπορεί ο καθένας που έχει εξιωμα να ακολουθει κατά γραμμα και χωρίς καμία παρεκκληση, όλα αυτά που έχει θεσει ο νομοθετης σαν νόμους, ώστε η πολιτεία να υπηρετεί τους πολιτες.
'Έτσι λοιπόν, αυτόν που επικαλειστε σήμερα σαν νομοθετη, είναι άκυρος και φυσικά δεν είναι νομοθετης.
Μέσα στα δικαστηρια, και μιλαμε φυσικά για τα πολιτικά δικαστηρια, όπου κρινονται οι εργασιες και οι ζωές εκατονταδων ή χιλιαδων ανθρώπων, παίρνετε εντολές μέσα από τα παρακλάδια του μαυρου συστήματος του Μαυροψύχη και κρινετε δικαστικες αποφασεις που στερουνται κάθε έννοια ανθρωπιας, δικαιου, λογικης, και φυσικά νομου. Στηρίζεστε σε αερολογίες, και τελικα εκδιδετε αποφασεις κολαφος (χαστουκι για την ανθρωπότητα και την δημοκρατία).
Και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εξαντλείτε κάθε αυστηροτητα ενώ αντικειμενικά και με βαση το δικαιο του νομου δεν θα έπρεπε, να είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Εάν είναι η εντολή από το σαπιο σύστημα να αφαιρεσετε μισθούς από τους εργαζομενους, σχεδόν πάντα το κάνετε ομοφωνα χωρίς να υπολογιζετε τίποτα. Εάν όμως είναι να αφαιρεθουν οι μισθοι από εσάς τους ίδιους αντιδρατε ομοφωνα και φυσικά δεν κοβετε τους δικούς σας μισθούς.
Και με αυτούς τους τρόπους έχετε προσφέρει από τη δική σας μεριά άλλο ένα τεράστιο όπλο στο οπλοστασιο του Μαυροψύχη στο να αφανιζει την ανθρωπότητα. Το λειτούργημα για την δικαιοσύνη είναι πάνω από όλα λειτούργημα (φανταστείτε ένα σύμπαν όπου επικρατει το αδικο) και θα έπρεπε να ήταν το μεγαλύτερο καταφυγιο όλων των συμπεριφορων των ανθρώπων πάσης μορφής.
Ξεκινωντας από τις πολιτικές εξουσίες οι οποίες στα δήθεν δημοκρατικα κράτη παραμονες των εκλογων οι πράκτορες - προβοκάτορες πολιτικοί ταζουν λαγους με πετραχειλια και από την πρώτη μέρα που παίρνουν εξουσία, το μόνο που κάνουν είναι ένα: να διαψευδουν ότι είχαν πει πριν τις εκλογες και μολις την επόμενη μέρα να είναι όλα τα αντίθετα από αυτά που υποσχεθηκαν και όλες οι δηλωσεις του υποψηφιου κόμματος που θα πάρει την εξουσία αμέσως μετά να πηγαίνει στον σκουπιδοτοπο.
Και φυσικά αυτό γίνεται για όλους τους λόγους που έχουμε προαναφερει. Κάθε εξουσία του πλανήτη είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Και ενώ τα βλέπετε εσείς σαν δικαστικη εξουσία από την πρώτη στιγμή, κάνετε τα παγωνια. Ξεχνάτε να ασκησετε ποινικες διωξεις στους πολιτικους, ξεχνάτε να τους οδηγησετε στα δικαστηρια για εσχατη προδοσία (παράδειγμα της Ελλάδας) και το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κρυβεστε πίσω από τον "νομοθετη" ότι τάχα τα πολιτικά εγκληματα μπορεί να τα οδηγήσει στις δικαστικες αιθουσες μόνο η Βουλή. Φυσικά εσείς σαν παγωνια δεν αντιδρατε και το αποδέχεστε.
Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να ριχνετε καμία ποινη φυλακισης σε καμία νοικοκυρα και σε κανένα κατατρεγμενο.
Βλέπετε τελικα ότι αυτός ο νομοθετης μόνο νομοθετης δεν είναι; Βλέπετε τι υπουλο παιχνίδι παίζετε τελικα και σεις από τη πλευρα σας; Βλέπετε πως έχετε καταντησει την δικαιοσύνη; Και από προπυργιο της δημοκρατιας και ισονομιας το έχετε μετατρέψει σ' ένα γκετο μαυρίλας και παραπληροφόρησης των ανθρώπων, στηριζόμενοι στο καμουφλαζ του νομοθετη.
Γι αυτό σας λέμε, ποιος είναι αυτός ο νομοθετης και ότι αυτός ο νομοθετης έχει ταλαιωρησει πολύ την ανθρωπότητα.
Και επειδή σας έχουμε γνωστοποιήσει πολλακις τι πρόκειται να γίνει στον πλανήτη σας, θα σας πούμε προκαταβολικα πως θα λειτουργεί ο νομοθετης μετά τον κατακλυσμό.
Νομοθετης είναι ο κάθε ένας άνθρωπος που εντασσεται στην ανθρωπότητα, και έχει απόλυτο δικαιωμα στην τροφή, στέγη, στην εργασία στην ισονομια, και πάνω από όλα να υπάρχει μια κεντρικη εξουσία η οποία σε κάθε μια γενα ενός μελους τηνς ανθρωπότητας, δηλ ενός ανθρώπου, να υπάρχουν αυτοί οι νομοι του νομοθετη κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθε άνθρωπος να νιώθει την πολιτεία ότι είναι ο πατερας - η μητερα του, ο δάσκαλος του, ο εργοδοτης του, και ποτέ δεν θα αισθανεται ούτε αναπηρος, ούτε ανυμπορος, ούτε υποταγμενος. Καπως 'ετσι θα είναι ο νομοθετης μετά τον κατακλυσμό.
Τον νομοθετη που επικαλειστε κυριοι δικαστες, αν θέλετε να κάνετε κάτι πριν τον κατακλυσμό, για το καλό το δικό σας και της ανθρωπότητας, απλά ακυρώστε τον.
Σε οποίο κράτος κι αν νομοθετει και σε οποία ηπειρο και αν νομοθετει.
Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι αυτό που ήδη διαβαζετε είναι η πραγματική αλήθεια. Όπως απευθυνθηκαμε στο προσωπικό των ενοπλων δυναμεων του πλανήτη, με τον ίδιο τρόπο απευθυνομαστε και σε σας
. Εάν καταφερετε κάτι πριν τον κατακλυσμό, δηλαδή να παρουσιασετε έναν νομοθετη που θα αγκαλιαζει τους ανθρώπους και δεν θα τους μετατρεπει είτε σε δούλους είτε σε αδικημενους, μπορείτε μόνο με αυτή την αλλαγή του νομοθετη να πετυχετε τα μεγιστα για εσάς τους ίδιους ως προς την πνευματική σας εξέλιξη, αλλά το κυριότερο είναι να βοηθησετε κι εσείς αυτές τις εσχατες στιγμές του πλανήτη σας να βοηθησετε την υπόλοιπη ανθρωποτητα να καταλαβει πραγματικά και κυριολεκτικά τι σημαίνει "αληθινος νομοθετης", και τι σημαίνει "αληθινοι δικαστες να εφαρμοζουν τους νόμους του αληθινου νομοθετη".
Τίποτα άλλο δεν έχουμε να σας συμπληρωσουμε. Το μόνο που μπορουμε να σας ευχηθουμε είναι να μην αφήσετε αυτά που διαβαζετε να περασουν 'Έτσι γιατί πλέον είστε ενήμεροι για όλα και η ποινη στους ενημερωμενους (η ποινη του καρμα) είναι μεγαλύτερη από αυτούς που δεν είναι ενημερωμενοι.

Εμείς σας ευχομαστε καλη επιτυχια.