Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

3) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ




Φτάσαμε στον έναν από τους δυο πολους του συσσωρευτη ενέργειας (μπαταρια) και αυτός είναι ο άντρας στην προκειμενη περίπτωση , και ο άλλος πολος είναι η γυναίκα.
Πως θα μπορούσε ο Μαυροψύχης να διαιρέσει την ανθρωπότητα σε αντρικό και γυναικείο φύλο, αν δεν εβαζε τις ταμπέλες που ήδη έχει βάλει; Ότι δηλαδή ο άντρας είναι το ισχυρο φύλο, ο αφεντης, το πολυγαμικο ον, και μάλιστα να έχει φτάσει και σε λυπηρα επίπεδα να λέγεται σε μια οικογένεια το απίστευτο, ότι έχει ένα "παιδί" και ένα "κοριτσι". Και να είναι περηφανοι όταν έχουν παιδιά και όχι τόσο περηφανοι όταν έχουν κοριτσια. Το δυστυχημα σε αυτή τη περίπτωση, δεν είναι ότι το έχουν κάνει μόνο σε τοποθεσιες της γης όπως σε αραβικες χώρες, το άσχημο είναι ότι αυτό ισχύει και λέγεται στο μέρος όπου έζησε και διδαχθηκε η απόλυτη δικαιοσύνη του Βασιλια Μινωα.
Τα αδέλφια μας - κρητικοι να θεωρουν τα αγορια παιδιά και τα κοριτσια κοριτσια.
Βρε πάλιομασκαρα Μαυροψύχη, ακόμα και δω, μυασμα της δημιουργίας, έχεις βάλει το ποδι σου. Διαιρεσες την ανθρωπότητα σε άντρα και γυναίκα, σε δυνατό και αδυνατο φύλο, σε παιδιά και κοριτσια.
Άντρες, που αποτελειτε το ένα από τα δυο φυλα της ανθρωπότητας από τη Δημιουργία, σας λέμε ξεκάθαρα, δεν έχετε καμία διαφορα από το γυναικείο φύλο.
Ο ίδιος Δημιουργός που δημιούργησε τη γυναίκα, ο ίδιος Δημιουργός δημιούργησε και σας.
Έχετε διαφορετικά γεννητικα όργανα από τις γυναίκες και αντίστοιχα οι γυναίκες από εσάς, μόνο για ένα λόγο και κανένα άλλον: να πολωσετε τις ενεργειες σας, την αντρικη και την γυναικεια, να αγαπησετε μονογαμικα τη συντροφο σας - γυναίκα σας, όπως το ίδιο πρέπει και αυτή προς εσάς, και ενωμενες - πολωμενες αυτές οι δυο ενεργειες, με την αγάπη και ευλογία του Δημιουργόύ που συμμετέχει σ' αυτή την μονογαμικη ένωση, χωρίς σταγονα εκσπερματωσης ούτε από εσάς ούτε από τη γυναίκα, να ενωθειτε με την Θεωση - να χριστοποιηθειτε.
Αυτό ξεκάθαρα σας έδειξε και ο Ιησούς Χριστός που ευλογησε τον γαμο εν Κανά και είχε κοντά του μόνο την Μαγδαλινη.
Οση ιεροτητα έχετε εσείς, ακριβώς την ίδια ιεροτητα έχουν και οι γυναίκες. Καθόλου περισσοτερο ή λιγότερο. Όλα τα υπόλοιπα που Δημιουργόύν μέσα από δήθεν ιερά βιβλία πάσης μορφής ανωτεροτητας σε σας τους άντρες εναντι την κατωτεροτητα των γυναικων, εκπορεύονται δια χειρος Μαυροψύχη μόνο με ένα σκοπό: να χάσετε τελείως τον δρόμο σας.
Σας γραψαμε και πιο πάνω ότι όταν το αντρικό γενητικο όργανο εισχωρει στο γυναικείο γενητικο όργανο δημιουργείτε το συμβολο του ιερού σταυρου. Χωρίς σταγονα εκσπερματωσης και από τους δυο, γεμιζετε το Αγιο Δισκοποτηρο, την εκκλησία σας, που είναι το φυσικό σας σώμα που κάθε φορά νοικιαζει η ψυχή σας σε κάθε ενσάρκωση. Και μέσα από αυτή την πράξη κυριολεκτικά κερδιζετε την αθανασια.
Για αυτό ο Μαυροψύχης, επειδή δεν αγαπησε ποτέ την ανθρωπότητα, δίνει εμφαση στις διαρκείς εκσπερματωσεις και στο ότι η ομοφυλοφιλια είναι απόλυτα φυσιολογικη.
Όπως ισχύει για όλες τις γυναίκες της ανθρωπότητας, το ίδιο ισχύει και για σας. Να πλημμυρισετε από αρετές. Να μην διαχωριζεστε από οτιδήποτε. Να μην πιστεύετε όλα αυτά που οι στημένες εξουσίες, πονταρωντας στην μυικη σας δύναμη θέλουν οπωσδήποτε να ακολουθήσετε. Τις πατριδες σας, τις σημαίες σας, τη θρησκεία σας, τη περιουσια σας, όλες τις επιθυμίες σας που λόγω της υλικης-μυικης- δυναμης είναι πιο ευκολο να τις αποκτήσετε από ότι είναι για τις γυναίκες και να αποποιηθειτε όλα σας τα εγώ με κορυφαιο και τελευταίο την ερωτικη αλχημεια που θα ασκητε μονογαμικα και εντατικα με την συζυγο σας. Μέσα από το παρουσιαστικο σας, εάν τα ακολουθήσετε όλα αυτά, θα εκπεμπετε μόνο φως. Θα τιματε τον έναν από τους δυο πολους και λόγω της μυικης σας δυναμης θα είναι ένα επισταγασμα ολως αυτών που εκπεμπετε, χωρίς να μιλάτε, θα μιλάτε.
Οποιαδήποτε μορφής ασκηση βιας τρόμου, φοβου, πάσης μορφής εγκληματικη πράξη παιδεραστιας, ομοφυλοφιλιας, υπερηφανιας και εγωισμου, πρέπει να είναι για εσάς κάτι εντελώς ξενο. Πρέπει με την φυσικη σας παρουσία να εκπεμπετε μόνο φως. Το βλεμμα και το παραστημα σας πρέπει να παραπεμπει αυτόν που σας βλέπει σ' ένα Βούδα, σ' ένα Χριστό. Όταν η σκέψη σας μετατρέπεται σε λόγο, μέσα απ το στόμα σας θα βγαινουν μόνο αγγελοι και τίποτα άλλο.
Σας έχουμε προαναφερει τόσο πολύ ξεκάθαρα, πιο πολύ δεν γίνεται, ποιος τυρραναει την ανθρωπότητα, ποιος είναι πίσω από όλες τις στημένες εξουσίες και όλες οι στημένες εξουσίες ποιον υπηρετούν.
Φυσικά όλη αυτή η τυρρανια, αγγιζει και εσάς τους άντρες. Έλλειψη χρημάτων για στέγη, τροφή κλπ.
Επειδή όλα αυτά συντομα θα λαβουν τέλος στον πλανήτη σας και η επόμενη μέρα είναι πάρα πολύ κοντά, αν πραγματικά ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, για οσο διάστημα απομενει στον πλανήτη, ακόμα και για αυτά τα στημένα προβλήματα του πλανήτη, το θειο σχέδιο θα σας δείξει το δρόμο. Εσείς όμως, εάν πραγματικά κατανοήσετε αυτά που είναι γραμμένα, και σε όλη την αποσφράγιση της γνώσης μέσω αυτού του συγγραμματος, οσο και για την επιστολη που αναφερετε για εσάς τους ίδιους (άντρες) μην αφήσετε κανένα πλέον γήινο δευτερόλεπτο να περάσει χωρίς πνευματική εργασία.
Φυσικά αυτά τα οποία γραφονται δεν είναι μόνο πνευματική εργασία. Έχουν μορφή μέσα στην υλη.οταν μπορέσετε και φτιαξετε τον εαυτό σας και κατανοήσετε ποιοι είστε, όλα αυτά που σας τυρρανανε σαν ανθρωπότητα, δεν θα υπάρχουν πλέον. Δεν θα έχετε αβεβαιοτητα ούτε για την τροφή σας, ούτε για τη στέγη σας, ούτε για την εργασία σας, ούτε για το μεγαλωμα των παιδιών σας.
Γιατί το σύμπαν, όπως όλη η υλη, έχει ένα παν-τελειο μαέστρο - Θεό, που φροντίζει και για το τελευταίο μοριο της ύλης στο πιο απομακρυσμενο από το πλανήτη σας σημείο σε ορατή ή μη - ορατή μορφή, να είστε απόλυτα σίγουροι ότι γνωρίζει και για εσάς τους ίδιους και ομαδικα και ατομικα (και σαν ανθρωπότητα και σαν άνθρωπο).
Όταν εσείς μέσα από όλα αυτά τα κάνετε πράξη, δηλαδή ενωθειτε με το Θειο μέσα από αυτές τις κατευθύνσεις, είναι δυνατόν ο παν-τελειος Θεός να σας αφήσει αβοηθητους;
Φυσικά ποτέ δεν πρόκειται να σας αφήσει αβοηθητους όταν μέσα στο φυσικό σας σώμα που επαναλαμβανουμε ακόμα μια φορά είναι η εκκλησία σας, και όλα τα μυστήρια του χριστιανισμού γίνονται μέσα σας (το βαπτισμα, θεια-κοινωνοια-ευχαριστια, η ιεροσυνη, η μετανοια (εξομολογηση), ιερο ευχελαιο, ο γαμος, το χρισμα), τότε θα έχετε όλες τις βοήθειες που χρειάζονται την κάθε φορά ακόμα και σε απίστευτες καταστάσεις, στα χέρια σας.
Όταν όμως, άντρες της ανθρωπότητας κοιτατε μέσα σας πως θα ικανοποιησετε κάθε μια ανωτεροτητα σας εναντι των άλλων, προσωπικό σας συμφερον, σεξουαλικη διαστροφή, φανατισμενη θρησκεία, πάσης μορφής ζηλεια, μίσος, φθονου, πάσης μορφής ασκηση βιας και αφαιρεση ζωής, πάσης μορφής αλαζονιας, υπερηφανιας, εγωισμου, τότε πραγματικά θα είστε αβοηθητοι.
Τότε πραγματικά επειδή αποκοπικατε από την ένωση σας από τον Δημιουργό, μεινατε μονοι σας χωρίς καμία ένωση από τον Δημιουργό, όποτε τα δεινά είναι χωρίς όριο.
Η μια ασχημη στιγμή θα διαδεχεται την άλλη. Η μια κακοτυχια θα διαδεχεται την άλλη. Ακόμα και υλικά αποχτιματα να έχετε, δεν θα βρισκετε ησυχια. Ακόμα και στον υπνο σας θα είστε ανησυχει και θα καταφευγετε στην καλύτερη περίπτωση σε χαπια που κοιμιζουν βοδια. Που θα σας τα δίνει η υπέρ-επιστήμη του Μαυροψύχη - ψυχι-ατροι για να μπορείτε να κοιμηθείτε. Οσο για το όταν θα είστε ξυπνοι στη διάρκεια της ημερας, δεν θα βρισκετε πουθενά ησυχια. Συνέχεια θα κινειστε σε ανεμοδαρμενα υψη. Χωρίς καμία ηρεμια και γαληνη. Θα φωναζετε και θα βριζετε, θα ξεστομιζετε κουβέντες που συνέχεια θα μειωνουν τους άλλους, χωρίς να κάνετε καμία αυτοκριτικη. Όλα αυτά που σας γραφουμε ισχυουν και για αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα επιβιωσης.
Γι αυτό, ολοκληρωνοντας την αναφορα μας προς εσάς άντρες της ανθρωπότητας, σαν μια τελευταία προτροπη προς όλους εσάς είναι, αφού κατανοήσετε όλα αυτά που έχουν γραφτει, να ενωθειτε με τα πάντα, μόνο σε συμπαντική αγάπη.
Σας έχουμε εξηγησει ξεκάθαρα τι σημαίνει αγάπη. Αγάπη χωρίς περιορισμους και ιδιοτελεια. Αγάπη για όλους και για τα πάντα. Αγαπηστε τις γυναίκες σαν να είναι η μητερες σας. Ενωθειτε μονογαμικα. Αγάπηστε τα παιδιά σας γιατί περιμενουν από εσάς να διδαχθουν το λόγο ύπαρξης τους σ' αυτό το φυσικό κόσμο.
Αγαπηστε τα παιδιά των άλλων ζευγαριων γιατί αυτά τα οποία βλέπετε σαν παιδιά άλλων, σε κάποια προηγουμενη ζωή, προβιωτη, ήταν πατερας, μάνα σας, αδερφια ή παιδιά σας και το κυριότερο απ' όλα είναι ότι όλη η ανθρωπότητα είναι παιδιά του ενός Θεού.

Πραξτε τα δεοντα. Ο χρονος δεν είναι πολυς.