Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

5) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ




Αναφερομενοι στη λέξη"παιδιά" φυσικά αναφερόμαστε σε όλα τα παιδιά της ανθρωπότητας χωρίς να εξαιρείται κανένα.
Δεν υπάρχουν παιδιά των διαφορων χωρων της Ευρωπης, της Αμερικής, της Ασιας ή της Ωκεανιας.
Είστε όλα παιδιά της γηινης εξέλιξης, είστε όλοι παιδιά των όντων με νοημοσύνη που εξελίσσονται πάνω στον πλανήτη γη, και η ονομασία τους είναι ανθρωπότητα. Είστε παιδιά όλης της ανθρωπότητας.
Μέχρι σήμερα, όλα τα παιδιά της ανθρωπότητας έχετε εκπαιδευτεί μέσα στην απόλυτη διαιρετικότητα μεταξύ σας. Όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου σ' αυτό τον πλανήτη όπου τα πάντα θα αλλάξουν και η κοινωνία πλέον θα σας υποδεχεται εφ ενός μεν να σας εξασφαλισσει υλικά αγαθά και αφ ετέρου να σας δώσει υψιστες πνευματικές γνώσεις, ώστε η κάθε μια ατομική ψυχή από όλους/ες εσάς, να κατανοήσετε το ταξιδι μέσα στην υλη.
Αντιθετα, μέχρι σήμερα, σας μαθαινανε ποιοι είναι οι εχθροί σας, και ποιο πακετο θρησκειας, πολιτικής καταστασης, και άλλων διαιρετικων πραγματων που πρέπει να σας ακολουθει οπωσδήποτε μέχρι το τέλος του βίου σας.
Όπως ξεκάθαρα μέχρι τώρα σ' αυτή την αποσφράγιση της γνώσης έχετε κατανοήσει ότι τα πάντα είναι κυκλος μέσα στο σύμπαν και όχι γραμμικα, 'Έτσι και μια ψυχή ενσαρκωνεται χιλιάδες φορες μέχρι να κατανοήσει τη Θεια προελευση της. Και αφού δώσει εξετάσεις να περάσει από την εξέλιξη των όντων με νοημοσύνη, που όπως σας έχουμε πει στον δικό σας πλανήτη ονομάζεται ανθρωπότητα.
'Έτσι, και από την πρώτη στιγμή της γεννησης σας, η δική σας ατομική ψυχή σε συνδυασμό με τους φυσικούς σας γονείς, την ακολουθει ένα καρμικο παρελθόν (νόμος ανταποδωτικης δικαιοσυνης) από προηγούμενες ενσαρκώσεις (προβιωτες). Περίπου μέχρι 7 χρόνων, οι μνημες σας κυρίως στα πρώτα τρια χρόνια της ζωής σας, σας ακολουθούν από τις διδασκαλίες των όντων που διδασκεται η ψυχή σας στα μεσοδιαστηματα μεταξύ των επανασαρκωσεων [διδασκαλίες σε ασαρκη μορφη].
Θελουμε να σταθουμε όμως στην ηλικία από τα 7 χρόνια της φυσικής σας ζωής και μέχρι περίπου τα 20.
Σ αυτό το διάστημα, από τα 7 μέχρι τα 12-13, τελειώνει η παιδική σας ηλικία, και περίπου στα 13 ενεργοποιουνται οι γενετικες ορμες του ανθρώπου και οι μεν άντρες λεγονται εφηβοι, οι δε γυναίκες νεανιδες, και αυτό το στάδιο της ηλικίας τελειώνει περίπου στα 20.
Όπως καταλαβαίνετε, είναι από τα πιο σημαντικα χρόνια στην εξέλιξη ενός ανθρώπου. Είναι τα χρόνια εκείνα που παίζουν υψιστο ρόλο στην εξέλιξη σχεδόν ολοκληρης της ενσάρκωσης σας.
Οποία προβλήματα εντοπισσετε σ' αυτή την ηλικία, είναι προβλήματα τα οποία σας ακολουθούν μέχρι το τέλος του φυσικού σας βίου.
Εάν έχουν χωρισει οι γονείς σας, αν δεν έχετε γνωρίσει το μητρικο χαδι, αν είστε ορφανα από πατερα ή μητερα ή και από τους δυο, εάν μέσα στο περιβάλλον που μεγαλωνετε έχει ασκηθει ενδοοικογενειακη βια, είτε μεταξύ των γονιων σας, είτε σε εσάς, εάν συνομιλικοι σας, κυρίως στο σχολείο σας έχουν ασκησει βια ή ακόμα και αν μεγαλύτερα ατομα από εσάς γεματα από μαύρη ψυχή, σας έχουν κακοποιησει σεξουαλικα. Τέλος, εάν κάποιες άλλες μαύρες ψυχές σας ωθουν δήθεν σαν απελευθερωση οπως στα τσιγάρα στα ναρκωτικά, ερωτικές παρεκτροπές κ.ά.
Ακόμα και στις περιπτώσεις που έχετε γνωρίσει ζεστη αγκαλια από τους γονείς κι το περιβάλλον σας, και έχετε νιωσει αγάπη, ακόμα και αυτά παίζουν ρόλο στην εξέλιξη σας.
Όλα αυτά, είτε στην ασχημη μεριά, είτε στην ωραια μεριά, είναι καταστασει που θα σας ακολουθήσουν μέχρι το τέλος τους φυσικού σας βίου. Και επειδή ξεκάθαρα πλέον σας έχουμε γράψει ακριβώς ποια είναι η προελευση και η πορεία για όλη την ανθρωπότητα και τι πρέπει να κάνει κατά τη διάρκεια του φυσικού της βίου η κάθε μια ψυχή, σ' αυτή την επιστολη, θελουμε να σας δώσουμε εμφαση σε κάποια σημαντικα πράγματα και σας προτρεπουμε να τα ακολουθήσετε.
Ξεκινωντας από τους γονείς, ακόμα και τους χειροτερους γονείς που έχουν κληθει για να σας ενσαρκωσουν, οποία παραπτωματα κι αν έχουν κάνει, να γνωρίζετε πλέον ότι είναι 100% μαθηματα για εσάς.
Οποιαδήποτε εσχημη πράξη κι αν έχουν κάνει οι γονείς σας σε εσάς, ακριβώς τα ίδια έχετε κάνει και σεις σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σας. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσοτερο.
Επειδή ο ψυχικος ατομικός φορέας σας είχε δημιουργήσει το συγκεκριμένο κάρμα, έχουν κληθει στην παρούσα ενσάρκωση σας οι φυσικοι σας γονείς, φυσικά από άγνοια τους και ανωριμη ψυχικη τους εξέλιξη, να σας εφαρμοσουν ακριβώς το ίδιο.
Εσείς φυσικά δεν το γνωριζατε αυτό, και 'Έτσι συνεχιζατε, δήθεν με το ότι φταινε οι γονείς σας, να οδηγήστε σε νέα λαθη, νέα ατοπιματα και νέα καρμικα βαρη.
Κι ενώ σας έχει δοθεί μια ιδιαιτερη ευκαιρια μέσα από αυτή την ελλειματικη συμπεριφορα των γονέων σας να ξεχρεωσατε τα δικά σας λαθη, εσείς συνεχίζετε να κάνετε νέα λαθη.
Φυσικά μέχρι τώρα δεν το γνωριζατε, τώρα όμως σας έχει γνωστοποιηθεί.
Γι αυτό, είναι υπέρ- απαραιτητο, οποιους φυσικούς γονείς και να έχετε, είτε σας έχουν δώσει αγάπη, είτε η συμπεριφορα τους σας έχει πληγωσει πάρα πολύ, να τους τιμαται χωρίς όριο. Να τους αγαπατε χωρίς όριο, να μην τους κρινετε ποτέ, και ποτέ να μην αφήσετε την ψυχή σας να μαυριζει από οποιαδήποτε συμπεριφορα τους που δεν σας αρέσει.
Ο δικός σας καθρεπτης στα πρόσωπα των γονέων σας είναι η ίδια ακριβώς η εξέλιξη σας. Σας κάνουν αυτά που κάνατε. Για αυτό, χωρίς καμία παρερμηνια αυτών που γραφονται, να τιματε τους γονείς σας, χωρίς κανένα οριο "ναι μεν, αλλά……… ξεχαστε τα".
Στα πρόσωπα των γονέων σας είναι και όλοι οι άλλοι γονείς, είναι και όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αγαπαμε τους γονείς μας, αγαπαμε και τους γονείς των αλλων παιδιών. Τιμαμε τους γονείς μας, τιμαμε και τους γονείς των αλλων παιδιών.
Επειδή σ' αυτή την ηλικία η ψυχή σας είναι πολύ ευαισθητη και ρουφαει σαν σφουγγαρι κάθε τι που της προσφερεται σαν "δόλωμα", όπως το τσιγάρο, τα ναρκωτικά και οι ελευθερες ερωτικες σχεσεις, εάν ξεκινησετε και τιμαται τους γονείς σας, ακόμα και ελλειματικη συμπεριφορα να εχον απέναντι σας, (αλλωστε τους γνωρίζετε πελον τους λογους), μοιραστητε μαζί τους κάθε σας ερωτηση, σκέψη, αγωνία σας ή φοβο σας.
Ακόμα και οι πιο ελλειματικοι γονείς είναι οι καλυτεροι συμβουλατορες σας από οποιονδηποτε άλλον. Εάν τους τιματε και δεν τους κρινετε, δεν τους κακομιλατε, δεν τους βριζετε, επειδή μέσα στον κάθε ένα φυσικό γονέα υπάρχει το πατρικο και το μητρικο φιλτρο, τους ενεργοποιειτε με την συμπεριφορα σας ότι πιο δυνατό υπάρχει στην ανθρωπότητα, όπως η μητροτητα και η πατροτητα. Πάνω στην ευαισθητη ηλικία της εκπαίδευσης σας, βγαζοντας τέτοια αγάπη στους γονείς σας, ακόμα και στις πιο ακραιες περιπτώσεις, η αγάπη σας θα ενεργοποιησει κάθε ελλειμα στους γονείς σας και αμέσως αυτοί θα αναγκαστουν ακόμα και από μεταφυσικες κατευθύνσεις να τιμησουν το ρόλο του πατερα και της μητερας.
'Έτσι, όταν σε απόλυτο βάθος, τιμησετε τον πατερα σας και τη μητερα σας, χωρίς κανένα ενδιασμο, τα οφελη σας θα ναι αντίστοιχα χωρίς όριο.

Γι αυτό, κλεινοντας την επιστολη προς όλους εσάς, τα παιδιά της ανθρωπότητας, σας λέμε μόνο να αγαπατε και να τιματε τους γονείς σας χωρίς όριο.