Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

8) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ




Εργαζομενος σημαίνει, αυτός ο όποιος προσφέρει εξαρτημένη εργασία είτε στον ευρυτερο δημόσιο τομέα, είτε σε κάποιον ιδιωτη εργοδοτη.
Η προσφορά εργασιας στον ευρυτερο δημόσιο τομέα, επειδή τυγχανει μιας μονιμοτητος κατά τη διάρκεια του εργασιακου βίου, και επειδή δεν υπάρχει ένας ιδιώτης εργοδοτης του οποιου ο χαρακτηρας αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοστει στις προσταγες του απιστευτου πολιτικού συστήματος της ελεύθερης αγορας ή αλλιώς του ελευθερου κανιβαλισμου, υποχρεουται σε ένα μεγάλο βαθμό, για να ανταπεξελθει στους νόμους του Μαυροψύχη (φορους, εισφορες, μισθούς, προσωπικό κερδος κ.ά.) να είναι απέναντι στους εργαζομενους απομακρος και σκληρος.
Φυσικά, για πολλοστη φορά σας επαναλαμβανουμε ότι στη νέα εποχή της ανθρωπότητας, όλη η ανθρωπότητα θα εργαζεται στο δημόσιο, χωρίς συστήματα κομμουνισμού με αθεΐα, και χωρίς συστήματα ελευθερου κανιβαλλισμου με δούλους.
Φυσικά σήμερα, για το διάστημα που απομενει, με όλα τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, και όλους τους παγκόσμιους στημενους νεκροθάφτες των εξουσιών, δεν αφήνει ο Μαυροψύχης τα πρόβατα του (όλη την ανθρωπότητα) έξω από το μαντρί (όλα τα συστήματα εξουσιας).
Για το διάστημα αυτό το οποίο είναι μεταβατικο, όλοι εσείς οι εργαζομενοι, κυρίως στους ιδιωτες εργοδοτες, δεν έχετε απλά μια σχέση εργασιας με τον εργοδοτη και απλά περιμένετε να λαβετε το μισθό σας όποτε πληρωνεστε κάθε μήνα, ή με άλλες συμφωνιες.
Σίγουρα μέσα από το μισθό σας, προσπαθείτε και σεις να ανταπεξελθετε στην κρεμαλα του Μαυροψύχη, να μπορέσετε να ανταπεξελθετε στις βιοποριστικες τρικλοποδιές του Μαυροψύχη και σε πρώτη φάση, κάθε βιοποριστικη σας ανάγκη, για εσάς τους ίδιους ή την οικογένεια σας.
Αυτό που θελουμε να σας τονισουμε σ' αυτή την επιστολη προς τους εργαζομενους της ανθρωπότητας κυρίως στον ιδιωτικο τομέα των κανιβαλλων, είναι ότι μέσα από την προσφορά εργασιας σας προς τους εργοδοτες έχετε να διαχειριστητε απίστευτα στάδια εξέλιξης του ατομικου ψυχικου φορεα σας, ή να χρεωθειτε με καρμικα βαρη.
Σίγουρα τις πιο πολλές φορες οι χρηματικη ανταμοιβη που παίρνετε δεν μπορεί να σας βοηθήσει ν ανταπεξελθετε στις βιοποριστικες σας ανάγκες. Μέσα σε αυτό το χάλι, επειδή ακριβώς οι πιο πολλοί σκεπτεστε ατομικα, δεν μπαίνετε στην διαδικασία σκέψης ότι και ο εργοδοτης σας είναι και αυτός όπως και εσείς στο ίδιο ματριξ που αλεθει ψυχές, και αναγκαστικά νομιζοντας ότι αυτός είναι το αιτιο της οικονομικης σας δυσπραγιας, ενώ ουσιαστικα το αιτιο της δυσπραγιας σας είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλες τις εξουσίες του πλανήτη γη.
Μέσα σε αυτό το περιορισμενο δρόμο που αντιλαμβάνεστε ότι φταιει ο εργοδοτης σας, κάτι που είναι εντελώς εσφαλμενο, προσπαθείτε και σεις αντίστοιχα να τον κρινετε, να τον κατακρίνετε, ενδεχομενα να γίνεστε λιγότερο παραγωγικοι από οσο θα μπορούσατε να ησασταν, ή ακόμα και να ξεστομιζετε βρισιες εναντίον του έίτε με μια σκεπτομορφη σας να ζητατε και την καταστροφή του, οικονομικη, οικογενειακη ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτές οι σκεπτομορφες μπορεί να είναι από τη μεριά σας και καταρες εναντίον του προσωπου του ή της οικογενείας του.
Φτανοντας σε αυτές τις δυο τελευταιες παραγραφους που μολις προαναφεραμε, απλά κατανοήστε οσο περισσοτερο μπορείτε όλη αυτή τη γνώση που σας έχει δοθεί στην αποσφράγιση της γνώσης αυτού του βιβλίου.
Οτιδήποτε από όλα και να ενεργοποιήσετε το οποίο να είναι αρνητικό προς τον εργοδοτη σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε πίσω ακριβώς το ίδιο. Μάλιστα , θα το πάρετε εσείς οι ίδιοι που το έχετε ενεργοποιησει. Οτιδήποτε αρνητικό έχετε ενεργοποιησει εις βάρος του εργοδοτη σας.
Βλέπετε, ότι τελικα οι σχεσεις σας σαν εργαζομενοι με τους εργοδοτες, δεν είναι απλά μια ανταλλαγή χρημάτων με προσφορά εργασιας. Είναι κάτι πολύ περισσοτερο. Δηλαδη, σας δίνετε η δυνατότητα, αφ ενός μεν να μεγαλωσετε την συνειδητοτητα σας και να κατανοήσετε ποιος τυρραναει πραγματικά τον εργοδοτη σας και από την άλλη εσείς με την συμπεριφορα σας να χρεωνεστε καρμικα βαρη ή να διαχειρίζεστε με άριστο τρόπο τη σχέση σας, τουλάχιστον από τη μεριά σας, και στο βαθμό που ποτέ δεν θα θυσιαζετε την αξιοπρεπεια σας εσείς από τη μεριά σας να έχετε αριστη συμπεριφορα απέναντι του σε σκέψεις, λόγους, και πράξεις.
Την λέξη "αξιοπρεπεια" σας την γραφουμε και σας την τονιζουμε. Μέσα στα πλαισια που αυτή η λέξη οριζει την ατομικοτητα σας, δηλαδή δεν αναγκαζεστε να υπό-δουλωνεστε σε οτιδήποτε άσχημο ξεκινήσει από τον εργοδοτη σας, αλλά οτιδήποτε άσχημο ξεκινήσει τελικα από αυτόν, ποτέ μην του το ανταποδωσετε.
Αυτό που ξεκίνησε τελικα ασχημα από τον εργοδοτη, είναι κάτι που εσείς πρέπει να το ξεπερασετε σαν μαθημα πνευματικής διδασκαλίας και εξέλιξης της ατομικης σας ψυχής. Εάν του το ανταποδωσετε, ο Μαυροψύχης έχει κάνει "πελατη" του και τον εργοδοτη σας αλλα και εσάς.
Επομένως, σαν αντίδραση στην ασχημη πράξη του, σας προτρεπουμε μόνο να διακοψετε την συνεργασια σας και τίποτα άλλο.
Ο ίδιος ο εργοδοτης σε μια ασχημη πράξη απέναντι σας προβαλλει το δικό του "εγώ" και σεις από τη μεριά σας σαν αντίδραση προβαλλετε το δικό σας "εγώ".
Όποτε, ο στόχος του Μαυροψύχη επετευχθει. Υπάρχουν δυο αντίπαλα "εγώ". Αυτό που σας έχουμε πει πολλακις, το "διαιρε και βασιλευε".
Στο χρόνο που απομενει στον πλανήτη σας, με τις υπαρχουσες εργασιακες σχεσεις, σκεφτητε πάρα πολύ καλά οποιαδήποτε αντίδρασή σας στον εργοδότη σας, στους συναδελφους σας, και γενικά στον εργασιακο χωρο.
Είναι ένας πολύ ιδιαιτερος χώρος λόγω και του αρκετου χρόνου που καταναλώνετε σε καθημερινή βση για να μπορέσετε να εξελιχθειτε πνευματικα.

Καλη επιτυχια.