Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

9) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΦΤΩΧΟΥΣ




Πάνω από 3 δισεκατομυρια κάτοικοι του πλανήτη ανήκετε και επίσημα στα ατομα που ζουν κάτω από το όριο της φτωχειας.
1.5 δισεκατομμυριο άνθρωποι δεν έχετε προσβαση σε ηλεκτρικο ρευμα. 800 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχετε προσβαση σε καθαρο ποσημο νερό.
Αυτά είναι κάποια ενδεικτικα νουμερα τα οποία είναι τραγικα για τη σημερινή ανθρωπότητα η οποία βρίσκεται από τεχνολογικης αποψης στο καλύτερο επίπεδο τουλάχιστον των τελευταίων 5000 χρόνων.
Τα νουμερα τα οποία σας προαναφεραμε καταδεικνυουν περίτρανα ότι όλες οι εξουσίες του πλανήτη, η κάθε μια στη δική της αναλογια, φροντίζει ώστε να υπάρχουν αυτά τα αποτελεσμετα και ετσι να έχετε αυτά τα μεγεθη των φτωχων κατοικων του πλανήτη σας.
Σας έχουμε καταδείξει με λεπτομέρεια ότι όταν πρόκειται να ενσαρκωθεί μια ψυχή, είναι για να μπορέσει να πάρει εμπειρίες και ενεργοποιωντας τον ανωτερο νου, να μπορέσει να τελειώσει το σχολείο που λέγεται ανθρώπινη εξέλιξη.
Επισης έχετε κατανοήσει πολύ καλά και το "μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις" του Ιησού Χριστού, και το κάρμα του Βούδα (νόμος ανταποδοτικης δικαιοσυνης).
Επειδή τα πάντα στο σύμπαν είναι κυκλικα, ακόμα και η σκέψη σας ξεκινά και τελειώνει πάλι σε σας, τίποτα στο σύμπαν δεν υπάρχει που να είναι γραμμικο. Δηλαδη να αρχίζει από μια γραμμη, και να τελειώνει αυτή η γραμμη κάπου, 'Έτσι και οι επανασαρκωσεις σας είναι κομμάτια του κυκλου και εν προκειμένω του δικού σας κυκλου. Ωσπου μέσα σ' αυτή τη διαδρομη να κατανοήσετε όλα αυτά που σας έχουμε προαναφερει.
Όλη αυτή η κυκλικη διαδρομη σας μέσα στην δημιουργία, κάθε φορά που επανασαρκωνεστε δείχνει και το βαθμό που έχετε φτάσει εξελιχτικα και φυσικά ποια μαθηματα πρέπει ακόμα να ξεπερασετε μέσα στην ανθρώπινη εξέλιξη.
Έχετε κατανοήσει πολύ καλά πλέον ότι όταν η ψυχή σας ενσαρκωνεται σ' ένα αρρωστο ή πολύ άρρωστο άνθρωπινο σωμα κατά τη διάρκεια της γεννας, αυτόματα αυτό σημαίνει βαρυ καρμικο παρελθόν.
Αυτό το βαρυ καρμικο παρελθόν οφείλεται σε αφαιρέση ανθρώπινων ζωών, σε συμμετοχή σε μαύρη μαγεια, και ομοφυλοφιλικες ιδιαιτερότητες, δολοφονιες κυρίως.
Όταν όμως κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης σας έχετε μπει σ' ένα σώμα που δεν είναι αρρωστο από την πρώτη στιγμή που γεννηθήκατε, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι τα μαθηματα που πρέπει να πάρετε σ' αυτή την ενσάρκωση, ή αλλιώς το κάρμα σας είναι πολύ λιγότερο από αυτούς που γεννιουνται και είναι βαρια αρρωστοι.
Μέσα όμως από αυτό το ανεβοκατεβασμα της ύλης και μέχρι τώρα σ' αυτό το φυλακισμένο πλανήτη, φροντιζαν συνέχεια να ζείτε σε έναν διαρκή πόνο, φοβο, πεινα, διψα, αμάθεια και φυσικά διαιρετικότητα.
Μέσα σε αυτή την κατάσταση που βιωνετε αφού έχετε ήδη ενσαρκωθεί και αντιληφθεί κυρίως μετά τα παιδικα σας χρόνια ότι έχετε ενταχτεί στη τάξη των φτωχων ανθρώπων, τότε θέλετε να μπείτε στην διαδικασία να φύγετε από αυτή την τάξη (των φτωχων). Μέσα σ' αυτή την προσπάθεια σας πολλές φορες οδηγήστε να κάνετε πράξεις οι οποίες είναι ενάντια στην συμπαντικη νομοτελεια και αυτόματα φυσικά αυτό σημαίνει ότι φορτωνετε τον ατομικο ψυχικο φορεα σας με κάρμα.
Το που μπορεί να φτάσει αυτή η παραβατικοτητα σας απέναντι στην συμπαντική νομοτελεια, φυσικά για να ξεφυγετε από την τάξη των φτωχων, μπορείτε να φτασετε και στις αφαιρέσεις ανθρώπινων ζωών.
Πραγματικά σας εφιστουμε απόλυτα την προσοχή σας. Ένα φτασετε σε τόσο ακραιες πράξεις, το κάρμα το οποίο έχετε δημιουργήσει είναι ότι πιο βαρυ θα μπορούσατε να φανταστείτε.
Μια ψυχή η οποία κατά τη διάρκεια της ενασαρκωσης της έχει αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή άλλη ή τη δική της (αυτοκτονια), θα ενσαρκωθεί 7 φορες σε απόλυτα αρρωστο σώμα. Συν τα μεσοδιαστηματα μεταξύ των ενσαρκωσεων, συν ότι μετά θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή για να μπορέσει να κατανοήσει μέσω το νου (νοημοσύνη) το ρόλο της ύπαρξης της μέσα στην δημιουργία.
Σ αυτό το κομμάτι θελουμε να σταθείτε ιδιαίτερα, γιατί μπορεί ο Μαυροψύχης με τις εξουσίες του να σας αφαιρει ακόμα και τα στοιχειώδη, όπως τροφή και στέγη, ή το ηλεκτρικο ρευμα και το ποσιμο νερό, όμως λόγω της αρτημελιας του σώματος σας μετά τη γέννηση σας, έχετε φτάσει ψηλά εξελιχτικα, σε πολύ υψηλοτερο επίπεδα από αυτά των αρρωστων σωματων κατά τη γέννηση τους.
Εάν οδηγηθειτε στην αφαιρεση ανθρώπινων ζωών μέσα στην πάλη σας να ξεφυγετε από την τάξη των φτωχων με τόσο παραβατικο τρόπο συμφωνα με την συμοαντικη νομοτελεια, έχετε κάνει το χειροτερο πραγμα που θα μπορούσατε για την ψυχή σας.
Εφοσον έχετε γεννηθεί και από τις συνθήκες που βιωνετε στην τάξη των φτωχων, οσο ακόμα ισχύει αυτό το αδυφαγο παγκόσμιο σύστημα, προσπαθηστε να φύγετε από την τάξη των φτωχων, αλλά ποτέ μα ποτέ μην το κάνετε αυτό παραβιαζοντας την συμπαντική νομοτελεια.
Μπορείτε να φύγετε από την τάξη των φτωχων, ακόμα και από το σύστημα, πηγαινοντας να ζήσετε το βιο σας σε καποιο χωριο, είτε του βουνου είτε της θαλασσας, διαλεγοντας τον/την συντροφο σας και με όλη την γνώση αυτή που σας έχει δοθεί να τελειωσετε το σχολείο σας στην ανθρώπινη εξέλιξη.
Αυτός είναι ένας τρόπο που σας τον προτεινουμε πλέον και για την μεσαια τάξη της ανθρωπότητας.
Ο Μαυροψύχης ξεροντας ότι έχει χάσει το παιχνίδι του της εξουσίας πάνω στον πλανήτη, ήδη διαλυει και την μεσαια τάξη, και θέλει να κάνει όλο τον πλανήτη φτωχους, βαστωντας μόνο μερικούς στην ελιτ, είτε θρησκευτικά είτε πολιτικά, και με τη βοηθεια του στρατου και της αστυνομιας να εφαρμόσει σε παγκόσμιο επίπεδο τη μαύρη εξουσία του.
Επομένως τα χωρια πλέον είτε στα βουνα είτε στις θαλασσες είναι η λυση για να μπορέσει πλέον η ανθρωπότητα να ξεφύγει από τα γραναζια του Μαυροψύχη, και το πιο σοβαρό από όλα να μην προβει σε καμία παραβαση απέναντι στην συμπαντική νομοτελεια.
Γι αυτό λοιπόν στην ήδη υπαρχουσα τάξη των φτωχων του πλανήτη σας που είναι πάνω από 3 δις και στους υπόλοιπους που θα οδηγηθειτε να ανήκετε και σεις στην τάξη των φτωχων, επειδή λόγω αυτών που γίνονται και που πρόκειται να γίνουν, για πρώτη φορά στην ιστορία ου πλανήτη σας, θα αλλάξει τελείως η συνειδητοτητα της ανθρωπότητας.
Το μόνο πραγμα που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να εργαστητε μόνο για την ψυχή σας.
Ο τρόπος που οφελειτε η ψυχή σας σας έχει γνωστοποιηθεί. Ο τρόπος απεγλωβισμου από την φτωχια είναι η ζωή στα χωρια, κυρίως των βουνων. Εργαστητε σε αυτούς τους χρόνους πανω στο σωσιμο της ψυχής γιατί αυτό θα σας ακολουθει για πάντα και προσπαθηστε να πετυχετε μη παραβατικοτητα γιατί οποιαδήποτε παραβαση κάνετε απέναντι στην συμπαντική νομοτελεια οδηγειτε τον ατομικο σας φορεα σε απιστευτους εγκλωβισμους.

Καλη επιτυχια.