Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΛΟΓΟΣ





Έχουν περάσει δύο χιλιάδες δεκατρία (2013) χρόνια, μετά την έλευση του Θεανθρώπου ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ο οποίος δίδαξε τι σημαίνει απόλυτη αγάπη και απόλυτη συγχώρεση.

Δυστυχώς όμως η ανθρωπότητα δεν κατάφερε να κατανοήσει σε βάθος τις διδασκαλίες του και να τις κάνει πράξη. Οι λόγοι που συνέβη αυτό έχουν να κάνουν και με τις δικές σας επιλογές και την ελεύθερη βούλησή σας, αλλά και με παράγοντες που είναι ανεξάρτητοι με τις δικές σας επιλογές.

Αυτοί οι ανεξάρτητοι παράγοντες έχουν σχέση με τις πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες που κυβερνούν τον πλανήτη γη, και που "εκπαιδεύουν" την ανθρωπότητα με εντελώς λάθος τρόπο.

Η εκπαίδευση αυτή έχει επίδραση στον τρόπο που σκέφτεστε μιλάτε και που πράττετε. Οι πράξεις σας με τη σειρά τους αλλάζουν τον κόσμο με ανάλογο τρόπο, και γι' αυτό το λόγο έχετε μεγάλο βάρος ευθυνών.

Ακόμα μεγαλύτερο όμως βάρος ευθυνών έχουν οι κατέχοντες θέσεις εξουσίας, που σας εκπαιδεύουν και σας επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα, κι ενώ γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα των πράξεών τους είναι τραγικά σοβαρά, όπως πείνα, πόλεμοι, δυστυχία, αντιπαλότητες, αυτοί συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν τι κάνουν και να είναι απλά λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις. Είναι άνθρωποι του συμφέροντος που πατούν επί πτωμάτων υπηρετώντας το κακό και γνωρίζουν πολύ καλά γι' αυτή την μόνιμη αρνητική κατάσταση που έχει εφαρμοστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ανθρωπότητα. Παρ' όλα αυτά δεν κάνουν τίποτα για να την αλλάξουν γιατί στοχεύουν σε χρήμα, δόξα και εξουσία - δύναμη.

Αντίθετα, αυτό το σύγγραμμα δεν έχει κανένα τέτοιο εγωιστικό σκοπό να δοξάσει ή να αποφέρει χρήματα στο συγγραφέα. Μοναδικό σκοπό έχει την διάδοση της αλήθειας σε όλη την ανθρωπότητα.


Η λέξη α-λήθεια αποτελείται από το "άλφα" το στερητικό και τη λέξη "λήθη". Δηλαδή, για να καταφέρετε να κατανοήσετε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, πρέπει να αφαιρέσετε από μέσα σας τη λησμονιά, και να θυμηθείτε τη Θεία προέλευσή σας. 

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .