Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΨΥΧΗ




Τώρα πάμε στην επόμενη κατάσταση τι είναι ψυχή.
Το πνεύμα δεν μπορεί να εκδηλωθεί σε μορφή επί της ύλης διότι εάν δεν έχει περιβληθεί από την ψυχή, (ψύχος), η υλη δεν θα μπορούσε να υφίσταται. Το πνεύμα μέσα στην υλη, η ονομασία του είναι ΘΕΙΚΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ. Η δύναμη του, η ένταση της φωτιάς είναι ακατανόητες για όλους, μηδενός εξαιρουμένου. 'Έτσι λοιπόν, αν δεν μπει το ψύχος - ψυχή για να ψύχεται ο θεϊκός σπινθήρας επί της ύλης, καμίας μορφής υλη δεν θα μπορούσε να έχει μορφή. Τα πάντα θα είχαν εξ-αφανιστεί από την ορατη μορφη
Αυτή λοιπόν η λέξη ψυχή που προέρχεται από τη λέξη ψύχος, μέσα της περικλείει όλο το κατέβασμα του συγκεκριμένου σπινθήρα στο κόσμο της μορφής, στο κόσμο της ύλης, και αφού έχει περάσει από τις ομαδικές ψυχές, πετρώματα, φυτά, ζώα (γι αυτό οι μορφές των φυτών και ζωών είναι ίδιες), έχει φτάσει πλέον στην δική σας ανθρώπινη εξέλιξη, που πλέον, ο Θεϊκός σπινθήρας με την ατομική πλεον ψυχή, έχουν πλέον εξ-ατομικοποιηθεί.
Δηλαδή, ο κάθε ένας από όλους εσάς, που η σπορά σας είναι θεϊκή, και όχι μέσα στους αστείους επιστήμονες - εργαστήρια ερευνητικά που Δημιουργόύν κλώνους, ο καθενας από ολους εσας πολυαγαπημενα μας αδερφια - εαυτε, εισαστε θεια οντα. Εισαστε θεια εξελιξη, έχετε φτάσει πολυ ψηλα εξελιχτηκα, ανηκετε στα όντα με νοημοσυνη, και ειμαστε κοντά σας λιγο πριν το τελος της φυλακης αυτου του πλανητη. Θα σας οδηγησουμε αν εσείς θελησετε, και κανενας αλλος, στην επανενωση σας με το πνευμα.
Μεσα στα εργαστηρια προσπαθωντας οι δηθεν επιστημονες να φτιαξουν κλωνους ανθρωπους και ανθρωπους υβριδια, σας λενε ξεκαθαρα, ότι από τη μια επειδή δεν εχουν μεσα τους θεικο σπινθηρα και ψυχη, αρα δεν είναι ανθρωποι, και από την αλλη, τα ιδια πειραματα εκαναν και στην ατλαντιδα, και φυσικα οι συνεπειες θα είναι ιδιες (κατακλυσμος χωρίς οριο).
'Έτσι λοιπόν στην ανθρωπινη εξέλιξη σας, ολοι εσείς έχετε ατομικη ψυχή που φυσικα μεσα της περικλειει θεικο σπινθηρα που είναι πνευμα, γι αυτό και με την προσφωνηση πνευματοψυχη, προσδιοριζεται η θεια προελευση σας από το πνευμα, από το θεο, και από την ψυχή σας, η οποια προσδιοριζει με απολυτη ακριβεια το βαθμο της εξελιξης σας. Δηλαδη, αν και ολοι ανηκετε στο ανθρώπινο βασιλειο, η ψυχή σας, μεσα από το τροπο που σκεφτεστε, που μιλατε και πραττετε, δειχνει σε ποια ταξη του σχολειου που λεγεται ανθρωπινη εξέλιξη βρισκεστε.
Δηλαδη, καποιος ο οποίος θα είναι ψυχρος δολοφονος, οι μονες μνημες που έχει στο αρχειο της ψυχης του, είναι από το ζωικό βασιλειο. Δηλαδη, ή είναι η πρωτη του ενσαρκωση στην ανθρωπινη εξελιξη, ή έχει λιγες ενσαρκωσεις στην ανθρωπινη εξελιξη. Γι αυτό και το να αφαιρεσει ζωες ανθρωπων ή ακόμα και ζωων, δεν είναι κάτι το τραγικο για την συγκεκριμενη πνευματοψυχη.
Αντιθετα, αν μια πνευματοψυχή δεν ζητα τιποτα για τον εαυτο της, παρα το μόνο που προσπαθει είναι να δωσει φως δεξια και αριστερα, χωρίς κανενα ανταλλαγμα, χωρίς καμια επιθυμια να τον ή την δοξασουνε. Χωρις καμια ανταμοιβη. Χωρις να περιμενει από κανεναν τιποτα. Οταν το προσωπο του λαμπει, όταν από το στομα του βγαινουν αγγελοι, αυτοματα καταλαβαινετε ότι αυτή η πνευματοψυχη, για την δική σας ανθρωπινη εξελιξη, είναι η τελευταια, ή από τις τελευταιες ενσαρκωσεις της, γιατί πολυ απλουστατα, αυτό το σχολειο της ανθρωπινης εξελιξης το έχει διδαχθει αριστα.

Έτσι λοιπόν σε όλους εσάς που ανήκετε στην ανθρώπινη εξέλιξη, έχετε θεϊκό σπινθήρα, έχετε ατομική ψυχή - εξέλιξη, και το μόνο που γίνεται είναι να αρχίζετε να συλλέγετε και να διαχειρίζεστε εμπειρίες με όλες τις υπόλοιπες εξελίξεις - βασίλεια που κατοικείτε στον πλανήτη γη. Δηλαδή με ανθρώπους, ζώα, φυτά, ορυκτά.
Σε αυτό το σημείο έχοντας πλέον γνώση σας πως φτάσατε τόσο ψηλά εξελικτικά και τι είναι πνεύμα και ψυχή, αρχίζει να ενώνεται το σώμα σας, το οποίο είναι ορατό, όπως και η υλη είναι ορατή, με το αόρατο το οποίο έχετε, ξεχωριστά ο καθένας σας, την πνευματοψυχή σας (πνεύμα σας και ψυχή σας). Ο συνδετικός κρίκος αυτών των δυο, γιατί πλέον είστε στα όντα με ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, φυσικά είναι ο νους σας, ο όποιος εφάπτεται του φυσικού σας εγκεφάλου, δηλαδή ένα κομμάτι του είναι ορατό, μέσα στο κεφάλι σας [εγκέφαλο] αλλά τα υπόλοιπα κομμάτια του νου σας είναι αόρατα. Είναι τα κομμάτια εκείνα που συλλαμβάνουν μια σκέψη, αφού πρώτα φανταστήκατε κάτι και μετά το υλοποιήσατε. Παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολα οπως Ηλεκτρισμός, αεροπλάνα, τηλέφωνα, ραδιόφωνα, δορυφόροι, και αλλά.
Επομένως βλέπετε και κατανοείτε πλέον ότι ο νους σας είναι το μοναδικό σας όπλο, το οποίο καταδεικνύει ότι έχετε ενταχτεί στα όντα με νοημοσύνη. Αν κάποιος εγκλωβίσει - φυλακίσει τον νου σας και το κυριοτερο, κατευθυνει όπου θέλει τη σκεψη σας, αυτοματα εσείς πλέον εισαστε υποχειρια του. Οτι σας λεει ισχυει, ότι σας μαθαινει και εκπαιδευει, αυτή και μόνο αυτή είναι η αληθεια για εσας.
Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια - γνώση εξω από το πεδιο που έχετε εγκλωβιστε χωρίς καμια επεξεργασια, χωρίς καμια αναλυση, απορριπτεται.
Εσεις βεβαια νομιζετε ότι έχετε δική σας σκεψη, δικο σας τροπο να αντιμετωπισετε το κάθε τι. όμως αυτό είναι μια ψευδαισθηση εν προκειμενω στον πλανήτη σας [πλάνη] μέχρι τωρα.
Η υλη σας πχ, έχει αναγκη τροφης. αυτός λοιπόν, [μαυροψυχης] έχοντας φτιαξει τα παντα κομμενα και ραμμενα στον τροπο του για να σας εγκλωβισει, σε κανεναν από τους μέχρι τώρα δηθεν ηγετες σας, δεν μπηκε μεσα του η σκεψη να σας ακυρωσει την αγορα της τροφης σας, χωρίς την υπαρξη χρηματων ή πολυτιμων μεταλλων. [καπιταλισμός]
Κι ο λογος είναι παρα πολυ απλος. Ο μαυροψύχης, χωρίς καν να καταλαβετε τιποτα, σας δημιουργησε μια πολιτικη κατασταση, που σε αυτή την περιπτωση οντως έχετε τροφή και στεγη. όμως κανενας σας δεν μπηκε στην πιο απλη σκεψη, "σε ευχαριστω σαν πολιτικη κατασταση που μου προσφερεις τροφή και στεγη. Αλλα αυτή την απολυτη αθεϊα σου δεν την καταλαβαινω".[κουμουνισμος]
Φυσικά, ολη αυτή η στημενη αθεϊα, μόνο τυχαια δεν ειναι. Μονο τυχαια δεν είναι μπερδεμενος ο κομμουνισμος, δηλαδή να μην εχεις ιδιοκτησια, οπως με την διδασκαλια του ιησου να προσφερει όπου μπορεις τα ιματια σου. γιατί μεσα σ' αυτην την παραφερη προσφορα, είναι απολυτα κεκαλυμμενη η κατευθυνση του μαυροψύχη, ναι μεν τροφή και στεγη, αλλα να μην περιμενεις τιποτα αλλο.[απόλυτη αθεΐα]
Να μην προσδοκεις τιποτα αλλο και ολα σου τα ενδιαφεροντα να περιοριζονται στην τροφη, στη στεγη, και στην τουαλετα.
Που πηγε τώρα ο νους σας, η φαντασια σας, η δημιουργικη σας σκεψη, η ενωση σας με το συμπαν, η απειροτητα του χρονου; καταλαβατε το λαμογιο τι σας έχει κανει; οποια πετρα και να σηκωσετε σ' αυτό το φυλακισμενο πλανητη, ακόμα και στο πιο απομακρο σημειο, θα τον βρειτε από κατω.
Και αυτό δεν σας το λεμε τυχαια. Στο οποιοδηποτε απομακρο σημειο του πλανητη, όταν θα πανε οι μεγαλο-επιστημονες, καποιος τους έχει χρηματοδοτησει. Κι έτσι, όλες οι γνωσεις και ανασκαφες πρέπει για εσας σημερα να κουμπωνουν με τις βλακειες που σας μαθαινουν απ εξω. Οπως πχ, το προπατορικο αμαρτημα, ο αδαμ και η ευα, ο αβρααμ και η σαρα, να έχει πριν την ελευση του ιησου 2-3 χιλιαδες χρονια πριν. Έτσι λοιπόν, αν βρεθουνε σκελετοι δεκαδων, εκατονταδων χιλιαδων χρονων πριν ή ακόμα και εκατομμυριων, ολα αυτά να τα κανουνε γαργαρα και να σας λενε αλλα αντι αλλων.
Δηλαδη, με λιγα λογια, ότι πρέπει να σας κρυψουνε σας κρυβουνε και ότι πρέπει να σας πουν το λενε. Και φυσικά εσείς μόνο από αυτά που σας λενε μπορειτε να διαχειριστειτε την ζωη σας. Δηλαδη, με οποιοδηποτε τροπο εσείς να εξελιχτειτε νοητικα, ο νους σας είναι παγιδευμενος σε συγκεκριμενες γνωσεις, οι επισημες ή στημενες ανεπισημες γνωσεις.

'Έτσι, αδέλφια μας, εαυτοί μας, και μην φανταστείτε σας λέμε τυχαία "εαυτούς", όλοι μας, όπου και να βρισκόμαστε, σε οποίο πλανήτη και να εξελίσσεται οποιοδήποτε βασίλειο, οποιαδήποτε όντα με νοημοσύνη, ξέρετε πλέον ότι και οι πλανήτες και οι ήλιοι εξελίσσονται. Και ότι όλα έχουν προέρθει από τη μονάδα, το πνεύμα το Θεό.
Όλοι μας εμείς εσείς, οι άλλοι, δεν είμαστε πάρα προεκτάσεις της μονάδας.
Αδέλφια σημαίνει δυο, μονάδα, εαυτός είναι ένας. Όλοι μας λοιπόν είμαστε η ίδια η μονάδα. Η μόνη διαφορά είναι στο επίπεδο εξέλιξης του καθενός μας. Δηλαδή σε τι εξέλιξη βρίσκεται ο τάδε γαλαξίας, πλανήτης, σε τι εξέλιξη βρίσκονται οι γήινοι (ο καθένας από όλους εσάς), οι Αφροδίσιοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Αριανοί, και όλοι οι άλλοι άπειροι.
Επομένως, εκείνες τις εποχές, ο μέγιστος διδάσκαλος Ιησούς Χριστός, καλώς ονόμασε άπαντες "αδέλφια". Σήμερα επειδή η ανθρωπότητα οδηγειται σε μια νεα εποχη, όπου πλέον αναβαθμιζεται όπως και ολος ο πλανήτης και το ηλιακός σας συστημα, δοθηκε εντολη από τον ιδιο τον Δημιουργό, να μαθετε ολοι την α-ληθεια.
Να σας τραβηξει ολη την λησμονια από το νου σας, να θυμηθειτε τα παντα.

Τα πνευματικα οπλα, ηδη σας δινονται, ηδη σας αποκαλυπτονται εφ ολης την υλης, εφ' ολης της γηινης εξελιξης και μέχρι το τελος του αποσφραγισματος αυτης της γνωσης θα σας δοθει και η υπολοιπη γνωση. Δεν ειμαστε ουτε καν αδερφια. Ειμαστε ο ίδιος ο εαυτος. 

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .