Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΓΙΟΙ



Προτού συνεχίσουμε στη συνέχεια αυτού του αποσφραγίσματος, θα θέλαμε να δώσουμε μια εκτενή αναφορά σχετικά με τη λέξη "άγιος" "άγιοι" και γενικά πνευματικά όντα που πέρασαν απ τον πλανήτη μέχρι σήμερα και γενικά ο καθένας από όλους αυτούς με τον απαράμιλλο τρόπο που έζησαν, και που έχουν καταταχτεί στην έννοια "Άγιος".
Για οποιαδήποτε μορφής μπέρδεμα από εσάς, είτε από τις στημένες εν προκειμένω θρησκευτικές εξουσίες, άλλο η λέξη "Άγιος" και άλλο οι επίσημες θρησκευτικές εξουσίες που τους έχουμε αποκαλέσει νεκροθάφτες της ανθρωπότητας.
Σύμφωνα με την εκκλησία, η λέξη "Άγιος" αποδίδεται σε κείνους τους πρώην συνανθρώπους σας που έχουν καθαγιαστεί από τον Θεό.
Μόνο που αυτό είναι η μισή αλήθεια. Διότι οι επίσημοι θρησκευτικοί σας ηγήτορες, εκ του αποτελέσματος πλέον ξέρετε ότι αφ ενός σας έχουν οδηγήσει στην αμάθεια και δουλική υποταγή, γι αυτό και έχουν ονομαστεί νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας, και αφ ετέρου, το πιο σημαντικό που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ειναι ότι ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.
Αυτοί λοιπόν οι άγιοι που έχουν ανακηρυχτεί από τις στημένες εξουσίες, σίγουρα είχαν κάνει πράξη το σώμα τους εκκλησία. Είχαν κάνει τη σκέψη τους, τα λόγια και τις πράξεις εκκλησία. Και εύκολα ταίριαζε στους νεκροθάφτες να σας δώσουν και τη σάλτσα ότι δήθεν έχουν αγιαστεί απ το Θεό και αυτό σας το διατυμπανίζουν από την επίσημη εκκλησία.
Ξέρετε δίπλα σας, στο περιβάλλον σας, ή και εσείς οι ίδιοι πόσοι άγιοι υπάρχουν;
Ξέρετε ότι αυτούς που έχετε αναγνωρίσει σαν άγιους δεν έχουν πάρει το χρίσμα από καμία εκκλησία, αλλά ο βίος τους που είναι λαμπρός, οι αρετές τους, η ταπεινότητα τους, η προσπάθεια τους να βοηθήσουν την ανθρωπότητα και όχι με τη σημαία κάποιας επίσημης εκκλησίας, αλλά με μοναδική σημαία τη σημαία του Θεού - Δημιουργόύ και ότι όλοι είμαστε μόνο παιδιά του.
Επομένως, για όλους αυτούς τους φανερούς άγιους που γνωρίζετε επίσημα και τους άπειρους υπόλοιπους που δεν τους γνωρίζετε σε ευρεία κλίμακα αλλά σε κλειστό περιβάλλον και σε κλειστή κοινωνία, δεν ισχύει ότι έχουν υπηρετήσει ούτε τον Μαυροψύχη ούτε την διαιρετικότητα των ανθρώπων, ούτε φυσικά τις στημένες θρησκευτικές εξουσίες.
Εξάλλου, στη συνέχεια της αποσφράγισης θα σας πάρουμε από το χέρι, όλους σας, χωρίς να εξαιρούμε κανέναν, (θα εξαιρεθούν μόνο αυτοί που δεν θέλουν), θα σας "αγκαλιάσουμε" όλους και θα σας δείξουμε με απόλυτη ακρίβεια και κατεύθυνση πως θα διαχειριστείτε την "εκκλησία" που είναι το σώμα σας. Θα σας δείξουμε πως θα πραγματοποιήσετε τα 7 μυστήρια στο σώμα σας χωρίς μεσίτες,
Τα 7 μυστήρια είναι τα εξής:
1. ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ
2. Η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ
3. Η ΙΕΡΟΣΥΝΗ
4. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ (ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ)
5. ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ
6. Ο ΓΑΜΟΣ
7. ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ


Μια πρώτη τοποθέτηση σε αυτά τα μυστήρια που θα τελείτε στην εκκλησία σας - σώμα σας εσείς οι ίδιοι είναι οι εξής: ο δάσκαλος σας Ιησούς Χριστός, ο μέγιστος διδάσκαλος, πήγε στην ηλικία των 30 ετών να βαπτιστεί. Πιστεύετε ότι μπορεί να ξέχασε να πάει πιο μικρός ή ήτανε σε κεινη τη συγκεκριμένη ηλικία που ήθελε ακριβώς να σας δείξει κάτι πολύ πιο σοβαρό;
Φυσικά και δεν ξέχασε. Απλά μέσα στην συνέχεια της αποσφράγισης μεταξύ των άλλων που θα σας δοθούν είναι ότι πριν την ηλικία των 28 ετών το σώμα σας σωματικά και νοητικά δεν είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσετε τα 28 έτη της ζωής σας ώστε μετά πλέον να είστε υπό πλήρη σωματική και νοητική ανάπτυξη.

Στο δεύτερο μυστήριο της θειας ευχαριστίας, που είναι αυτό που ονομάζεται "θεια κοινωνία" πιστεύετε ότι είστε κοινωνοί του άρτου και του οίνου μόνο την ώρα που πάτε στην εκκλησία;
Κάθε γήινο δευτερόλεπτο κάποιος πρώην σπόρος και νυν καρπός θυσίασε την αρχική του μορφή και ενώθηκε με τα στοιχεία της φύσης (αιθέρας, κοσμικό πυρ, νερό, γη και αέρας). Παρέδωσε τη μορφή του, τη ζωή του για να ανοίξετε εσείς το στόμα σας να βάλετε την νέα μορφή του πρώην σπόρου που πλέον είναι καρπός, και να σας δώσει την δυνατότητα να εκδηλώνεστε στον κόσμο της ύλης και της μορφής μέσα από αυτή τη θυσίας, που ενώθηκε σαν μια τέλεια μονάδα και παραδόθηκε σε εσάς, στο δικό σας σώμα - εκκλησία για βρώση.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
Βλέπετε, ότι όταν δεν σας πάρουν απ το χέρι να σας εξηγήσουν έτσι απλά, και όταν σας έχουν αχρηστέψει το νου, πως αυτόματα γίνεστε υποχείρια της κάθε μιας στημένης εξουσίας
Το τρίτο μυστήριο της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού, είναι η ιεροσύνη.
Σας μάθανε ότι η ιεροσύνη είναι οι παπάδες, τα αξιώματα στην επίσημη εκκλησία, και τίποτα άλλο.
Δηλαδή θα μπορούσαμε να σας το παρουσιάσουμε σαν ένα μαντρί που έχει τον τσοπάνο.
Νομίζουμε ότι η λέξη μαντρί δεν κάθετε καλά στ αυτιά σας, όμως στην πραγματικότητα αυτό είστε. Έτσι λειτουργείτε.
Γι αυτό σας λέμε ότι σ' αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους δεν υπάρχει περιθώριο για τσοπάνους και για μαντρί. Στον νέο κόσμο της ανθρωπότητας μαντρί και τσοπάνηδες δεν θα υπάρχουν.
Ή θα σηκωθείτε και θα αναλάβετε τις τύχες σας και θα γίνετε τσοπάνηδες του εαυτού σας, ή επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει.
Σ αυτό λοιπόν το σημείο, πρέπει όλο το αρσενικό φύλο του πλανήτη να μετατραπεί σε ιερείς και όλο το θηλυκό φύλο σε ιέρειες.
Μόλις σας δείξουμε τι σημαίνει ιερέας και ιέρεια θα έχετε τα κλειδιά της δημιουργίας στα χέρια σας.
Όποιος απ όλους και όλες εσάς δεν λειτουργήσει αντίστοιχα σαν ιερέας και ιέρεια, δεν μπορεί να προχωρήσει στο τελευταίο μυστήριο από τα 7 που είναι το χρίσμα.
Ξεκάθαρα σας λέμε ότι το χρίσμα θα παραδοθεί ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.
Όσο για το μυστήριο μετάνοιας μέσα από το ξεπαγωμα και ενεργοποιηση τουυ ανώτερου νου θα γνωρίζετε αριστα τι πρεπει να πράξετε τι κάθε στιγμή του φυσικού σας βιου
Δηλαδή σας οδηγούμε όχι σε μιμητικές εκ των εξουσιών κατευθύνσεις που σας οδηγούν μόνο ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ.

Όσο για το προτελευταίο μυστήριο πριν το χρίσμα, που είναι ο γάμος, είναι αλληλένδετο με τη λέξη "γαμώ" που τόσο πολύ σας το έχουν εκφυλίσει, εκχυδαΐσει και ξεφτιλίσει.
Δηλαδή η κορύφωση της δημιουργίας, η ένωση δυο ανθρώπων, που αντιπροσωπεύουν την αρσενική και θηλυκή ενέργεια, που είναι ο άντρας και η γυναίκα, που είναι ο τελευταιος και μοναδικος τροπος απελευθερωσης από την ανθρωπινη εξελιξη, σας το εχουνε παραδωσει με το πιο απιστευτο τροπο.
Κυριολεκτικά ο γαμος μονογαμικα μεταξυ του αντρα και της γυναικας, του ιερεα και της ιερειας μεσα από την ερωτικη πράξη είναι το κλειδι των κλειδιων.
Αυτα ολα που σας αναφεραμε σχετικά με τους αγιους, ειτε τους φανερους που γνωριζετε ολοι σας ειτε τους μεμονωμενους που γνωριζετε μεταξυ σας, τα ειχαν κάνει πράξη πρωτα από ολους και ολα στο ιδιο το σωμα τους - εκκλησια.

Ολοι αυτοι λοιπόν οι φανεροι και κρυφοι αγιοι, φυσικά δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τους παγκοσμιους νεκροθαφτες και εν προκειμενω θρησκευτικους νεκροθαφτες.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .