Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ





Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποκαλυφθεί ποιο είναι το αφεντικό όλων των θρησκευτικών, πολιτικών, παραστρατιωτικών, τρομοκρατικών εξουσιών, μη κυβερνητικών οργανώσεων και πάσης μορφής φανερών ή κρυφών εξουσιών και ποιον υπηρετούν.

Υπηρετούν τον Μαυροψύχη.

Ο Μαυροψύχης είναι ένα όν που δεν έχει δημιουργική σκέψη, ούτε δική του ενέργεια, γιατί έχει αποκοπεί η σύνδεσή του με τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, τη Μονάδα, κι έτσι δεν του διοχετεύεται ενέργεια από την ίδια τη Δημιουργία. Είχε φτάσει βέβαια πολύ ψηλά εξελικτικά, κι έτσι βάστηξε τις δεξιότητες του, που όμως μετατράπηκαν σε ραδιουργίες - καταστροφές, επινοώντας όλα αυτά που χρειάστηκε για να αποκρύψει όλη την α-λήθεια και να οδηγήσει τους ανθρώπους στην απόλυτη αμάθεια.

Όπως έγραψε και ο Απόστολος Παύλος, "δεν μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι ο εχθρός σας". Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πανούργος είναι, τι δεξιότητες έχει, πόσα πρόσωπα παίρνει και τι μπορεί να κάνει. Έχει ανάγκη τα σκοτάδια, τη σκιά για να μπορεί να κρύβεται.

Ο Ιησούς ήξερε καλά ποιος είναι και από που έχει έρθει. Όταν ο Ιησούς Χριστός ετοιμάστηκε να διδάξει, στη τελευταία προσπάθεια που έκανε ο Μαυροψύχης να τον διαβάλλει, λέγοντας του ότι θα του δώσει όλα τα υλικά αγαθά εάν τον προσκυνήσει, ο Ιησούς του απάντησε, "πίσω μου σ' έχω "Σατανά", και χρησιμοποίησε πρώτος αυτός τη λέξη "Σατανά", γιατί τον ήξερε πολύ καλά, ποιος ήταν και από πού ήρθε.

'Έχει έρθει από τον αστερισμό Σατάνια του γαλαξία Νέβαδον, γι αυτό και στις ΗΠΑ υπάρχει η έρημος Νεβάδα με τα βραχώδη όρη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εκεί βρίσκονται απολιθωμένα πετρώματα: Οι μαύρες ψυχές που υπηρέτησαν τον Μαυροψύχη, επιστρέφουν εκεί που ξεκίνησαν, στο ηλεκτρόνιο ενός μορίου ενός απολιθωμένου πετρώματος, το οποίο όμως δεν έχει καμία εξέλιξη όπως το ενεργό. Ο δεύτερος και τελευταίος θάνατος των μαύρων αυτών ψυχών, θα είναι μέχρι το τέλος αυτού του Θείου σχεδίου, μέχρι το τέλος αυτού του Μπιγκ - Μπάνγκ.

Τον Μαυροψύχη μπορείτε να τον φανταστείτε σαν ένα ψαρά που έχει ρίξει ένα παραγάδι και από κάτω το παραγάδι έχει άπειρα αγκίστρια: Σταρ σύστημα, θρησκευτικές και πολιτικές εξουσίες, ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία, εκφυλισμός του ανθρώπινου σώματος, κλοπές, εγωισμός, αυτοκτονίες, δολοφονίες, δολοπλοκίες, κάπνισμα, τεχνικές οικονομικές κρίσεις, μόνιμες πολεμικές συρράξεις, κ.ά. Μοναδικός του σκοπός και μέλημα είναι να σας πιάσει. Ούτε καν τον ενδιαφέρει το "αγκίστρι" που θα σας πιάσει, δηλαδή το δόλωμα, παρά μόνο το αποτέλεσμα. Γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σας πάρει την ενέργεια. Ποιο αγκίστρι απ' όλα θα κάνει τη δουλειά του, ούτε καν έχει σημασία. Έτσι κι αλλιώς τα αγκίστρια είναι πολλά, αλλά το παραγάδι είναι ένα, γιατί όλες οι εξουσίες του πλανήτη εκπαιδεύουν τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα: την έλλειψη ουσιαστικής ελευθερίας και τον εγκλωβισμό του Νου.

ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΑΕΣΤΡΟΣ", ΤΟ ΚΥΡΙΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ", Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ,

Ο Μαυροψύχης είναι ο εχθρός που καλείται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος και είναι αόρατος, κρύβεται, έχει ύπουλα και κρυφά όπλα, και προκαλεί σύγχυση και ψευδαισθήσεις μέσα από τις μεταμορφώσεις που μπορεί και παίρνει. Γι' αυτό και πρέπει να τον "σπουδάσετε", όσο περισσότερο γίνεται. Γιατί όχι μόνο διαβάλει ψυχές, αλλά και αυτές με τη σειρά τους διαβάλουν άλλες κ.ο.κ.


Ο Μαυροψύχης γνωρίζει ότι η βασιλεία του επί της γης, τελειώνει και με σπασμωδικές κινήσεις παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Οι νόμοι που εφαρμόζονται σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της ανθρωπότητας, σ' όλες τις ηπείρους, σ' όλα τα κράτη, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν μόνο ένα σκοπό: να υποδουλώσουν και να εγκλωβίσουν τους ανθρώπους, εμποδίζοντας την πνευματική τους εξέλιξη. Και πλέον όλα αυτά γίνονται εντελώς απροκάλυπτα.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .