Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΗΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΣ ΟΡΓΟΝΗΣ





Συνεχίζοντας την αποσφράγιση της γνώσης πρέπει σ' αυτό το σημείο να σταθουμε ιδιαίτερα στο δικό σας ήλιο (ηλιακός λόγος).
Είτε έχετε καποιο χαρτι από τα πανεπιστήμια είτε δεν έχετε εγκυκλοπαιδικες γνώσεις από αυτές που σας δίνουν τα πανεπιστήμια, αφηστε για λίγο όλες τις δραστηριοτητες σας, καθηστε κάπου μονοι σας και προσπαθηστε είτε κοιταζοντας με τα μάτια ανοιχτα είτε αν δεν μπορείτε, κλειστε τα μάτια, να σκεφτητε τι κάνει ο δικός σας ήλιος και για εσάς και για τον πλανήτη σας αλλά και για τους υπόλοιπους πλανήτες που έχει υπό την εποπτεία του.
Ο ήλιος σας δεν είναι απλά ένα ουρανιο σώμα σαν όλα αυτά που βλέπετε τη νυχτα στον ουρανο. Από τη στιγμή που εσείς εκφραζεστε μ ένα φυσικό σώμα σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη ο πρωτος διαμεσολαβητης στο να υπάρχει η μορφή σας, ο πλανήτης σας, η τροφή σας, είναι μόνο ο ήλιος.
Χωρίς τον δικό σας ηλιακο λόγο, τίποτα από όλα αυτά δεν θα υπήρχε.
Ούτε ο πλανήτης σας ούτε η τροφή σας (πρώην σπόρος νυν καρπος) και φυσικά ούτε τα δικά σας φυσικά σώματα.
Ο ηλιακός σας λόγος ανηκει όπως και όλοι οι ήλιοι στις ύψιστες κοσμικες υπαρξεις. Είναι οντότητες με ασύλληπτη νοημοσύνη. Η νοημοσύνη τους είναι σε τέτοια επίπεδα, που έχουν την δυνατότητα να δεσμεύσουν αιθέρα από το σύμπαν και φυσικά από τον ίδιο τον δημιουργό, μαζί με τα χρώματα [αύρα] του [Πατέρα δημιουργου θεου], και να δώσουν σε όλους εσάς την δυνατότητα της εξέλιξης.
Όταν γνωριζτε το ουρανιο τοξο αποτελείται από επτά χρώματα. Το κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, λουλακί και βιολετί. Αυτά τα χρώματα είναι στην κυριολεξια η αυρα του Δημιουργόύ.
Πάρα πολλοί από εσάς και πάρα πολλοί επιστήμονες έχουν κατανοήσει ότι το σύμπαν κινειται σε τέτοια τελειότητα που δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφει αυτή η τελειότητα.
Φυσικά η εκπόρευση αυτής της ορατής και μη ορατής τελειοτητας, (σκοτεινη υλη, σκοτεινη ενέργεια και ορατο συμπαν) ανηκει σ' ένα Δημιουργό.
Μέσα στην σκέψη του μια οποιαδήποτε σκέψη κι αν δημιουργηθεί - γεννησει, αυτή αμέσως υλοποιειται. Όλες οι μορφές που γνωρίζετε, τουλάχιστον στο ορατο σύμπαν, είναι δημιούργηματα του. (φυσικά δημιουργηματα του είναι και οι μορφές στο μη ορατο σύμπαν).
Στο ορατο όμως σύμπαν, για να μπορέσει να υπάρξει η τελευταία εκδήλωση ζωής - εξέλιξης, υπάρχουν διαβαθμισεις και ιεραρχησεις. Αυτες είναι γαλαξίες αστερισμοί (ομάδα ηλιων) και μετά αστρα (ήλιοι).
Καταάβαινετε λοιπόν ότι από τον Πατέρα προς τα εσάς σε ορατή μορφή, η υψιστη κοσμικη ύπαρξη που σας δίνει την δυνατότητα να εξελιχτητε, είναι στην προκειμενη περίπτωση ο δικός σας ηλιακός λόγος - ήλιος.
Έχοντας φτάσει σε απίστευτα επίπεδα εξέλιξης και έχοντας διαχειριστεί αιθέρα, και αυρα του Πατέρα, συμμετεχοντας και στα υπόλοιπα στοιχεια της φύσης γη νερό - αέρας, γιατί ο ήλιος εκπροσωπεί το κοσμικό πυρ στο ηλιακο σας σύστημα, σας δίνει ζωή για τα πάντα. Για να γεννηθειτε, να μεγαλωσετε, να τραφειτε, να πάρετε εμπειρίες και όλα αυτά φυσικά είναι για να εξελιχτειτε.
Γι αυτό λοιπόν στη σκέψη σας οφείλεται να στεκεστε με ευγνομωσυνη στο έργο του (είναι μοναδικό).
Εδώ, με όλες εδώ τις γνώσεις που έχετε λάβει, ο ήλιος σας είναι κομμάτι της μοναδας, κομμάτι του Δημιουργόύ. Δεν είναι ο Δημιουργός. Έχει φτάσει όμως τόσο πολύ ψηλά εξελιχτηκα, έχει τόσο απίστευτη νοημοσύνη ώστε ο Δημιουργός μέσα στην ενότητα των πάντων του έδωσε την δυνατότητα να συγκαταλεχτει στις ύψιστες κοσμικες υπαρξεις.
Όλοι οι μεγάλοι Δάσκαλοι και μύστες που κατέβηκαν πολλές φορες στον πλανήτη σας να σας διδαξουν, γνωρίζουν για την αξία και των ηλιων και φυσικά εν προκειμένω για τον δικό σας ήλιο (ηλιακό λόγο).
Επειδή μέσα από τη σοφια, και του "παν μετρον αριστον" και της μεσης οδους, πρέπει μονοι σας να τα διαχειριστητε όλα αυτά. Έχετε στο νου σας ότι ότι σας λένε οι επίσημοι νεκροθάφτες, έχουν αναμειξει τις αλήθειες μέσα στα άπειρα ψέματα. Κάνουν ότι προσπαθουν να σας θεραπευσουν αλλά ουσιαστικά χρησιμοποιουν την δήθεν ιαση για τον έλεγχο σας.
Σας προσφέρουν φαρμακευτικές ουσίες, βοτανα και ένα σωρο άλλες στημένες καταστάσεις, αλλά να ξέρετε ότι το κλειδι των κλειδιων για το θέμα της υγειας σας, είναι πρώτα ο ήλιος, ο ηλιακός λόγος, και μετά φυσικά ο νους σας.
Όταν μπορέσετε και τιθασευσετε τελείως τον νου σας, ακόμα και προβλήματα υγειας να σας παρουσιαστουν, μπορεί αυτή η υψιστη κοσμικη ύπαρξη να σας οδηγήσει 100% στην ιαση.
Αφού από αυτόν γεννιουνται όλα, [το δικό σας ηλιακο σύστημα] πως μπορεί οποιοδήποτε υποκαταστατο του να τον αντικαταστησει;
Ο δικός σας ηλιακός λόγος, όπως και όλοι οι ήλιοι, μεταλαμπαδευουν την ενέργεια σε ορατή μορφή, από τν κεντρικο ήλιο που είναι ο ίδιος ο Πατερας. Επομένως η ενέργεια που διαχέεται στο σύμπαν από τον αιθέρα συν τους ήλιους, δεν έχει όριο. Επομένως για ολλες τις μορφές όταν χρειάζονται ενέργεια απευθύνονται στον ήλιο
Ενώ οι απιστευτοι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας τα γνωρίζουν αυτά καλά, επειδή εκεί η ενέργεια δεν έχει μετρητες ούτε υποδουλωση, είναι δωρεαν και ατελειωτη, έχουν πάει και ρουφανε το αίμα του πλανήτη σας από τα σπλαχνα του (υδρογονάνθρακες, πετρέλαιο) για να προσφέρουν δήθεν τεχνολογία και εξέλιξη. Φυσικά, αυτό το κάνουν μόνο για να μπορούν να σας ελεγχουν μέσα από την διακίνηση του αίματος του πλανήτη σας ( υδρογονο-ανθρακες-πετρέλαιο).
Βλέπετε ότι τα τερατουργηματα τους δεν έχουν όριο. Δεν υπάρχουν ποινικοι κωδικες που να μπορέσουν να καλυψουν αυτά που έχουν κάνει εις βάρος της ανθρωπότητας. Παντού έχουν εισχωρησει αυτοί οι νεκροθάφτες και δεν σας έχουν αφήσει ούτε να δείτε τις ακτίνες του ήλιου και να αναλογιστητε τι εκπροσωπεί ο ηλιακός λόγος, ή τι θα μπορούσε να σας προσφέρει ο ήλιος εαν είχατε γνώση.
Όπως στην ελεγχόμενη υγεία, (μάλλον πρέπει να την ονομασουμε πλέον ελεγχόμενη αρρωστια σας..) που προσπαθούν με όλα τα υποκαταστατα που ο ήλιος δημιουργεί, να τον αντικαταστησουν και να τον ακυρώσουν, αντί να σας μαθουν να ομοιδονηθειτε με τον ήλιο, τα ίδια ακριβώς κάνουν κι στην ενέργεια.
Βλέπετε λοιπόν ακόμα και σε συγκεκριμένους χωρους λυμενουν τα πάντα μόνο για να σας ελεγχουν.
Ακόμα και όντα που κατέβηκαν να σας βοηθήσουν και να σας προσφερουν δωρεαν ενέργεια, όπως ο Τεσλα (1856 - 1943) και ο Βίλχελμ Ράιχ (1897 - 1957), το σύστημα τους κατάπιε. Ο μεν Τεσλα πεθανε παμπτωχος, και αυτά που προσπάθησε να δώσει στην ανθρωπότητα πριν 100 και πλέον χρόνια για δωρεαν ενέργεια στην ανθρωπότητα, οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας πηραν αυτή την τεχνολογία και σήμερα εφαρμόζουν στην γη το πιο καταστροφικο όπλο που χει κατασκευασει ποτέ άνθρωπος, το HAARP.
Οι νεκροθάφτες αυτή τη στιγμή παίζουν με το σύμπαν. Προσπαθούν να δημιουργησουν σεισμους, τσουναμια εκεί όπου κάποιοι δεν υπακουσανε τελείως. [εθνη] Χρησιμοποιωντας το HAARP. Οι συνεπειες όλης αυτής της μαυρίλας ειναι αναλογες με το νερό που θα χρειαστεί για να ξεπλυθει ο πλανήτης σας.
Οσο για τον Βίλχελμ Ράιχ, ήρθε και σας παρεδώσε ένα τεράστιο κλειδι για όλες τις ασθένειες σας, τον θαλαμο οργονης (αιθέρας). Σας παρεδώσε συγκεκριμένο τρόπο κατασκευης του και μέσα σ' αυτό το θαλαμο θεραπευσε κάθε ασθένεια. Όμως όταν κάποιος θνητος στον πλανήτη σας ενσαρκωνεται για να σας βοηθήσει για να ξεφυγετε από τους νεκροθάφτες σας, αυτός που είναι επικυνδυνος για το σύστημα των νεκροθαφτών, τον αποσυρουν.
'Έτσι και στην περίπτωση του Βίλχελμ Ράιχ, επειδή διακηδευονται τα γραναζια ελεγχου του συστήματος του Μαυροψύχη, τον φυλακισαν και φυσικά πεθανε μέσα στη φυλακή.
Μέσα στο θαλαμο οργονης έχει απομονωθει και εγκλωβιστεί η ηλιακη ενέργεια επειδή τα υλικά τα οποία κατασκευαζεται, τα οποία είναι ανοξειδωτο συρμα και λαμαρινα και μαλλι ζωου.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτή η εγκλωβισμενη αιθερικη - ηλιακη ενέργεια είναι απόλυτα εναρμονισμενη με το φυσικό σας σώμα. Επομένως με γαληνιο και νηφαλιο νου, χωρίς καμία ρυπαρη σκέψη, 30 λεπτα την ημερα μέσα σε ένα θαλαμο οργονης έχετε εκπληκτικα αποτελέσματα ιασης από οποιαδήποτε ασθένεια που υπευθυνο είναι μόνο το σύστημα του Μαυροψύχη.
Ακόμα στην χωρίς οριο αξία του ηλιακού σας λογου, πρέπει να κατανοήσετε ακόμα πιο πολύ τα πράγματα. Δηλαδη ότι τα πάντα είναι μέσα στο σύμπαν ένας παν-τελειος οργανισμός, ότι έχουν αρχή και επιστροφη την μονάδα και ότι η κάθε μια μορφή δείχνει το επίπεδο εξέλιξης της και τίποτα άλλο.
Αυτό μπορείτε να το ονομάζετε και "κοσμικό αυγό" ή "ρόδι", που μέσα εκεί η κάθε μια μορφή εξελίσσεται, είναι αλληλένδετο το ένα κομμάτι με το άλλο, και αφετηρία και τερματισμός είναι η μονάδα. Και η μονάδα, όταν είναι στην μορφή της ύλης έχει διαιρεθεί για να καταλήξει πάλι από κει που ξεκίνησε.
'Έτσι μέσα σ' αυτό το κοσμικό αυγό, στην περίπτωση της ύψιστης κοσμικής υπάρξεις για το δικό σας πλανήτη και τη δική σας εξέλιξη, που είναι ο ήλιος σας (ηλιακός λόγος) ανήκει σ' έναν αστερισμό που επικεφαλής ήλιος έχει υπό την εποπτεία του 7 ήλιους. Ο δικός σας είναι ο 7ος.
Ο επικεφαλής ήλιος που ανήκει και ο δικός σας ήλιος ονομάζεται "Αλκυόνα". Επειδή οι τροχιές δεν είναι ακριβώς κυκλικές αλλά ελλειπτικές, όποτε κάποιες φορές ο δικός σας ήλιος έρχεται πιο κοντά στην Αλκυόνα.
Αυτό ονομάζεται "δακτυλίδια της Αλκυόνας". Ο πλανήτης σας ήδη έχει μπει στα δακτυλίδια της Αλκυόνας. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι βομβαρδίζεται πλέον ο πλανήτης σας με απίστευτα μεγαλύτερο αριθμό φωτονίων. Τι σημαίνει αυτό για σας;
Φως, Φως, Φως!
Όπου εισρέει το φως το σκοτάδι εξαφανίζεται. Ο πλανήτης σας θέλουν - δε θέλουν οι σκοταδιστές τους και ο Μαυροψύχης, θα φωτιστεί από άκρο σε άκρο. Τίποτα σκοτεινό δεν πρόκειται να μείνει στον πλανήτη σας.
Προσπαθούν οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας σας με το CERN με HAARP και τους αεροψεκασμούς να δημιουργήσουν πάνω στις κατοικημένες πόλεις του πλανήτη και στις καλλιέργειες ώστε να μην φτάσουν σε σας τα φωτόνια.
Σας έχουν πει ένα σωρό ψέματα ότι τη μια θερμαίνεται ο πλανήτης και την άλλη ψύχεται. Έχουν βάλει όλους τους παπαγάλους νεκροθάφτες, ο ένας να λέει το ένα και ο άλλος το άλλο. Η αλήθεια όμως είναι μόνο μια. Το σύμπαν είναι ένας παν-τέλειος οργανισμός. Εκπτώσεις, διαφοροποιήσεις σκοταδισμούς και ραδιουργίες δεν αποδέχεται.
Απλά πρέπει να φτάσει ένα πλήρωμα του γήινου χρόνου σας για να εκπληρωθούν κάποια πράγματα και να υπάρχει η μετάβαση από την μια εξέλιξη στην άλλη.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν εξελίσσεστε μόνο εσείς σαν ανθρωπότητα, εξελίσσεται και ο ίδιος ο πλανήτης σας, εξελίσσονται οι υπόλοιποι πλανήτες και φυσικά εξελίσσεται και ο πλανητικός λόγος.
Όσους Τέσλα και να ακυρώσουν προσωρινά. Όσους "Βίλχελμ Ράιχ" και να φυλακίσουν, όσους "Κένεντυ" και να σκοτώσουν, όσα "HAARP''- ''CERN'' και να χρησιμοποιήσουν, όσους αεροψεκασμούς και να κάνουν στον πλανήτη σας, όσους παγκόσμιους παπαγάλους και παγκόσμιους δολοφόνους και να χρησιμοποιήσουν, ο πλανήτης σας και φυσικά ο ηλιακός λόγος (ήλιος), έχουν μπει στα δακτυλίδια της Αλκυόνας. Δεν πρόκειται να σταματήσει με τίποτα το Θειο Σχέδιο της εξέλιξη του.
Όλο το ηλιακό σας σύστημα αναβαθμίζεται
Το νερό του ξεπλύματος του πλανήτη σας θα ναι χωρίς όριο. Μάλιστα , οι νεκροθάφτες επειδή το γνωρίζουν αυτό θα προσπαθήσουν να το κάνουν τεχνητά μέχρι 600 μέτρα ύψος. Γι αυτό και έχουν φτιάξει πολλά καταφύγια. Δεν ξέρουν προς τα πού να κατευθυνθούν, είναι έντρομοι, και σε απόγνωση.
Όλες οι πνευματικές γνώσεις που έχετε, όπως:
 
1) Η διαστρευλωμένη από το σύστημα διδασκαλία του Ιησού Χριστού
2) Οι διαστρευλωμένες από το σύστημα διδασκαλίες των Άγιων Πατέρων
3) Μωάμεθ - η δήθεν επικοινωνία με τον αρχάγγελο Γαβριήλ για τα ασύλληπτα πουέχετε διαβάσει μέσα στο Κοράνι
4) Δαλάι Λάμα (σας έχουμε ήδη αναφέρει για τις μπλεγμένες αλήθειες μέσα σε ψέμματα)
5) Όλες οι πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες (τι να σχολιάσουμε για τους πρώτους αυτούς εντολοδόχους του παγκόσμιου μαύρου στυστήματος, ώστε να χει χάσει η ανθρωπότητα ΑΠΟΛΥΤΑ τον ΑΛΗΘΙΝΟ πνευματικό της δρόμο.
6) Και κάθε μορφής γνώση που έχει έρθει σε εσάς έχει γίνει τέτοιο στήσιμο ώστε κυριολεκτικά το αποτέλεσμα τους αφ ενός μεν να μην μπορείτε να το διακρίνετε, και αφ ετέρου, ότι κι αν ακολουθήσετε να είναι 100% εγκλωβιστικό, δουλικό για σας. 
 
Όλα τα οποία ήδη σας έχουν κατατεθεί είναι αποδεικτικά. Και ακόμα οι μεγαλύτερη απόδειξη για όλα αυτά είναι ότι αυτός ο δύστυχος πλανήτης σας και κατ επέκταση η δική σας εξέλιξη (ανθρωπότητα) πάνω σ' αυτό τον πλανήτη, τα τελευταία 5.000 χρόνια που γνωρίζετε σαν ιστορία, ούτε μια ημέρα δεν ζήσατε χωρίς πόλεμους, αδικίες, πείνα, χωρίς το νόμο του δυνατού, χωρίς φόβο.
Όταν κάτι γίνεται μόνιμα, ούτε για αστείο δεν γίνεται από σύμπτωση.

Η μόνη σωτηρία για να βρείτε το πιο είστε, δηλαδή να αφαιρέσετε τη λησμονιά που κάποιοι έντεχνα σας την έφεραν, (Α-ΛΗΘΗ) είναι να στηριχτείτε πλέον μόνο σε σας και σε κανέναν άλλο για τον λίγο χρόνο που απομένει στον πλανήτη σας όπως τον γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .