Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ




Σε όλη αυτή την αποσφράγιση, μέχρι αυτό το σημείο, σας έχει αποδεικτει από πού έχει ξεκινήσει το κακο στο πλανήτη σας, ποιος είναι ο επικεφαλής και που είναι η εδρα του, ποιο ρόλο έχουν παίξει τα χρήματα ή τα πολύτιμα μέταλλα για τον εγκλωβισμό σας, ποιο ρόλο έχουν παίξει όλες οι εξουσίες, πόσο στημένα είναι όλα αυτά, πόσο σας έχουν διαιρέσει νομιζοντας ότι ο κάθε ένας από σας είναι διαφορετικός απ τον άλλον.
Οι πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες που μέχρι τώρα σας παγιδευαν, έχουν πλέον βοηθηθει και από την επιστήμη ώστε πλέον τα πάντα να ελέγχονται από το παγκόσμιο σύστημα που επεξεργαζεται οτιδήποτε υπάρχει με μοναδικό σκοπό να ελεγχεστε.
Όλα αυτά, μαζί με την βουδιστική κατάσταση σας έχουν δοθεί με ακριβει. Σας ξεκαθαρισαμε ότι χωρίς τη γνώση του Βούδα, χωρίς αυτή την απόλυτη αυτογνωσία, τίποτα δεν θα μπορέσετε να πετυχετε.
Αυτό όμως που είναι πάρα πολύ σημαντικό μέχρι τώρα και οφειλουμε να σας το καταδειξουμε με ακρίβεια και αφορά τα δικά σας λαθη, είναι τα εξής:
Ενώ κρινετε και κατακρίνετε και φωναζετε για τον τρόπο που ασκειτε η εξουσία στον πλανήτη σας, που μέσα τους αυτές οι εξουσίες έχουν αυταρχισμο, (κι ας μιλανε κάποιοι για στημένες δημοκρατίες), έχουν βία, αδικία, έχουν πείνα, δίψα, πόλεμο, ο νόμος του δυνατου να επιβληθεί στον αδυναμο με οποιοδήποτε τρόπο, αυτά ακριβώς κάνετε και σεις οι ίδιοι μεταξύ σας.
Αυτά είναι τα δικά σας προσωπικά σας λαθη. Δηλαδή, αποδεικτικα πλέον οι εξουσίες είναι κομμενες και ραμμενες για να υπηρετήσουν τον Μαυροψύχη. Κι όλα αυτά τα δεινά που είστε αναγκασμενοι εσείς να υποστητε, ο καθένας από όλους εσάς, όπου μπορεί, στους γονείς του, στην οικογένεια, στα παιδιά, στους φίλους, στον εργασιακο χωρο, στον κοινωνικό πρίγυρό του, κάνει ακριβώς τα ίδια.
Αναλόγως τη δύναμη του καθένα σας, είτε οικονομικη, είτε σωματική, είτε ραδιουργικα, ασκειτε όλοι σας τον ίδιο τρόπο εξουσίας.
Ακόμα, υπάρχουν και περιπτώσεις καποιων μοναχων, που πιστεύοντας ότι έχουν βρει τη δική τους αλήθεια, προσπαθούν κι αυτοί την δική τους αλήθεια να την επιβάλλουν σ' ένα δικό τους περιγυρο. Κι αν ο περιγυρος αυτός δεν ακολουθησει αυτές τις διδαχές, απορριπτεται ττοτε ο περιγυρος.
Αυτά οφειλουμε να σας τα τονισουμε με ιδιαίτερο τρόπο γιατί είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα να καταλάβετε ότι για να μπορέσει το κακο να μεταλαμπαδευτει και να επικρατήσει όπως μέχρι τώρα στη γη, πρέπει και όλοι εσείς να συμβαλετε σ' αυτό.
Εξαλλου, σας το χαμε γράψει και πιο πάνω, ότι όλοι που έχετε ενσαρκωθεί στο πλανήτη σας, στην εξέλιξη μέχρι τώρα που είναι τριων δαστασεων, (συντομα θα αναβαθμιστει η ανθρώπινη εξέλιξη σε 5 διαστάσεις), έχετε καρμικες υποχρεώσεις και ο νους σας έχει δια-βληθεί, είτε με τεράστιο κάρμα είτε με λιγότερο κάρμα.
Με αυτό ακριβώς τον τρόπο συμβαλετε κι εσείς σε αυτή την καταντια της ανθρωπότητας.
Ενώ κριτικαρετε τις παγκόσμιες εξουσίες, ενω φωναζετε για τις αδικιες που είστε υποχρεωμένοι να τις ανεχτειτε που είναι παραλογες, ακριβώς τα ίδια πράγματα και την ίδια εξουσία ασκητε όλοι σας σε όλο σας τον κοινωνικό περιγυρο.
Μπορείτε να επικαλεστείτε ένα σωρό δικαιολογίες. Ο τάδε μου έκανε αυτό, ο άλλος μου έκανε το άλλο, κοκ. Μα, αυτό δεν κάνουν και όλες οι επίσημες εξουσίες;
Χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, δικαιολογούνται τάχα στην παγκόσμια κοινή γνώμη, ποια χώρα θα πεινάσει, θα αφανιστεί, θα διψάσει, θα πτωχεύσει κοκ.
Δηλαδή, όλοι σας, εν κατακλείδι, είστε μικρογραφίες όλων αυτών που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα. Εσείς στις δικές σας δυνατότητες και οι παγκόσμιες εξουσίες στις δικές τους δυνατότητες.
Μπορεί κάποιοι από εσάς τώρα να αντιδράσετε σ' αυτά που τώρα διαβάζετε, και να νιώσετε ότι κατηγορήστε. Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος σκοπός και διάθεση.
Ο μοναδικός λόγος που τονίζονται αυτά, είναι μόνο ένας. Ότι χωρίς ουσιαστικά να το έχετε εντοπίσει, όλοι αυτοί οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας, έστω και χωρίς να το καταλάβετε, έχουν εισχωρήσει μέσα σας, και κάνετε κι εσείς σχεδόν τα ίδια, ή ακριβώς τα ίδια, όπου μπορείτε.
Πιο πάνω σας είχαμε κάνει εκτενή αναφορά για τα δαιμόνια, τα οποία πλέον μπορείτε να τα εντοπίσετε και μέσα από την αυτογνωσία της φώτισης - Βούδας να τα αποβάλλετε.
Αυτό όμως που όμως σας γράφουμε, είναι οι χειροπιαστές πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες που από αυτές εξαρτάται η υλική σας ζωή, εκεί ακριβώς αναφερόμαστε τώρα.
Δηλαδή, ενώ αυτές οι εξουσίες κυριολεκτικά και ουσιαστικά με αποδείξεις, δεν θέλουν το καλό σας, κι ας διατείνονται ότι θέλουν το καλό σας, χρησιμοποιώντας πάντα μεθόδους επιβολής τους, την ίδια ακριβώς επιρροή ασκείτε κι εσείς όπου μπορείτε.
Φροντίστε μαζί με την εργασία που πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στην φώτιση, ώστε να γίνετε Βούδες, να ξεκινήσετε από το άτομό σας και από τον κοινωνικό σας περίγυρο.
Μην ασκήσετε καμία εγωιστική τακτική. Μην ασκήσετε βία. Μην μεθοδεύσετε κανένα κακό σε συνάνθρωπο σας. Είτε του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος σας, είτε του ευρύτερου περιβάλλοντος. Μην κρίνετε και μην κατακρίνετε. Μην κοιτάτε τους ανθρώπους σας σαν δούλους. Μη διανοηθείτε ότι είστε ανώτεροι από κάποιον άλλον.
Αυτά πρέπει οπωσδήποτε να τα κάνετε στο περιβάλλον που συναναστρέφεστε για να μπορείτε πλέον να οδηγήστε σκαλοπάτι - σκαλοπάτι προς την φώτιση.

Εάν δεν ξεκινήσετε από αυτό το κομμάτι της αυτογνωσίας αλλά πηγαίνετε να δώσετε συμβουλές στους άλλους για να είναι σωστοί, ενώ εσείς αυτά που λέτε για συμβουλές δεν τα κάνετε πράξη, δεν μπορείτε να κάνετε κανένα βήμα προς τη φώτιση.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .