Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ




Επειδή, όπως καταλαβαίνετε μέχρι τώρα, ο νους του καθένα από εσάς είναι ο,τι πιο συγκλονιστηκο θα μπορουσατε να έχετε, θελουμε να σας δωσουμε κάποιες ιδιαίτερες πληροφοριες για να κατανοήσετε ακόμα περισσοτερο
1) ποιος είναι ο νους,
2) τι κάνει ο νους,
3) πως λειτουργει.

Όπως σας είπαμε και πιο πάνω, ο νους είναι προσωρινος και φθαρτος, (είναι μόνο για μια ενσάρκωση) αλλά ταυτόχρονα έχει ένα απιστευτο πελονεκτημα, ότι μπορεί να λειτουργησει ταυτόχρονα και στον αόρατο κόσμο και στον ορατο.
Μάλιστα , επειδή ο νους είναι ότι ακριβώς εκπαιδευεται, λειτουργει δηλαδή σαν σφουγγαρι που απορροφαει το νερό, 'Έτσι, και σε όλη την δυστυχη ανθρωπότητα, ο καθρεπτης του Μαυροψύχη μαζί με τα τσιράκια του, (παγκοσμιους νεκροθαφτες), φροντιζει μ έναν κεκαλυμενο τρόπο ο νους να εκπαιδευεται συνέχεια με αστειες γνώσεις, δηλαδή συνέχεια να λειτουργει μόνο στον ορατο κόσμο και να χανει τελείως την ιδιοτητα του να ενωθει με τον αόρατο κόσμο (σύμπαν - πνεύμα - ψυχή).
Καταλαβαίνετε ότι αυτόματα ο νους αυτός παγιδευτηκε. Εγκλωβιστηε στην υλη, και αντίστοιχα με ατελειωτα εγω, επιθυμιες και προσκολλήσεις φυλακιζει και την πνευματοψυχη.
Για να μπερδεψει ακόμα περισσοτερο την ανθρωπότητα και για να κρυφτει ακόμα μια φορα ο Μαυροψύχης και οι στημενες εξουσίες του, ξαφνικα επινοησαν τη λεξη "ψυχασθενεια".
Ακριβως επειδή το λαμογιο 17.000.000 χρονια αυτά κάνει σε εσας, κρυβεται συνεχεια, σας ενημερωνουμε μια για παντα: αρρωστη ψυχή και αρρωστο πνευμα δεν υπαρχει. Ουτε η ψυχή αρρωσταινει ποτε, ουτε φυσικά ηταν ποτε αρρωστη. Το ιδιο βεβαια ισχυει για το πνευμα.
Ο μονος που αρρωσταινει, ο μονος που εγκλωβιζεται είναι ο νους. Φυσικά, αν σας ελεγαν ότι εισαστε "νοοπαθεις" δηλαδή ο νους σας έχει χασει τον ελεγχο, αυτοματα θα γνωριζατε ότι έχετε αρρωστο νου, δηλαδή νοοπαθεια και ο υπευθυνος γι αυτό είναι ολοι αυτοι που σας εκπαιδευσαν. Ολοι αυτοι που σας διοικουν, σας εξουσιαζουν, σας διδασκουν, μηδενος εξαιρουμενου (ολες οι πολιτικες και οι θρησκευτικες και οι κάθε μορφης εξουσιες, ακόμα και οι στημενες τρομοκρατικες - εκφοβιστικες εξουσιες).
Έτσι λοιπόν ο μαυροψύχης, με έναν ακόμα εντεχνο τροπο έχει μετατοπισει το προβλημα, που αυτός έχει φερει στην ανθρωποτητα, δηλαδή να σας κάνει υποχειρια του με τον απολυτο ελεγχο του νου σας και το έχει ονομασει ότι είστε ολοι εσείς ψυχοπαθεις - ψυχακιδες και σας έχει δωσει και γιατρους το πάλιολαμογι.
Δηλαδη, οχι μόνο έχει ριξει τις ευθυνες σε εσας, οχι μόνο είναι η αιτια για ολο το χαλι του νου σας, αλλα ξαφνικα σας εδώσε μεσα από την αστεια επιστημη του ψυχιατρους και ψυχολογους.
Βρε καφροι, ολοι σας, ξερετε τι είναι η ψυχη, τι πρεσβευει; ξερετε ποιος είναι ο ρολος της; ξερετε πολυ καλα ότι ουτε καν ανηκει σε ένα φανερο κομματι του υλικου σωματος. γιατί μέχρι τώρα μιλαγατε μόνο για ότι βλεπετε με τα φυσικά σας ματια, και ακουγατε με τα αυτια σας και ότι αποδεικνυεται με την επαναληψη του πειραματος (αυτο θεωρουσατε δεδομενο - δηλαδή το "επιστημονικο αποτελεσμα").
Τωρα ξαφνικα πιασατε και τα αορατα.. Εκτος κι αν μας πειτε σε ποιο ορατο κομματι του ανθρωπινου σωματος βρισκεται η ψυχη..
Μάλιστα , η γιατρεια σας, δηλαδή τα φαρμακα που δινετε είναι δεδομενα. Απο τον υπνο που σου φερνουνε γινεσαι μικρο ή μεγαλο φυτο. Και φυσικά μετα νομιζεις ότι έτσι "αγγιχτηκε" η ψυχη..
Καταλαβαινετε ποσο ατελειωτο μπερδεμα έχει δημιουργηθει στην ανθρωποτητα.
Θα σας φερουμε ακόμα ένα παραδειγμα για να καταλαβετε τι μπορεί να κάνει ο νους σας.
Ο μεγιστος Ιησούς Χριστός σας έχει πει στις διδασκαλιες του ξεκαθαρα ότι είστε κατ εικοναν και ομοιωσην με τον πατερα.
Εαν δεν ηξερε τι ελεγε, μην λαβετε τιποτα υποψην σας. όμως σας πληροφορουμε ότι ηξερε πολυ καλα τι ελεγε. Η πρωτη ομοιωτητα που έχετε με τον δημιουργό είναι η σκεψη που προκαλειται μόνο από το νου σας.
Ο πατερας πρωτα σκεφτηκε να δημιουργηθουν γαλαξιες, ηλιακα συστηματα, ήλιοι, πλανητες, βασιλεια, αγγελικο βασιλειο, ορυκτων, φυτικο, ζωικο, ανθρώπινο βασιλειο, ή βασίλειο εν προκειμενω, οντων με νοημοσυνη και αμεσως μετα αυτή η σκεψη του υλοποιηθηκε. Έτσι τα πρωην αορατα γνωριζετε πλέον ότι εγιναν ορατα, το ιδιο και με τις σκεψεις που δημιουργει ο δικος σας νους, μπορειτε να μετατρεψετε τα αορατα σε ορατα.
Αυτο με ακριβεια εννοησε ο μεγιστος Ιησούς χριστος. Οτι ολη η ανθρωπότητα έχετε προικιστει, έχετε φτάσει εξελιχτηκα στα όντα με νοημοσυνη, δηλαδή έχετε ένα κομματι νου από τον υπερ-νου του δημιουργόυ - θεου - πατερα.
Αυτο λοιπόν το ασυλληπτο οπλο σας, η ενωση του νου με το θειο, που στην περιπτωση της ανθρωπότητας σημαινει αορατα (πνευμα - ψυχη) με ορατα (υλη - ανθρώπινο σωμα), από όλες τις εξουσίες έχει εντεχνα ακυρωθει.
Κι ενω γνωριζετε ότι πολλες φορες κατα τη διαρκεια του υπνου έχετε δει στη ζωη σας προφητικα ονειρα - μηνυματα δηλαδη, προτου να γίνει κάτι το έχετε δει στον αορατο κοσμο, έχετε εγκλωβιστει γιατί έτσι σας εχουν διδαξει μόνο στις πεντε αισθήσεις που είναι σε λειτουργια μόνο όταν δεν εισαστε σε κατασταση υπνου.
Συνεχιζοντας να αναλυουμε ακόμα περισσοτερο γα το νου, σας λεμε τα εξης:
Το ορατο ανθρώπινο σωμα είναι σαν ένα κουτι που το μεσα μερος του με το εξω μερος (ο υλικος κοσμος), επικοινωνει με 5 ιδιοτητες.
Αυτες γνωριζετε ότι είναι οι εξης πεντε αισθησεις.
1) οραση
2) ακοη
3) οσφρηση
4) γευση
5) αφη
Αυτες είναι οι αισθήσεις που επικοινωνει το σωμα σας με τον εξω κοσμο.
Νομιζετε ότι τα ματια σας βλεπουν, ότι τα αυτια σας ακουνε, η μυτη σας μυριζει, το στομα σας γευεται ή τα χερια σας αγγιζουν.
Αυτές οι αισθήσεις είναι σε δραστηριοτητα μόνο κατα τη διαρκεια που δεν είστε σε κατασταση υπνου, και αυτό γίνεται γιατί μόνο ο νους σας έχει την δυνατοτητα να ενεργοποιησει αυτες τις 5 αισθησεις.
Αυτό ευκολα θα το καταλαβετε εαν πατε σε έναν που κοιμαται και του ανοιξετε το ματι ή κάνετε έναν ηχο, ή αφησετε κάτι να μυρισε, να γευτει η να πιασει.
Εαν ο νους δεν ενεργοποιηθει, δηλαδή αν δεν ξυπνησετε, τιποτα από ολα αυτά δεν θα νιωσετε.
Αυτοματα λοιπόν βλεπετε ότι ο νους στα όντα με νοημοσυνη έχει αλλη υποσταση και αλλη αξια.
Μάλιστα για να σας βοηθησουμε να καταλαβατε πως λειτουργει ο νους ανατομικα σας λεμε τα εξης: όταν είναι σε κατασταση ενγρηγορσης (δεν κοιμαστε) το οπτικο νευρο και ο οφθαλμος βλεπει μια φωτογραφια. Σε ακαριαιο χρονο αυτή η φωτογραφια πηγαινει σε μια βελονα που είναι στο πανω μερος ενος κατα καποιο τροπο ποτηριου, που αυτό μέχρι επανω είναι γεματο με υγρο. Το υγρο αυτό ονομαζεται "φαια μανας ουσια". Ο νους ο οποίος είναι η βελονα και που είναι αποδεχτης της φωτογραφιας και της μεταφορας της φωτογραφιας μεσω του αισθητηριου νευρου του ματιου, βυθιζεται μεσα στο ποτηρι με την φαα μανας ουσια και σε ακαριαιο χρονο ο νους γνωριζει τι βλεπει.
Δηλαδη, η αξιολογηση του τι βλεπεις, ακους, οσφριζεσαι, γευεσαι, αγγιζεις, είναι καθαρα θεμα του νου, μεσω αυτης της διαδικασιας.
Μάλιστα , όταν ο νους είναι σε ενγρηγορση, δηλαδή δεν είστε σε κατασταση υπνου, αυτό το υγρο μεσα στο ποτηρι σιγα - σιγα αδειαζει.
Εαν το "υγρο" ("φαια μανας ουσια" ) φτάσει προς το πατο του ποτηριου έχει αρχισει αυτό που εσείς ονομαζετε "κουραση" και που χρειαζεστε οπωσδηποτε υπνο.
Μάλιστα εαν φτάσει ακριβως στο πατο, ισως καποιοι από εσας έχετε νιωσει ότι όπου και να βρισκεστε πρέπει αμεσα να κοιμηθητε.
Μετα από καποιες ωρες υπνου, το "υγρο" αυτό μεσα στο "ποτηρι" ξαναγεμιζει κι έτσι είναι αυτό που λετε "κοιμηθηκα και ξεκουραστηκα". Ουσιαστηκα όμως είναι ότι γεμισε το ποτηρι με τη "φαια μανας ουσια".
Προτου συνεχισουμε, ακόμα και τώρα καταλαβαινετε ότι πουθενα μα πουθενα σε οποιοδηποτε έρεισμα δεν αρρωσταίνει η ψυχή. Οι πέντε αισθήσεις είναι οι μοναδικές πληροφορίες οι οποίες συσσωρεύει ο νους και αναλόγως κινείται.
Πως παγιδευεται όμως ο νους; Ο νους επειδή σας εχουμε πει πολλακης ότι είναι το μοναδικο οργανο που μπορεί να σας ελευθερωσει το "ειναι" σας (πνευματοψυχη), ή να σας φυλακισει το "ειναι" σας, δεν μπορεί ταυτοχρονα να ασχολειται με απειρα θεμετα.
Δηλαδη, για να καταλαβετε τι εννουμε μπορειτα να φανταστητε ότι ο νους του ανθρωπου είναι σαν μια μαιμου στην οποια μάλιστα έχει δωθει και αλκοολ. Αντιλαμβανεστε αυτή η μαιμου πως χοροπηδαει.. Οπου και όπως να ναι.
Αυτο ο Μαυροψύχης και οι παγκόσμιοι νεκροθαφτες το γνωριζουν πολυ καλα. Γι αυτό φροντίζουν ο νους σας να είναι συνεχεια "μεθυσμενος". Δηλαδη να σας αναγκαζουν να ασχοληστε με αστεια πραγματα (μεσα μαζικης αποχαυνωσης - ιδιαιτεροτητες - φανατικες διαιρετικες θρησκείες - πασης μορφης υλικα αποκτηματα) και από την αλλη να αγωνιατε ολη σας τη ζωη, το 95% της ανθρωποτητας, για τα στοιχειωδη αγαθα, τροφή και στεγη.
Έτσι, πολυ απλα, ο νους σας παγιδευτηκε, εγκλωβιστηκε, φυλακιστηκε κι εγινε πειθυνιο δουλικο οργανο του μαυροψύχη.
Τοσο σημαντικο οργανο είναι ο νους σας..
Χωρις να παρετε εσείς οι ίδιοι τον ελεγχο του νου σας, δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να ελευθερωθειτε.
Παντα θα είστε δεσμιοι, παντα θα είστε φυλακισμενοι και θα πειστευετε ότι έχετε καποιες προτεραιοτηες (α, β, γ..) όμως κυριολεκτικά ο νους σας θα είναι σαν τη πιωμενη μαιμου.
Ο,τι και να πραττετε, ο,τι και να ασχοληστε και να νοιαζεστε, τιποτα δεν έχει σχεση με τον πραγματικό σας εαυτο.
Ολα αυτά είναι στημενες αστειοτητες που μοναδικο σκοπο εχουν να σας εγκλωβισουν το νου και τιποτα αλλο. Τοσο ύψιστο όργανο είναι ο νους.
Μάλιστα εδώ οφείλουμε να σας πούμε κάτι ιδιαίτερο. Μέσα από τα παραμύθια του παγκόσμιου συστήματος ελέγχου της ανθρωποτητας, ανα καιρους σας μιλουν για εξωγηινους.
Όπως εσείς ανηκετε στα όντα με νοημοσυνη, έτσι και ολοι απειροι εξωγηινοι που εχουν ένα φυσικο σωμα, εστω και διαφορετικο από το δικο σας, ανηκετε ολοι στην εξέλιξη του συμπαντος που ονομαζεται όντα με νοημοσυνη.
Καποιοι εξωγηινοι είναι τεχνολογικα πολυ πιο μπροστα από εσας, ή απλα πιο μπροστα. Και για καποιους αλλους εξωγηινους είστε εσείς τώρα πολυ πιο μπροστα τεχνολογικα.
Αυτο δε διαφοροποιει καθολου ότι όπως εσείς έτσι και ολοι οι αλλοι εξωγηινοι που ολοι σας ανηκετε στα όντα με νοημοσυνη, έχετε διαφορετικη αποστολη.
Σας ειπαμε και πριν, σας το επαναλαμβανουμε. Απο τη σκεψη του πατερα πηρε μορφη ολη η υλη. Και πιστεψτε μας κυριολεκτικά ότι απωτερος σκοπος ολης της υλης μετα το τελος του μπιγκ-μπανγκ, του θειου σχεδιου, ή αυτου που ονομαζεται "η μεγαλη απουσια" είναι να ξαναγυρισουν οι παντες και τα παντα στη σκεψη του.
Πιστεψτε μας, ακριβως αυτή είναι η μια και μοναδικη αληθεια. Ολες οι αλλες δηθεν πληροφοριες ότι εμεις ειμαστε θεικη σπορα ή οποιαδποτε αλλη αρλουμπα, είναι μόνο και μόνο για να μεθυσει η μαιμου, για να μεθυσει ο νους σας και να τονωθεί το εγώ σας (διαιρετικότητα).
Ολοι μας ειμαστε θεια οντα. Δεν υπαρχει τιποτα εξω από το θειο. Γιατι, πολυ απλα, εαν υπηρχε, δεν θα υπηρχε καμια αρμονια, καμια τελιοτητα, ακόμα και στο σύμπαν που αντιλαμβανεστε.
Επομένως, ειτε εσείς που ανηκετε στα όντα με νοημοσυνη και εξελισσεστε στο πλανήτη γη, ειτε οποιαδηποτε αλλα όντα με νοημοσυνη που εξελισσονται σε οποιοδηποτε πλανήτη του συμπαντος, ολοι μας και ολοι σας εχουμε την ιδια ακριβως αποστολη.
Αποστολη μας είναι να φτασουμε μεσα από την διαρκη και χωρίς οριο εξελιξη, στον γεννητορα μας - δημιουργό - υπερ-νου - πατερα - θεο.
Κι συνεχιζοντας την αναλυση του νου, είναι το μεγαλυτερο και το μοναδικο σας δωρο που μπορεί να σας βοηθησει ή να σας καταστρεψει ολοκληρη την γηινη ζωη σας.
Δωστε πολυ ιδιαιτερη σημασια σε αυτά που θα διαβασετε τωρα, για να κατανοησετε με απολυτη ακριβεια τι σημαινει παγιδευση του νου. Επειδη ο νους είναι συνδεδεμενος με τις 5 αισθήσεις του εξωτερικου ή αλλιως φυσικου κοσμου, παρα πολυ ευκολα και ακαριαια ο,τι του προσφερονται σαν εικονες τις φωτογραφιζει, τις παγιωνει, και στο τελος ο νους φτανει σε ένα σημειο να λεει ότι "αυτο ειναι" και "αυτο θελω να κανω".
Πχ. Μεγαλωσε ένα παιδι σε μια χωρα. Αφου εκπαιδευτηκε λογω της οποιαδηποτε χωρας να μαθει τη γλωσσα που μιλουν, ταυτοχρονα, πηρε και το θρησκευμα της χωρας. Ταυτοχρονα πηρε και τα εθιμα της χωρας. Ταυτοχρονα πηρε και ο,τι τον εκπαιδευσαν. Πχ ότι δεν είναι κακο να εισαι ομοφυλοφιλος, εαν κλεψεις και δεν σε πιασουν, τότε δεν είναι κακο να κλεψεις, και γενικα να λειτουργεις σαν μια μιμιτικη μαιμου.
Δηλαδη, να μπεις μεσα σου και να κανεις τις δυο πιο απλες σκεψεις: αφου πρόκειται να πεθανω, ποιος με εφερε σ' αυτό το κοσμο και τι ηρθα να κανω;
Και σε απολυτο συνδυασμο το αναποφευκτο γηρας στο δικο σου ανθρώπινο σωμα, ερχεται κυριολεκτικά να σου τραβηξει το αυτι, να σου κεντρισει το ενδιαφερον, να στραφεις καπου αλλου, και στην προκειμενη περιπτωση μεσα σου, δηλαδή να ενδοσκοπισεις μεσα στον εαυτο σου, και σιγουρα αν πραγματικα το ζητησεις θα παρεις ακριβεστατες πληροφοριες και απαντησεις.
Το πως ο νους αγγιστρωνεται στις εικονες που του δινουνε τα συστηματα εξουσιας, ο Μαυροψύχης και οι παγκόσμιοι νεκροθαφτες του το γνωριζουν πολυ καλα.
Γι αυτο, εχουν παρουσιασει μια μαυριλα χωρίς οριο, με ολα τα υποτιθεμενα προβληματα, κρισεις, που εχουν κατακλυσει την ανθρωπότητα εδώ και ατελειωτο χρονο.
Κυριολεκτικά, μ όλες τις μπουρδες και αρλουμπες που εχουν αναγκασει την ανθρωπότητα να ακολουθει, εχουν αχρηστεψει τελειως, εχουν εγκλωβισει και φυλακισει τελειως την ανθρωπινη σκεψη.
Ειναι πολυ σημαντικο, αν και σας το ειπαμε και πιο πριν σε αυτό το βιβλιο, να σας αναφερουμε ακόμα μια φορα ένα πολυ απλο παραδειγμα. Στα δηθεν πολιτισμενα κρατη, οι κατοικοι μιλανε για τη φοροδιαφυγη. Φυσικά ολοι εσείς πιστευοντας ότι ακολουθειτε το καλο, είστε εναντια στη φοροδιαφυγη. αυτό είναι ένα τεραστιο παραδειγμα σε αυτό που σας εχουμε πει, ότι σας εχουν ακυρωσει το νου.
Διοτι, εαν ο νους σας ενεργοποιουσε ολο του το ευρος θα εκανε τους απλους συλλογισμους - σκεψεις:
Ολα τα κρατη του πλανήτη χρωστουν τρισεκατομυρια. Λογω της τεχνολογιας σας στο επίπεδο που βρισκεται σημερα, θα επρεπε να απαντησετε χωρίς δευτερη λεξη, χωρίς καμια αλλη εντεχνη αποφυγη του ερωτηματος, ο πλανήτης σας, τα κρατη σας, σε ποιον χρωστουν;
Ταυτοχρονα, μόνο με αυτή την απλη σας απαιτηση θα ειχαν ξεσκεπαστει τα παντα. Θα ειχατε τιμησει το νου σας, ότι είναι ενεργος από εσας τους ιδιους, και οχι να λειτουργει ο νους σας σαν αυτό που σας εχουμε ξαναπει, μια μιμητικη μαιμου.
  • Μάλιστα , όταν θα φτασετε σ' αυτά τα επιπεδα δραστηριοποιησης του νου σας, δεν θα μπορεί κανενας να σας ξεγελασει και να σας κοροιδεψει. γιατί κυριολεκτικά, ο ενεργοποιημενος νους, ο νους που γνωριζει την α-ληθεια, ο νους που έχει ενωσει τον εσω με τον εξω κοσμο, είναι ο απολυτος φοβος του μαυροψύχη.
Με αυτό τον τροπο αντι να φοβιζει εσας με ολα τα δολια τεχνασματα του, θα γινοταν το ακριβως αντιθετο. Δεν θα υπηρχε κανεις από την ανθρωπότητα να τον υπηρετησει.
Δηλαδη, κανενας από την ανθρωπότητα δεν θα αισθανοταν φοβο, στενοχωρια, αδικια, μισος, ζηλιες, πολεμο, και πασης μορφης αρνητικες σκεψεις και πραξεις, γιατί ο Μαυροψύχης μόνο από αυτά τρεφεται. Και για να μπορεσει να τραφει, ρουφαει κυριολεκτικά την ενεργεια σας και σας έχει παρουσιασει ένα συστημα εξουσιας με ατελειωτα εντεχνες τρικλοποδιες. Έτσι ολοι εσείς και ο καθενας ξεχωριστα να είναι πλυμμηρισμενος από αρνητικες σκεψεις και πραξεις.

Η τροφή του προερχεται από αυτή την διαδικασια.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .