Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ




Σας παροτρύνουμε αυτές τις ύστατες στιγμές να ανοίξετε τα φυσικά σας μάτια, αλλά ακόμα περισσότερο τα μάτια της ψυχής σας. Ήρθε ο καιρός που ο πλανήτης γη πλημμυρίζεται με άπλετο "φως" και αυτό έχει σαν συνέπεια να συμβούν στην γη καταστάσεις που δεν είχαν ξανασυμβεί ποτέ.

Μην συμβουλεύεστε κανέναν για την πολύτιμη ζωή σας, παρά μόνο εκείνα τα πνευματικά όντα που κατέβηκαν να σας διδάξουν μόνο α-λήθειες. Είναι η μόνη σας προίκα από το ταξίδι σας στον κόσμο της μορφής. Μην ξεγελαστείτε από κανέναν άλλον. Ούτε από πολέμαρχους και "Ράμπο", ούτε από δήθεν δασκάλους 100 βαθμών "Νταν", ούτε από πρωθυπουργούς, αυτοκράτορες, πλανητάρχες. Όλοι αυτοί είναι γρανάζια του συστήματος του Μαυροψύχη, που απώτερος και μοναδικός σκοπός του είναι να σας εγκλωβίσει.

Κατανοήστε το νόημα των διδασκαλιών αυτών των μεγάλων διδασκάλων και την πραγματική ερμηνεία των λόγων τους χωρίς μεταφραστές, μεσολαβητές και ενδιάμεσους.

Στηριχτειτε μονο στον εαυτο σας και εμπιστευθείτε το πραγματικό σας "είναι". Παρτε τη γνωση στα χερια σας. Μην αφησετε κανεναν "καλοθελητη" να σας καθοδηγεί εκεί που αυτός θέλει. Ο ΧΡΟΝΟΣ που απομένει είναι λιγος. Οι μερες και οι ωρες ειναι ιστορικες.

Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να αναπτύξετε τη δημιουργική σας σκέψη, και τον μη-εγωισμό, μη-βία, μη-φθόνο, μη-ζήλεια, μη-δολοπλοκία, κι έτσι να ενωθείτε ξανά μαζί με το Δημιουργό.

Με τη γνώση που πήρατε φροντίστε να μην αυτό-κατα-στραφητε. Γιατί μέχρι τώρα, κάποιος άλλος σας κατ-έστρεφε. Αλλά τώρα πλέον που έχετε τη γνώση. μόνο η δική σας επιλογή θα σας οδηγήσει στην ΕΛ-ΑΙΘΕΡΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ή στην αυτό-κατα-στροφή.