Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ




Αυτά που θα σας κατατεθούν τώρα είναι ο μοναδικός δρόμος εξουσίας που θα έπρεπε να ίσχυε στον υποδουλωμένο πλανήτη σας. Θα μπορούσε να εφαρμοστούν και τώρα αλλά με αυτά που έχει εφαρμόσει ο Μαυροψύχης με όλους τους παγκόσμιους νεκροθάφτες σε όλους εσάς, είναι αδύνατον.
Όμως να είστε 100% σίγουροι ότι μετά το Νώε οι φωτισμένες ψυχές που θα συνεχίσουν την εξέλιξη πάνω στο πλανήτη σας θα ακολουθήσουν αυτό το σύστημα εξουσίας.
Εξάλλου, σας έχουμε πει και πιο πάνω ότι η λέξη ουσία είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει. Η λέξη ουσία είναι ο ίδιος ο γεννήτορας των πάντων. Είναι ο ίδιος ο Δημιουργός. Είναι ο Θεός.
Επομένως "εξ-ουσία" έξω η ουσία, είναι αυτή η κατάσταση που όταν κάποιοι καταλαμβάνουν αρχηγικούς θώκους για να σας οδηγήσουν πρέπει να είναι πραγματικοί πνευματικοί διδάσκαλοι και πραγματικοί βασιλιάδες (να μην πεινάτε, να μην υποφέρετε, να μην αδικείστε).
Εάν κάποιος δεν τα ξέρει αυτά τα δυο άριστα και να τα κάνει πράξη, δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά. Γι αυτό και την επόμενη μέρα μετά το Νώε, οι ψυχές που θα ηγηθούν να σας δείξουν την συνέχεια, πρέπει να είναι άριστες ώστε να είναι μέγα ιερείς και μέγα βασιλείς (Μελχισεδέκ).
Σήμερα τουλάχιστον όπως βγαίνουν οι εξουσίες ξέρετε πολύ καλά από ποιες σήραγγες ξεπροβάλουν και ποιον υπηρετούν. Σε οποιοδήποτε δημόσιο πόστο και να καταλάβουν.
Όσο γι' αυτούς τους σκοτεινούς που είναι πίσω από τις κουρτίνες, και που κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας υπηρετώντας τον Μαυροψύχη, είναι πολλοί περισσότεροι από τους φανερούς.
'Έτσι, ο τρόπος εξουσίας μετά τον κατακλυσμό, είναι πολύ συγκεκριμένος, εφαρμόζεται ήδη και σε άλλους πλανήτες και είναι αυτός που θα εφαρμοστεί και στον δικό σας πλανήτη.
Μέσα από όλη αυτή την αποσφράγιση, και φυσικά τον κάθε ένα από όλους εσάς τι τον ακολουθεί στην ζωή του, έχετε καταλάβει ότι η ύπαρξη χρήματος (χρωματιστά χαρτάκια) ή πολύτιμων μετάλλων για την τροφή και στέγη σας κλπ, είναι ένα τεράστιο δόλωμα.
Μάλιστα, έχει ποτιστεί τόσο πολύ το DNA σας, που ακολουθείτε πιστά ό,τι σας δώσουν οι παγκόσμιες εξουσίες και που οτιδήποτε καλό κι αν πάει να γίνει, οι πιο πολλοί από εσάς, αν όχι σχεδόν όλοι, εκφράζετε την απίστευτη ερώτηση:
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;!
Για πιο πράγμα ποιος θα πληρώσει; Αν θα πρέπει να έχετε τροφή, στέγη, εκπαίδευση, περίθαλψη; Ή οτιδήποτε είναι συνυφασμένο με την τεχνολογικό εξέλιξη της κάθε εποχής.
Έχουν κατέβει κάποιες ιδιαίτερες ψυχές να σας βοηθήσουν ο καθένας στην δική του δεξιότητα. Ενέργεια, τεχνολογία, τροφή κλπ.
Τους έχει ρουφήξει ο Μαυροψύχης μέσα στο σύστημα του, και σας πουλά έντεχνα, ουσιαστικά σας υποδουλώνει αυτή την δεξιότητα της οποιαδήποτε σταλμένης ψυχής να σας βοηθήσει.
Ακόμα και την τροφή που είναι αρμοδιότητα μόνο του ήλιου, και αυτή σας την πουλά.
Και με αυτό τον απίστευτο έντεχνο τρόπο αντί για το αυτονόητο να υπηρετήσει το σύστημα εσάς, όλοι σας σαν μαγεμένοι, υπηρετείτε το σύστημα.
Δηλαδή, ας μείνετε χωρίς τροφή, να μείνετε χωρίς στέγη, νερό, περίθαλψη, εκπαίδευση, αρκεί το σύστημα να μην "φύγει από τις ράγες".
Και το πιο ασύλληπτο από όλα αυτά είναι ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ψάξετε έστω χωρίς να το ολοκληρώσετε τρόπους απεγκλωβισμού από αυτή την φυλακή - τυρρανία.
Κάποιοι από εσάς μπορεί να απομονώνονται στην ύπαιθρο, σε χωριά, και κάπως να έχουν ξεφύγει από αυτή την φυλακή. Όμως να ξέρετε, ότι σήμερα είναι η εποχή που η ανθρωπότητα πρέπει να ελευθερωθεί όλη μαζί από αυτή την φυλακή.
Σας έχουμε κάνει και μια αναφορά πιο πάνω σχετικά με τα όπλα που χρησιμοποιεί ο Μαυροψύχης, δηλαδή τα χρήματα, οι στημένες εξουσίες που μέσα και έξω ελέγχονται, και φυσικά η εκπαίδευση από τις εξουσίες που αποσκοπεί μόνο στο να αποβλακώνεστε.
Ήρθε λοιπόν η εποχή έστω και μετά το Νώε, γιατί τώρα δεν είναι εφικτό, κάθε μια ψυχή που θα ενσαρκώνεται στον πλανήτη γη, αντί να υπηρετήσει ο κάθε άνθρωπος το σύστημα, όπως γινόταν μέχρι τώρα από τον Μαυροψύχη, να υπηρετήσει το σύστημα τον άνθρωπο.
Χρήματα, ακίνητη περιουσία, και διαιρετικές καταστάσεις, όλα αυτά είναι αστεία και σας έχουν γνωστοποιηθεί με πολύ αποδεικτικό τρόπο. Επομένως στην επόμενη μέρα δεν θα υπάρχουν ούτε για αστείο χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα για αγορά ή πώληση κάθε αγαθού.
Και μόνο η λέξη "αγαθό" που σημαίνει απαραίτητο για την ζωή σας, να μπει στην διαδικασία της εμπορευματοποίησης σταματά πλέον να είναι αγαθό.
'Έτσι, κάθε συναλλαγή "αγοράζω - πουλώ" "είμαι έξυπνος/βλάκας, έχω πετύχει/ αποτύχει", όλα αυτά ξεχάστε τα.
Συστήματα εξουσίας είτε ελεύθερου κανιβαλισμού (ελεύθερη αγορά), είτε κομμουνιστικά συστήματα οπωσδήποτε με αθεΐα, ξεχάστε τα.
Όλες οι ψυχές που θα ενσαρκώνονται στον πλανήτη σας, είναι ψυχές οι οποίες κατέβηκαν για να τους μάθει ο πλανήτης σας την αποστολή τους (ποιοι είναι και τι ήρθαν να κάνουν και τι θα γίνουν μετά το φυσικό θάνατο).
Τότε και μόνο τότε αρχίζει το σύστημα να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι αυτό που κάνει ο Μαυροψύχης.
Στη συνέχεια, όταν μια ψυχή ενσαρκώνεται χωρίς οπλικά συστήματα πάσης μορφής, χωρίς εγωισμό πάσης μορφής (δύναμη/ αδυναμία/ δίκιο/ άδικο κλπ), μέχρι 7 ετών τα βρέφη - παιδιά θα μεγαλώνουν με την μητέρα τους. Αμέσως μετά θα τα παίρνει το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας να τα εκπαιδεύσει και για πνευματικές γνώσεις αλλά και για υλικές γνώσεις. Τις πνευματικές γνώσεις τις έχετε κατανοήσει. Οι υλικές γνώσεις είναι οι εξής:
Από τα 7 μέχρι τα 13 έτη, όλα τα παιδιά της ηλικίας αυτής θα παίρνουν γενικές γνώσεις για κτηνοτροφία, αλιεία, γεωργία, κλπ, ώστε με αυτό τον τρόπο να μπορούν να έχουν την δυνατότητα και την δεξιότητα αφ ενός μεν της αντιληπτικότητας του ορατού σύμπαντος, και αφ ετέρου την επιβίωση τους σε κάποιες δύσκολες συνθήκες που θα πρέπει μόνοι τους να τραφούν κλπ.
Μετά τα 13 και μέχρι τα 20-25 έχοντας αναδείξει η κάθε μια ψυχή τις δεξιότητες της, θα βοηθηθούν από την εκπαίδευση του αυτές οι δεξιότητες να γίνουν προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μετά τα 20-25 χρόνια ζωής. Από τα 20-25 μέχρι τα 50 χρόνια περίπου, κάθε ένα πλέον μέρος της κοινωνίας, προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύνολο, χωρίς να είναι άθεος, χωρίς να πασχίζει να αγοράζει, να πουλήσει, να κτίσει σπίτι, να αγοράσει τροφή, να ταΐσει τα παιδιά του, και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια - μπούρδες του Μαυροψύχη.
Περίπου στα 50, επειδή θα έχει έρθει η επόμενη γενιά να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης, η γενιά που μόλις σταμάτησε σ' αυτό το κομμάτι της κοινωνίας, θα συνεχίσει να ασχολείται με οτιδήποτε έχει σαν ενδιαφέρον, χόμπι κλπ.
Μέσα στην κίνηση του χρόνου, κάθε φορά θα έρχονται σταλμένες ψυχές που θα παραδίδουν και μια νέα τεχνολογία στην ανθρωπότητα, φυσικά για να βοηθηθεί όλη η ανθρωπότητα και όχι οι λίγοι.
Κάθε νέα τεχνολογία που θα δίνεται στην ανθρωπότητα, θα την απολαμβάνει όλη η ανθρωπότητα. Έχουν περάσει και ήδη υπάρχουν στον πλανήτη σας κάποιες φυλές που έφεραν γνώση, όπως αυτή που ονομάζετε "ελληνική φυλή".
Η γνώση αυτή όμως μέχρι σήμερα με τους χειρισμούς του Μαυροψύχη δεν έφτασε ποτέ να την κατανοήσετε και να την εφαρμόσετε. Για αυτό με σεβασμό για όλους αυτούς που προσπάθησαν να φέρουν το φως στο πλανήτη σας, σαν λέμε ότι η ανθρωπότητα θα είναι έξω από ταμπέλες, τίτλους και διαιρέσεις. Όλοι εσείς που θα συνεχίσετε να κατοικείτε στον πλανήτη γη, θα είστε πλέον στα όντα με νοημοσύνη και θα ονομάζεστε μόνο "ανθρωπότητα", χωρίς μαύρος/ λευκός/ κίτρινος/ κόκκινος/ έλληνας/ εβραίος/ κινέζος/ ψηλός/ κοντός/ έξυπνος/ βλάκας.
'Έτσι λοιπόν μετά τα 50 περίπου έτη, θα συνεχίζουν αυτοί που για 25 χρόνια ήταν σε θέσεις που προσέφεραν στην ανθρωπότητα ο καθένας στην δική του δεξιότητα, να αφήσουν τη θέση τους στην επόμενη γενιά.
Όλα αυτά θα εφαρμοστούν στον πλανήτη σας μετά τον κατακλυσμό στο ακέραιο. Αν κάνετε μια σύγκριση με το σήμερα και με αυτά που σας γράφουμε και σκεφτείτε τη δική σας ζωή και κανενός αλλού, πόσο στημένο είναι το παιχνίδι και με πόσες ηλιθιότητες ασχολείστε.
Τρέχετε από δω από κει, μάχεστε, ζητάτε χρήματα, γκρινιάζετε για περισσότερα, και όλα αυτά για πιο λόγο;
Για να μην κουράζεστε, επειδή έχετε κατανοήσει πλέον τα πάντα, ο πλανήτης σας θα έχει πλέον αυτό τον τρόπο εξουσίας.
Όσο για το ποιοι θα είναι στην εξουσία, αυτό είναι το τελευταίο. Όταν ένας οργανισμός είναι τέλειος, κανένα μα κανένα όργανο δεν δια-χωρίζει τη θέση του. Ούτε η καρδιά από το συκώτι, ούτε η σπλήνα από τα πόδια κλπ..
Αυτό το σύστημα εξουσίας έχει ήδη εφαρμοστεί σε άλλους πλανήτες και είναι ακριβώς το ίδιο.
Ένας κοντινός σας πλανήτης που αυτό είχε εφαρμοστεί πριν εκατομμύρια χρόνια, είναι ο πλανήτης Αφροδίτη.
Μάλιστα, οι κάτοικοι της ονομάζονται "Αφροδίσιοι".
'Έτσι, οι κάτοικοι του πλανήτη σας θα ονομάζονται "γήινοι".
Με τα τηλεσκόπια και τα μέσα της τεχνολογία σας δεν βλέπετε στον πλανήτη Αφροδίτη να περπατούν Αφροδίσιοι, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι κατοικούνται όλοι οι πλανήτες και δεν υπάρχει τίποτα στο σύμπαν χωρίς εξέλιξη.
Όσο για τον πλανήτη Αφροδίτη συγκεκριμένα, οι Αφροδίσιοι πριν εκατομμύρια χρόνια, αφαίρεσαν το φυσικό τους σώμα και πλέον κινούνται με το ενεργειακό τους - αιθερικό σώμα. Για αυτό και οι 460 βαθμοί Κελσίου που υπάρχουν πάνω στο πλανήτη δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στους Αφροδίσιους.
Αυτό είναι μια κατάσταση που θα συμβεί και στον πλανήτη σας αλλά όχι αμέσως μετά το Νώε, παρά πιο μετά.
Αυτός ο τρόπος εξουσίας στην Αφροδίτη είναι αυτός που θα σας δώσει την δυνατότητα να μην ξανα-ασχοληθείτε ποτέ για οτιδήποτε μέχρι σήμερα καταναλώνετε σαν ενέργεια. Πως θα μπορούσατε να βρείτε τροφή, σπίτι, περίθαλψη κ.ά.
Η ονομασία αυτού του ύψιστου πνευματικού όντος, που πρωτοστάτησε για να γίνει αυτό το αποτέλεσμα στον πλανήτη Αφροδίτη, πριν 17.000.000 χρόνια, είναι:
"ΣΑΝΑΤ ΚΟΥΜΑΡΑ"
Και επειδή βλέπετε ότι τα πάντα έχουν μια τέλεια ένωση μεταξύ τους, και αυτό θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο όλους εσάς να καταλάβετε την αξία της μονογαμικότητας και της χριστοποίησης του ζευγαριού άντρας-γυναίκα, από τον καιρό της χριστοποίησης του έχει την ίδια ακριβώς σύντροφο, της οποίας το όνομα είναι:
"ΚΥΡΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" ή "ΛΕΙΝΤΙ ΜΑΣΤΕΡ ΒΕΝΟΥΣ"
Όταν φτάνετε σ' αυτά τα επίπεδα, με το σημερινό σας σκεπτικό είστε γεμάτοι απορίες και όχι άδικα.
Όμως, όταν ο ίδιος ο διδάσκαλος σας, σάς έδειξε τον δρόμο μέσα από την χριστοποίηση της ανάστασης, πιστεύετε ότι δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί ο Ιησούς οπουδήποτε θέλει ακόμα και με φυσικό πυκνό σώμα;
Φυσικά και μπορεί.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα μονογαμικά ζευγάρια όταν φτάνουν στην χριστοποίηση.
Ποτέ πλέον δεν αποχωρίζονται, αλλά συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα στην μονάδα, ώστε και τα όντα με νοημοσύνη που δεν έχουν φτάσει εξελικτικά τόσο ψηλά, να μπορέσουν να κατανοήσουν αυτά που διδάσκουν
  1. Βούδας (φώτιση -γνώση)
  2. Χριστός (Χριστοποίηση)
  3. ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

'Έτσι και στην περίπτωση του ασύλληπτου πνευματικού όντος Σανάτ Κουμάρα, το θειο συμπλήρωμα του είναι η Λέιντι Μάστερ Βένους, (κυρία Αφροδίτη).
Αυτός ο τρόπος εξουσίας εφαρμόζεται ακόμα και τώρα στον πλανήτη Αφροδίτη.

Και εδώ ακριβώς πρέπει να σας κάνουμε μια ιδιαίτερη επισήμανση.
Για λόγους διαιρετικότητας, ο Μαυροψύχης, είτε δημιουργεί υποψήφια κόμματα στα υποτιθέμενα δημοκρατικά κράτη, ή κάποιοι δήθεν επαναστάτες που εναντιονονται στον Μαυροψύχη, και προσπαθούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα δημιουργωντας κόμματα και κατεβαινοντας στον πολιτικο "στιβο".
Το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις είναι ακριβώς το ίδιο. Είτε στην πρώτη περίπτωση που ο Μαυροψύχης ψηφιζει με έντεχνο τροπο τον Μαυροψύχη, είτε στην δευτερη περίπτωση, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει γιατί τα πάντα είναι στημένα.
Υπάρχει όμως κάτι το όποιο οι αφυπνισμενοι που κατεβαίνουν στον πολιτικο στιβο θα μπορούσαν να κάνουν.
Εάν πραγματικά θέλουν το καλό της ανθρωπότητας και όχι το καλό του εγώ τους, να ζητησουν όποιος ζητήσει την ψηφο του οποιοδήποτε λαού, να εφαρμόσει ακριβώς αυτά που θα εφαρμοστουν μετά το Νως. Δηλαδη,
  1. Εξαλειψη κάθε χρήματος ή πολύτιμων μετάλλων
  2. Καταργηση κάθε μορφής αγορας - πωλησης και ανταγωνισμου
  3. Το σύστημα υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος το σύστημα
  4. Εξασφάλιση από το σύστημα κάθε μορφής αγαθου, τροφής, στέγης κλπ
  5. Οπωσδήποτε πνευματική γνώση στον άνθρωπο και γνωστοποιηση της αποστολης του από ποιον πήρε ενσάρκωση και τι ήρθε να κάνει στον πλανήτη και
  6. Μετά από 25 χρόνια προσφορας στο κοινωνικό συνολο, όλη αυτή η γενια αφήνει τη θέση της για την επόμενη γενια στην παραγωγή αγαθών, γιατί το πολύ σε 25 χρόνια έχει έρθει η επόμενη γενια.

Εάν λοιπόν αγαπατε εσείς οι αφυπνισμενοι 100% την ανθρωπότητα και τους συνανθρώπους σας, θα έχετε σαν υλικό ώστε να ψηφιστητε, μόνο αυτό.
Ανεξάρτητα εάν το εφαρμόσουν αυτό το υλικό κάποιοι άλλοι, το καλό της ανθρωπότητας δεν αλλάζει. Επομένως, εάν κάνετε διασπορα αυτού του τροπου εξουσίας, ανεξερτητα του ποιος θα το ασκησει, αυτόματα η αφυπνιση σας έχει πάρει σάρκα και οστά.
Εάν όμως θέλετε σονι και καλά εσείς να ηγηθειτε αυτής της καταστασης, τότε πρέπει να δουλεψετε με το εγώ σας, το όποιο εχε καλυφθει με την φράση "θέλω να βοηθησω τους συνανθρώπους μου".
Φυσικά όλα αυτά που σας καταθεσαμε τώρα, είναι ανεφικτα να εφαρμοστουν στο πλανήτη σας πριν το Νώε, αλλά σας τα καταθεσαμε για ένα και μόνο λόγο:

Κάθε ένας που θα θελησει να ζητήσει την ψηφο σας, είτε είναι νέο-εισερχομενος στην πολιτική, είτε είναι από τους πάλιους νεκροθάφτες σας, ο τρόπος απελευθερωσης της ανθρωπότητας είναι μόνο αυτός. 

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .