Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΤΕΛΧΙΝΕΣ




Εχετε στην μυθολογα σας καταγγεγραμενο ότι οι τελχινες ήταν ασσοι στην μεταλλουργια και μεταξύ αυτών είχαν φτιάξει την τριαινα του Ποσειδωνα, την αρπα του Κρονου και είχαν δώσει πολύ υψηλες τεχνολογικες γνώσεις
Η εμφανιση τους στον πλανήτη σας έχει συνοδευτει και με τεράστιους κατακλυσμους.
Αυτό όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία και πρέπει να σταθείτε είναι ότι οι τελχινες ήταν διδασκαλοι του Ηφαιστου, ο όποιος μέσα στο 12θεο είχε το ρόλο του σιδηρουργου.
Γνωρίζετε ότι ο σιδηρος είναι ένα μέταλλο το οποίο σκουριαζει. Ακόμα γνωρίζετε ότι γεννιέστε, φτανετε στο απογειο της νεοτητας και μετά, σαν να σκουριαζετε, πεθενετε και το φυσικό σας σώμα οδηγειται στο θάνατο.
Εδώ μην ξεχνάτε ότι όλα τα ανθρώπινα όντα και φυσικά και όλη η δημιουργία εκτός από τους κλωνους και τους μεταλλαγμενους, έχετε μέσα σας θεικο σπινθηρα. Επομένως, μπορείτε αυτή τη φθορα να την αλλάξετε.
Απωτερος σκοπός δεν είναι να μην πεθάνει το φυσικό σας σώμα, αλλά να κατανοήσετε απόλυτα το λόγο της ύπαρξης σας σ' ένα φυσικό σώμα.
Φυσικά, αυτή η κατανοηση έχει να κάνει και από την απεμπλοκη σας από το σκουριασμα (γεραματα - θάνατος) του φυσικού σας σώματος.
Σας λέμε ότι όλη αυτή η διαδικασία να μετατρεψετε το φυσικό σας σώμα από σιδηρο (σκουρια - θάνατος) σε χρυσό (αθανασια) γίνεται με την ερωτικη αλχημεια. Δηλαδη, μονογαμικα ενωμενος ένας άντρας με μια γυναίκα, να μετατρεψουν
Τα ΜΕΤ-ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ.
Μεταξύ των άλλων, αυτό ήρθαν να διδαξουν οι τελχνικες στον πλανήτη σας και φυσικά αυτό δίδαξαν και στον Ηφαιστο.
Οσο για το καμινι του Ηφαιστου, είναι στην κορυφαια πράξη που υπάρχει στο σύμπαν και κατ επέκταση σ' ένα απόλυτα μονογαμικο ζευγάρι η ερωτικη τους πράξη.
Εκει, όπου το νερό μαζί με τη φωτιά, αναμειγνυεται (θειαφι, αλατι και υδραργυρος) και βγαίνει ένα γαλακτωδες υγρο.
Όταν αυτό το υγρο δεν σκορπιστει ούτε μια σταγονα, τότε, αυτό το μονογαμικο θεικο ζευγάρι, μετατρεπει το σιδηρο σε χρυσό.
Μετατρεπει τον θάνατο σε αθανασια.
Μάλιστα , τρια από τα ονόματα των τελχνινων είναι χρυσός, αργυρος και χαλκος.
Επειδή πλέον όλη αυτή η ασύλληπτη γνώση μέχρι τώρα στον πλανήτη σας είχε θαφτει για μυριαδες χρόνια, και τώρα φυσικά όχι τυχαία σας δίνεται προς όλη την ανθρωπότητα, είναι γιατί η ανθρωπότητα από όλα αυτά που σας έχουμε καταγραψει με αποδειξεις έχει χάσει τελείως τον πνευματικό της δρόμο.
Και επειδή ο κατακλυσμος που συντομα θα έρθει στον πλανήτη σας θα είναι χωρίς όριο, σας δίνεται χωρίς καμία κουρτινα, χωρίς κανένα δολο, πάρα μόνο θεικη αγάπη για όλους εσάς να προλαβετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας.
Ακόμα, αυτό το γαλα που δημιουργειται μέσα στο καμινι του Ηφαιστου, και είναι η ερωτικη πράξη σ' ένα μονογαμικο ζευγάρι, όταν φυσικά έχουν καθαρισει από κάθε αρνητικό στοιχείο, το ίδιο ακριβώς κάνει και όλο το ορατο σύμπαν.
Ο πλανήτης σας στα εγκατα του κοχλαζει. Με θερμοκρασιες περίπου από 5.000 έως 6.000 Βαθμούς Κελσίου δημιουργεί αυτές τις συνθήκες και συσσωρευει όπως και εσείς όταν θα ασκηθειτε στο μεγάλο μυστικο της ερωτικης αλχημειας, γαλα.
Απωτερος σκοπός κάθε μορφής που έχει φτάσει στο επίπεδο του οντος με νοημοσύνη και πάνω, συσσωρευει αυτό το γαλα που ισοδυναμεί με θεικο σπερμα. Και η συσσωρευση αυτού του γαλακτος που κυριολεκτικά είναι η μετουσιωση των μετάλλων
1) ΜΕΤ- ΑΛΛΑ
2) Γ-ΑΛΑ
Δημιουργεί αυτή την πανσπερμια που ονομάζεται

3) Γ-ΑΛΑ ΞΙΕΣq
Σας έχουμε δώσει όλα τα μυστικα. Σας έχουμε παραδώσει όλα τα κλειδιά. Θα είναι εξαιρετικα άσχημο για όλους εσάς εάν αφήσετε όλη αυτή τη γνώση να πάει χαμενη.
Δεν χρειάζεστε κανένα Δάσκαλο και κανένα συμβουλατορα, κανέναν να σας μάθει τίποτα.
Εξακολουθήστε μονοι σας αυτή τη γνώση, κοιταξτε στα μάτια τον ή την συντροφο σας, ενωστε τα χέρια σας και τις ψυχές σας, αγαπηστε όλη την ανθρωπότητα σαν να ήταν ο εαυτός σας, και η βασίλεια των ουρανων είναι στα χέρια σας.
Κλεινοντας το κεφάλαιο αυτό για τους αγγελιοφορους τελχινες, η εμφανιση τους πλέον στη γη για το προμηνυμα του ασυλληπτου κατακλυσμου, είναι γεγονός.




















Μην ξεχασετε τον πραγματικό σας εαυτό. Δεν θα έχετε πλέον καμία δικαιολογια. Ακόμα σε όλους εσάς που τυχον έχετε κατανοήσει αυτά που σας δίνονται και α κάνετε πράξη στον εαυτό σας, είναι πλέον ιερη σας υποχρέωση να μεταφέρετε αυτή τη γνώση σαν αποστολοι σε οσους πιο πολλους συνανθρώπους σας μπορείτε χωρίς καμία διάκριση και χωρίς κανένα διαχωρισμο.

Η ανθρωπότητα είναι ενιαια. Καλή επιτυχια.