Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΓΝΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ




"Άγνοια" σημαίνει δεν γνωρίζω. Το να μην γνωρίζεις δεν είναι κάτι το αφύσικο. Είναι και λογικό, είναι και φυσικό.
ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όμως είναι ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΑΥΤΗ είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Όλοι οι άνθρωποι όπου και να μεγαλώσουν δηλαδή όπου και να πάρουν εκπαίδευση, θα πάρουν μια τέτοιας μορφής εκπαίδευση, που θα νομίζουν ότι γνωρίζουν ενώ κυριολεκτικά και ουσιαστικά όλη η εκπαίδευση που τους έχει δοθεί σε οποιοδήποτε χώρα του πλανήτη κι αν έχουν μεγαλώσει, ο σκοπός αυτής της εκπαίδευσης είναι μόνο ένας. Και αυτός ο σκοπός είναι να μην γνωρίζεις τίποτα. Αλλά εσύ φυσικά να νομίζεις ότι γνωρίζεις.
Σε αυτό το πλανήτη που μέχρι τις ημέρες μας ήταν φυλακισμένος στο Μαυροψύχη και σε όλες τις εξουσίες, κρυφές και φανερές που τον έχουν υπηρετήσει, έχει στραγγαλιστεί και έχει επεξεργαστεί κάθε αληθινή γνώση και όλη η γνώση η επίσημη γνώση που διαδίδεται στον φυλακισμένο πλανήτη γη, αλλά και κάποια προβοκατόρικη ανεπίσημη γνώση, έχει ακυρώσει τελείως τον ανθρώπινο νου. Γιατί φυσικά, αν ακυρωθεί ο ανθρώπινος νους, η ανθρώπινη εξέλιξη που συγκαταλέγεται στα όντα με νοημοσύνη, αυτόματα μεταπηδά σε μια άλλη εξέλιξη, σε ένα άλλο είδος, που δεν έχει καμία σχέση και καμία εξέλιξη και ανέλιξη, προς τον Δημιουργό.
Όλες οι θρησκείες - νεκροθάφτες, έχουν ξεκινήσει τάχα από το προπατορικό αμάρτημα, δηλαδή, ο όφις δελέασε την Εύα, να φάει ένα μήλο, που της το είχε απαγορεύσει ο Θεός, η Εύα (γυναίκα) μετά την προτροπή του όφη (φιδιού) επηρέασε και τον Αδάμ (άντρα) κι αφού η Εύα επηρέασε τον Αδάμ και έφαγε το απαγορευμένο μήλο, ο Θεός τους έδιωξε από τον παράδεισο, και μάλιστα τους καταράστηκε, λέγοντας στην μεν Εύα (γυναίκα) να γεννάει και να μεγαλώνει τα παιδιά της με πολύ κόπο, και στον Αδάμ να συναντάει δυσκολίες και πόνο για να βρει φαί.
Όποτε, η ανθρωπότητα έχει ετοιμαστεί ότι κάθε ένας ενσαρκωμένος σ' αυτό τον πλανήτη θα έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες σύμφωνα με το προπατορικό αμάρτημα, η Εύα να μεγαλώσει τα παιδιά, και ο Αδάμ για να τραφεί.
Το παραμύθι αυτό φέρνει από τη μια γνώση δήθεν ότι είναι εντολή του Θεού, αλλά η αλήθεια είναι ότι φέρνει άγνοια. Άγνοια σημαίνει ότι αυτές οι δυσκολίες δεν είναι από τη δημιουργία. Αυτές οι δυσκολίες, να μεγαλώσεις παιδιά και να φέρεις τροφή είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ είναι ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ. Ο ΗΛΙΟΣ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ ΤΗ ΓΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.
Όλες οι εξουσίες είναι η αιτία που δεν δίνουν την δυνατότητα στην ανθρώπινη εξέλιξη να απολαμβάνει όλα τα αγαθά που παράγει η γη και επιβλέπει ο ήλιος. Κανένας Θεός, δημιουργός του συμπάντων και εν προκειμένω πραγματικός και αληθινός Πατέρας δεν καταριέται τα παιδιά του και δεν τα αφήνει να πεινάμε και να πονούν.
Αυτά είναι τα παιχνίδια του Μαυροψύχη και των εξουσιών του. Και φυσικά με τις σφραγίδες των θρησκειών.
Μετά, είπαμε και πιο πάνω, ότι έφτιαξε τον άντρα και πήρε από το πλευρό του κι έφτιαξε την γυναίκα. Αυτό σας έχουν εκπαιδεύσει και το γνωρίζετε. Όμως, είναι μια μεγάλη άγνοια. Κανένα από τα όντα που εξελίσσονται σ' αυτό το πλανήτη κι εν προκειμένω στο ανθρώπινο βασίλειο που σημαίνει ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, κανένας μα κανένας δεν είναι ανώτερος από τον άλλον. είναι ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΑ ΙΣΟΙ
Αυτό το παραμύθι είναι στημένο πάλι από τις θρησκείες και τον Μαυροψύχη για να υπηρετηθεί η διαιρετικότητα, του ανώτερου και κατώτερου. Διότι μέσα από αυτήν την διαιρετικότητα που ξεκινά από τη γέννηση σου, αυτόματα αρχίζει να εξυψώνεται το "εγώ" σου.
Όλα που έχουν δοθεί σαν εκπαίδευση στον φυλακισμένο πλανήτη, είναι μόνο το τυρί. Αλλά δυστυχώς για την ανθρωπότητα μέχρι σήμερα, ήταν το τυρί του δολώματος. Γιατί το τυρί αυτό βρίσκεται μόνιμα και πάντα μέσα σε μια φάκα (παγίδα). Έτσι, οποίοι γνωρίζουν αυτά που λένε ότι γνωρίζουν, κυριολεκτικά δεν γνωρίζουν τίποτα, και το πιο σοβαρό και απίστευτο είναι ότι οι ίδιοι είναι πεπεισμένοι ότι γνωρίζουν.
Μέσα στην άπειρη διαιρετικότητα από την οποία έχετε εκπαιδευτεί παρουσιάζονται σε εσάς επιστημονικά αποτελέσματα πάσης μορφής, και φυσικά η μεγαλύτερη μάζα της ανθρωπότητας, επικαλείται τη φράση "ό,τι πει η επιστήμη". Ακόμα και εδώ, γνωρίζετε τη φράση αυτή, αλλά η άγνοια σας αρχίζει και τελειώνει στο ότι η λέξη επιστήμη βγαίνει από το ρήμα "επίσταμαι". Επίσταμαι σημαίνει είμαι πάνω από οτιδήποτε άλλο.
Φυσικά, κάποιος είναι επιστήμονας, δηλαδή είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο στον τομέα του, σε κομμάτια της φυσικής της χημείας, της ιατρικής, της τεχνολογίας, ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει σαν επιστήμη, μόνο με λύπη σας λέμε, ότι αυτό που επισταται όλης της επιστήμης είναι το ότι πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα για τον εαυτό σας. Αν δεν γίνει αυτό, και φυσικά δεν γίνεται αυτό, σε οτιδήποτε άλλο θα είσαι επιστήμονας-ρομπότ, που σημαίνει επιστήμονας χωρίς να ενδιαφέρεται ποιος είναι, γιατί μπήκε σε υγιές σώμα ή όχι, χωρίς να ενδιαφέρεται να μάθει αν από τύχη ή όχι γεννήθηκε σε μια χώρα, αν από σύμπτωση ή όχι είχε κλήση στην επιστήμη που ασχολήθηκε, αν αυτό το κάνει γιατί θέλει οπωσδήποτε να βγάλει χρήματα και όχι για να βοηθήσει την ανθρωπότητα, δηλαδή με λίγα λόγια να επισταται γιατί γεννιέται γιατί γερνά, γιατί πεθαίνει.
Φυσικά σε όλα αυτά γνωρίζουν όλοι οι επιστήμονες ό,τι γνωρίζετε κι εσείς. Γι αυτό είναι επιστήμονες - ρομπότ. Δεν ενδιαφέρονται για εσάς, γιατί δεν ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους. Αυτά για τα οποία ενδιαφέρονται είναι ένα ψεύτικο προσωπείο με επικάλυψη επιστήμονα.
Στην νέα εποχή που θα ανατείλει στον πλανήτη, όλη η ανθρωπότητα και όλοι οι επιστήμονες, σ' αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα θα έχουν απόλυτη γνώση. Τότε και μόνο τότε θα λες μέσα από τη ψυχή σου ότι "αυτός είναι επιστήμονας".
Ένα παράδειγμα σε αυτό είναι οι επιστήμονες που μπαίνουν μέσα στα εργαστήρια και συμμετέχουν στο να παρασκευάζονται όπλα αφανισμού της ανθρωπότητας. Πιστεύετε ότι αν ήταν πραγματικοί επιστήμονες, θα συμμετείχαν σε κάτι τέτοιο; Ποτέ δεν θα το έκαναν πραγματικοί επιστήμονες. Η άγνοια τους οδηγεί σ' αυτά τα αποτελέσματα. Το πιο τραγικό σ' αυτό το πλανήτη είναι ότι και το τίτλο του επιστήμονα να έχεις και να πιστεύεις ότι γνωρίζεις, να οδηγείσαι και να οδηγείς την ανθρωπότητα στην απόλυτη καταστροφή, από τη δική σου μεριά, γιατί δεν γνωρίζεις τίποτα.
Μέσα στην μεγάλη αγωνία της ανθρωπότητας, όταν χάσει την υγεία του σώματος, να τρέχει στους επιστήμονες γιατρούς να την ξαναβρεί.
Θολούρα επί θολούρας και ζάλη επί ζάλης.
Ένα απίστευτο παράδειγμα αυτού που αναφέραμε συμβαίνει στην ιατρική. Ότι υπάρχουν άνθρωποι γιατροί με ψυχή και καρδιά, ποτέ δεν θα το αρνιόμασταν. Και μπράβο τους.
Όμως, πάμε να δούμε μερικά πράγματα για την ρομπότ-ιατρική, για τους ρομπότ-γιατρούς, για τα ρομπότ-φάρμακα, για τα ρομπότ-νοσοκομεία.
Ξέρει η επίσημη ιατρική ότι ορκίζεται στον όρκο του Ιπποκράτη
(το φάρμακο μου είναι η τροφή μου και η τροφή μου να γίνει το φάρμακό μου)
..να δίνει σαν επίσημες γνώσεις στους γιατρούς ποιες τροφές θεραπεύουν και ποιες όχι; Απάντηση: ουδόλως. Η επίσημη ιατρική ασχολείται μόνο με φαρμακευτικές ουσίες.
Έχει ενδιαφερθεί καθόλου η επίσημη ιατρική, όταν εμφανιστεί μια νόσος, μια ασθένεια, ποια ειναι η πραγματική αιτία που έχει προκληθεί;
Φυσικά ουδόλως.
Έχει δημιουργήσει ειδικότητες επί ειδικοτήτων, έχει διαιρέσει το ανθρώπινο σώμα σε όργανα που είναι ορατά με το μάτι, και έχει δημιουργήσει τις αντίστοιχες ειδικότητες.
Όμως, για να φτάσεις στην διαίρεση, πρέπει να γνωρίζεις το όλο. Και το όλο είναι γέννηση-ανθρώπινο σώμα σε στάδια βρέφος-νέος-μεσήλικας-ηλικιωμένος- θάνατος. Όλη αυτή η φθαρτότητα της ύλης, μοναδικό σκοπό έχει να διδάξει.
Η εκδήλωση της ασθένειας είναι το αποτέλεσμα. Πριν την εκδήλωση ο άνθρωπος κάτι διαχειρίστηκε λάθος. Κι αν το λάθος του είναι διορθώσιμο, εκδηλώνεται η πάθηση ή ασθένεια για να κάτσει να σκεφτεί τι πρέπει να αλλάξει. Εάν όμως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση να σκεφτεί να αλλάξει κάτι, τότε έχουμε μια σύντομη απόσυρση - θάνατος.
Φυσικά, η επίσημη ιατρική που υπηρετεί τον Μαυροψύχη, ουδόλως θέλει να σας δώσει τέτοιες γνώσεις και γι αυτό φυσικά οι γιατροί προσπαθούν μέσα από φαρμακευτικές ουσίες, μετά την εκδήλωση της νόσου, να θεραπεύσουν τον ανθρώπινο ιστό.
Μάλιστα, έχουμε φτάσει σε τέτοιους έσχατους χρόνους, που ο Μαυροψύχης και τα κοράκια του δεν ξέρουν πώς να βαστηχτούν, που μέχρι τώρα θεωρείτο επιστημονικό όποιο πείραμα επαναλαμβανόταν με τα ίδια αποτελέσματα. Δηλαδή, στην περίπτωση αυτή σημαίνει ό,τι διαπιστώνω με τα μάτια μου με το ίδιο αποτέλεσμα, θεωρείται επιστημονικό.
Έτσι και στην ιατρική, όλες οι ειδικότητες της ιατρικής αυτό που ονομάζεται αντιστοιχεί και σε έναν ανθρώπινο ιστό, σε μια ανθρώπινη λειτουργία που είναι ορατή με τα μάτια σου. Πχ. Καρδιολόγος, πνευμονολόγος, ορθοπεδικός, ωτορινολαρυγγολόγος, γαστρεντερολόγος, κ.ά.
Επειδή όμως ζείτε μέρες εσχατολογικές τα τελευταία χρόνια ο Μαυροψύχης στην ιατρική πρόσθεσε και μια ειδικότητα γιατί θέλει να ελέγχει τα πάντα στον πλανήτη, κι αυτή η ειδικότητα είναι "ψυχίατρος¨ ή "ψυχολόγος". Δηλαδή μέχρι τώρα ότι αντιλαμβανόσουν με τα μάτια σου είχε επιστημονικό επιστέγασμα. Τώρα όμως ο Μαυροψύχης, επειδή ακριβώς θα χαιρετήσει άμεσα αυτό τον πλανήτη, προσπαθεί να πιαστεί και από τα αόρατα, και μια αόρατη ειδικότητα είναι και ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΛΟΓΟΣ.
Προσέξτε όμως, άλλο νευρολόγος ή αναισθησιολόγος, δηλαδή, δίνω σε κάποιον ουσίες και έχω καταστολή ή εν μέρει καταστολή το νευρικό του σύστημα, και άλλο να σου δίνει επίσημη ιατρική γιατρούς για την ψυχή (ψυχίατρος) ή κάποιος να έχει λόγο για την ψυχή (ψυχολόγος).
Είναι κωμικά, αστεία και απαράδεκτα. Σας έχουμε πει ότι έχει μπερδέψει τα ψέματα μέσα στις αλήθειες. Κι ενώ με έντεχνο τρόπο έχει καπηλευτεί τα πάντα επί της γης, έχει πάρει τα δικαιώματα του ήλιου για την τροφή σας και τα χει κάνει εμπόριο με χρήματα και με κόστος, έχει εξαφανίσει κάθε πραγματική γνώση που έχει σχέση με το πνεύμα, σας έχει προικίσει μέσα από υπηρέτες του με ατελείωτα εγώ, τώρα ξαφνικά αυτός ο κατσικο-μούρης - Μαυροψύχης, θέλει να σας κάνει καλά και την ψυχή. Ρωτήστε τους ψυχιάτρους και ψυχολόγους να σας πουν με συγκεκριμένη απάντηση που είναι η ψυχή και τι πρεσβεύει - εκπροσωπεί σε έναν άνθρωπο.
Σας δίνουμε από τώρα τις απαντήσεις τους.. αρες μαρες κουκουνάρες.. θα σας απαντήσουν με αερολογίες, θα σας μιλούν με λόγια που με τίποτα δεν θα έχουν ακριβή απάντηση που είναι η ψυχή και τι εκπροσωπεί στον άνθρωπο.
Γιατί απλούστατα, όταν θα αγγίξετε αυτές τις γνώσεις και σιγά-σιγά μπείτε στην αληθινή γνώση, και τραβηχτούν όλες οι κουρτίνες τις λήθης [λησμονιά] που σας έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα σε αυτόν τον πλανήτη η επίσημη ιατρική, δεν θα ξανά-αρρωστήσετε.
Κι όταν κάποια στιγμή εκδηλωθεί ασθένεια, αυτόματα θα τρέχετε μέσα σας, θα απευθύνεστε στον εαυτό σας, "τι σκέφτηκα αρνητικό που δεν έπρεπε να σκεφτώ;" "τι είπα με λόγο αρνητικό, που δεν έπρεπε να πω;" "ποια αρνητική πράξη έκανα που φυσικά, όχι μόνο δεν έπρεπε να κάνω, αλλά και που ούτε θα επιθυμούσα να κάνουν άλλοι σε μένα;"
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ, ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Σίγουρα η διάθεση πολλών φοιτητών, όταν ξεκινούν να σπουδάσουν την ιατρική επιστήμη, δεν είναι ούτε δόλια ούτε κακοπροαίρετη. Όμως, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ασύλληπτες παγίδες του Μαυροψύχη που κρύβονται πίσω από τα πολιτικοοικονομικά συστήματα, πίσω από τα φορολογικά συστήματα, από τα θρησκευτικά ζητήματα, και φυσικά πίσω από την παγιωμένη ψυχρή γνώση, ότι η θεραπεία βρίσκεται μόνο στις φαρμακευτικές χημικές ουσίες και όχι στην τροφή, σιγά-σιγά, αφομοιώνονται από το σύστημα και από επιστήμονες ιατρούς, αρχίζουν να μετατρέπονται σε εμπόρους.
Εμπορεύονται τα φάρμακα, τα νοσοκομεία, τις εγχειρίσεις, τις διαγνώσεις. Κάθε προσφορά οποιασδήποτε υπηρεσίας των ιατρών προς τους ασθενείς, πρώτα έχει το χρήμα του ασθενή, και μετά αναλόγως τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο ασθενής, ανάλογη θα είναι και η θεραπεία του.
Το λειτούργημα να θεραπεύεις ένα συνάνθρωπο σου, μπόρεσε ο Μαυροψύχης, μέσα από τις ασύλληπτες παγίδες που έχει θέσει σ' αυτό το πλανήτη, να δημιουργήσει εμπόριο και στην ιατρική. Όποτε, τα ρομπότ πλέον ιατροί., έχουν χάσει τελείως το δρόμο αυτού που θέλουν να σπουδάσουν, και με ένα αριστοτεχνικό τρόπο, τους κατάπιε το παγκόσμιο σύστημα που αλλοιώνει και καταπίνει τα πάντα. Με μια όμως διαφορά. Η προσφορά θεραπείας από άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι κάτι πάρα πολύ ιερό. Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, μέχρι σήμερα, ακόμα και αυτό το ιερό λειτούργημα, έχει μετατραπεί, έτσι όπως πλέον δίνεται στους ανθρώπους από την ιατρική, σε ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Φυσικά, όλα αυτά το σύστημα μπορεί και τα "περνάει" εύκολα στην ανθρωπότητα γιατί κανένας άνθρωπος σε αυτό το πλανήτη δεν έχει σπουδάσει την επιστήμη των επιστημών. Αυτή που είναι να γνωρίσεις τον εαυτό σου.
Εάν ο άνθρωπος δεν γνωρίσει ποιος πραγματικά είναι ό,τι και να σπουδάσει, ό,τι και να ασχοληθεί, όποια ιδιαιτερότητα και να ακολουθήσει, είναι απόλυτα βέβαιο ότι έχει πάρει λάθος δρόμο.
Το πιο απλό παράδειγμα για να το κατανοήσετε αυτό, είναι το εξής. Όλοι σας αισθάνεστε διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Διότι έχετε διαιρεθεί από τις άπειρες ταμπέλες που υποχρεωτικά θα διαλέξετε πάνω σε αυτό το πλανήτη. Πατρίδα - θρησκεία - πολιτικοοικονομικά συστήματα - ποδοσφαιρική ομάδα - σεξουαλικές ιδιαιτερότητες και αλλά πολλά.
Όμως, δυστυχώς για όλους εσάς, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου από το σύμπαν να μάθετε ότι δεν έχετε καμία διαφορά από κανέναν άνθρωπο είτε στο απώτερο παρελθόν, είτε στο παρόν είτε στο μέλλον. Όπου και να γεννηθήκατε, ό,τι ταμπέλες και να ακολουθήσατε, από τη μήτρα μιας μάνας γεννηθήκατε, και σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με τον ίδιο τρόπο θα αποσυντεθεί η σάρκα σας.
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ;
Χρειάζεστε αποδείξεις; Δεν καταλαβαίνετε τι παγίδες είχατε ακολουθήσει;
Έτσι λοιπόν, χωρίς μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα να έχει σπουδάσει το "γνώθι σ' εαυτόν" έχει χάσει τελείως το δρόμο και το στόχο της, εξαιτίας του Μαυροψύχη, και όλων τον νεκροθαφτών της ανθρώπινης εξέλιξης που τον έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν.
Θα σας αναφέρουμε ακόμα μια φορά, γιατί είναι μέγιστης σημασίας, ότι όλα αυτά τα σκυλιά της ανθρώπινης εξέλιξης, νοιάζονται σήμερα με πολύ μεγάλη αγωνία να δημιουργηθεί στη γη μια παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία. Ναι, μετά τον κατακλυσμό του Νώε αυτό θα γίνει, αλλά όχι από αυτά τα μαύρα σκυλιά. Οι ψυχές που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα την επόμενη μέρα σ' αυτό τον πλανήτη, θα ναι ψυχές σαν τον ήλιο. Οι ψυχές που θα ακολουθήσουν θα έχουν δώσει 100% δείγματα ότι θέλουν να γίνουν ήλιοι. Όλα τα υπόλοιπα σκυλιά των εξουσιών δεν θα έχουν πλέον καμία θέση στον πλανήτη, και θα πάνε σε άλλον πλανήτη να συνεχίσουν να φέρνουν την δυσαρμονία που έφεραν στον πλανήτη γη. Να 'στε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει πάρα πολύ σύντομα.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όλη η άγνοια στην ανθρωπότητα, έχει ακολουθηθεί με την ίδια μέθοδο. Οι ίδιες οι εξουσίες έχουν δημιουργήσει όλα τα προβλήματα με έντεχνο και παραπλανητικό τρόπο, και μετά έρχονται τάχα για το καλό σας να σας λύσουν τα προβλήματα που οι ίδιες σας δημιούργησαν.
Σας έδωσαν για εκατοντάδες χρόνια τον καρκίνο στα πνευμόνια σας που λέγεται τσιγάρο. Το τσιγάρο δεν το δημιουργήσατε ούτε εσείς αλλά το παγκόσμιο σύστημα του Μαυροψύχη.
Τώρα νοιάζονται για το καλό σας. Αφού σας έστειλαν αδιάβαστους σε άλλες διαστάσεις, τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν να γράψουν πάνω στα πακέτα των τσιγάρων ότι το κάπνισμα σκοτώνει. Νωρίς το κατάλαβαν, με μια μόνο διαφορά. Ότι τα μαγαζιά του Μαυροψύχη που παράγουν καπνό και τσιγάρα, συνεχίζουν να λειτουργούν και να δίνουν στην ανθρωπότητα τσιγάρα.
Μια από τις ιδιότητες του Μαυροψύχη είναι μέχρι σήμερα να έχει πείσει την ανθρωπότητα ότι δεν υπάρχει. Όχι όμως πια.
Ξέρετε την ιστορία με τον Πόντιο Πιλάτο; Πήρε μια λεκάνη με νερό και είπε στον Ιησού Χριστό προτού σταυρωθεί, ότι εγώ πλένω τα χέρια μου ότι δεν έχω ευθύνη για την σταύρωσή σου. Κι έτσι πίστεψε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην σταύρωση του Ιησού Χριστού.
Έτσι αντίστοιχα και σήμερα, η κοροϊδία που αλλάζει μόνο χρώματα και ονόματα και παραστάσεις, σας προειδοποιούν δήθεν για τα καταστρεπτικά αποτελέσματα του τσιγάρου, και δεν φταίνε δήθεν αυτοί που εσείς καπνίζετε.
Φυσικά, και σας έκαναν εξαρτημένους από το τσιγάρο, αλλά και συνεχίζουν να τα παράγουν. Δηλαδή, η κοροϊδία της κοροϊδίας..
Ακριβώς έτσι λειτουργεί μέχρι σήμερα όλος ο πλανήτης γη. Η Ελλάδα ήξεραν δεκάδες χρόνια πριν ότι είχε υδρογονάνθρακες, δηλαδή πετρέλαιο. Οι πουλημένοι μασόνοι πολιτικοί του Μαυροψύχη που υπηρέτησαν τον Μαυροψύχη και όχι την Ελλάδα, δημόσια έλεγαν συνεχώς ότι η Ελλάδα δεν έχει υδρογονάνθρακες, δηλαδή δεν έχει πετρέλαιο. Αφού με έναν έντεχνο τρόπο παρουσιάστηκε η οικονομία της Ελλάδας ότι είναι κατεστραμμένη, και αποδέχτηκαν εν προκειμένω οι νεκροθάφτες της ελληνικής πολιτικής σκηνής και της ελληνικής θρησκευτικής σκηνής, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, ότι πρέπει να αναλάβουν την Ελλάδα για να την σώσουν από την καταστροφή τα μεγαλύτερα μαγαζιά του Μαυροψύχη, που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τώρα ξαφνικά, οι κλέφτες και λωποδύτες, και απατεώνες και δοσίλογοι, νεκροθάφτες, Μαυρόψυχοι, μαριονέτες χωρίς όριο, οι πολιτικοί αυτής της χώρας ανακάλυψαν ξαφνικά ότι η Ελλάδα έχει πετρέλαιο.
Αυτά τα ασύλληπτα γίνονταν και γίνονται μέχρι σήμερα σε όλον τον πλανήτη. Όλες οι εξουσίες του πλανήτη βρωμάνε μπόχα και δυσωδία, μούχλα και σήψη. Μέσα στα πρόσωπά τους, σας το λέμε ξεκάθαρα, βλέπετε δήθεν ανθρώπους, όμως σας ενημερώνουμε ότι είναι οι μεταμορφώσεις που μπορεί να πάρει ο ίδιος ο Μαυροψύχης. Είναι οι μοναδικές αιτίες που ο πλανήτης σας συνέχεια πολεμά, αδικείται, χύνει το αίμα του, πεινά και υποφέρει. Όλα τα δεινά σας είναι από τον τρόπο εξουσίας των ηγεσιών σας και από την απόλυτη εξύψωση των δήθεν "εγώ" σας.
Έρχονται οι επιστήμονες της ανθρωπότητας κλείνονται μέσα στα ερευνητικά εργαστήρια, και κατασκευάζουν συνέχεια πιστόλια, πολεμικά αεροπλάνα και πλοία, εξελιγμένες βόμβες, κάποιες μάλιστα είναι πολύ έξυπνες και τις ονόμασαν έξυπνες βόμβες.. και αυτοί οι επιστήμονες θα πάνε τέλος του μήνα να πάρουν το μισθό τους από τον Μαυροψύχη για τις υπηρεσίες που του προσφέρουν
Καταλάβατε ποιες υπηρεσίες του προσφέρουν;
Αυτοί λοιπόν οι μεγάλοι και τρανοί επιστήμονες, αφού τους διάλεξε ο Μαυροψύχη από το παγκόσμιο παιδομάζωμα, μέσα από τις δήθεν μαθηματικές ολυμπιάδες σε όλο τον πλανήτη, μάντρωσε αυτές τις ψυχές μέσα στα πανεπιστήμια του τρόμου. Τους δόθηκαν τα εφόδια, δηλαδή οι στείρες γνώσεις, πώς να σκοτώνουν πώς να αφανίζουν τον ίδιο τον άνθρωπο. Κι από την άλλη, όλοι αυτοί οι επιστήμονες, να φορούν άσπρες φουστίτσες και γαντάκια μέσα στις μασονικές στοές και μέσα στην απόλυτη παραζάλη να πιστεύουν ότι είναι και επιστήμονες.
Είναι κλεισμένοι μέσα στο δικό τους κόσμο και ο Μαυροψύχης έχει φροντίσει γι αυτούς τους επιστήμονες να έχουν ιδεατές συνθήκες. Έχει εγκλωβιστεί τόσο πολύ ο νους τους, που θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με αυτούς που λένε ότι έχουν το "ακαταλόγιστο", και δεν ξέρουν δηλαδή τι κάνουν. Με μια όμως διαφορά. Ένας που δεν ξέρει τι κάνει μπορεί να φτάσει να κάνει κακοπροαίρετη πράξη σε μερικούς ανθρώπους μόνο. Ένας όμως επιστήμονας σαν κι αυτούς, μπορεί να αφανίσει όλη τη γη.
Αυτό το γαϊτανάκι δεν έχει αρχή και τέλος. Μπαίνουν οι χημικοί επιστήμονες που Δημιουργούν ασφυξιογόνα αέρια ή αέρια βαρέων μετάλλων που ψεκάζουν πλέον τα αεροπλάνα. Κι αυτοί επιστήμονες είναι.
Έχει μπορέσει ο Μαυροψύχης μέχρι σήμερα, όπως έχει αλλοιώσει τα πάντα, όπως έχει μπερδέψει με απίστευτο τρόπο όλα τα ψέματα μέσα σε λίγες αλήθειες, έτσι και στην περίπτωση την συγκεκριμένη να μην καταλαβαίνουν οι επιστήμονες τι κάνουν. Γι αυτό σας το λέμε για ακόμα μια φορά. Επιστήμονας που δεν έχει σπουδάσει την επιστήμη των επιστημών, που είναι το "γνωθι σ' εαυτόν", είναι άκυρος και η ονομασία του είναι ειδικός σε αυτό που ασχολείται, αλλά όχι επιστήμονας.
Η λέξη "επίσταμαι", και "επιστήμονας" είναι κορυφαίος τίτλος και δίνεται μόνο σε αυτούς που μπορούν να κάνουν σύνθεση των αόρατων με τα ορατά, της ζωής με το θάνατο, και φυσικά, όταν έχουν φτάσει ήδη στην Ιθάκη, όπως ο Οδυσσέας.
Είναι άνθρωποι - μαριονέτες, είναι καρικατούρες, είναι "Μίκυ-Μάους", καρτούν, και μάλιστα κάποιοι έχουν φορέσει κοντές ποδιές και άσπρα γάντια μέσα στις στοές του τρόμου και είναι έτοιμοι πλέον να αφανίσουν τη γη. Αυτοί είναι όλοι επιστήμονες μέχρι και σήμερα στον πλανήτη γη, που δεν έχουν σπουδάσει από πουθενά το γνώθι σ' εαυτόν.
Για να επιτευχθεί αυτή η απόλυτη άγνοια στην ανθρωπότητα, κάθε φορά και σήμερα, 2000 χρόνια μετά τη γέννηση του Ιησού Χριστού, κι άλλες 2-3 χιλιάδες χρόνια πριν τη γέννηση του, οι εξουσίες ζητούν από τους υπηκόους να ζουν με νόμους που φυσικά, ενώ θεσπίζουν οι ίδιες οι εξουσίες, αντικειμενικά υποτίθεται ότι θα ήταν για το καλό των λαών
. Όμως, όλη η ιστορία τούς έχει διαψεύσει απόλυτα. Τα αποτελέσματα για τους λαούς της γης, οποία χρονική περίοδο και να κατοικούσαν σε αυτό το πλανήτη, επιβεβαιώνει απόλυτα ότι κάθε μορφής εξουσία μπορεί να φαίνεται ότι είναι για το καλό των ανθρώπων, όμως κυριολεκτικά, εκ των αποτελεσμάτων της εξουσίας τους, οδηγούμαστε μόνο σε ένα συμπέρασμα: ότι όλες οι εξουσίες έχουν παίξει ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας. Όλες οι εξουσίες, είτε πολιτικές είτε θρησκευτικές, αυτό υπηρέτησαν.
Έχετε κατανοήσει πλέον ότι τα χρήματα που από πίσω τους βρίσκεται ο Μαυροψύχης, είναι το δόλωμα για να παιχτεί αυτό το παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας. Αφού με τα χρήματα δημιουργήθηκαν όλες οι πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες και όλες οι πάρα-εξουσίες. Ο σκοπός τους είναι αυτός που έχει ήδη επιτευχθεί. Οι άνθρωποι συνέχεια να είναι απόλυτα ελεγχόμενοι και εξαρτημένοι από αυτές τις εξουσίες.
Σε αυτό το παιχνίδι, εύκολα οι προβοκάτορες των εξουσιών θα πουν ότι δημιουργήθηκαν εξουσίες που οι άνθρωποι διέπονται από νόμους που έχουν ασφάλεια μέσα από τα σώματα ασφαλείας, ή στρατό, και απονομή δικαιοσύνης μέσα από τη δικαιοσύνη.
Αυτό όμως είναι το τυρί στη φάκα. Αυτό είναι το "φαίνεστε". Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Σε όλες τις εποχές, ακόμα και σήμερα, η αυτοκρατορία επέλεγε ο Μαυροψύχης, έπαιζε το ρόλο του μπαμπούλα και είτε με άμεσους πόλεμους, είτε με παράπλευρους προβοκατορικούς πόλεμους, πάντα επικρατούσε. Φαινόταν στην αρχή ότι επεμβαίνει ο παγκόσμιος χωροφύλακας της κάθε εποχής, για να απονείμει την δικαιοσύνη, η οποία όμως ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Πάντα εφευρίσκουν δήθεν αιτίες, τις οποίες φυσικά δημιούργησε ο παγκόσμιος χωροφύλακας ή οι παραεξουσίες, που είναι ακριβώς το ίδιο (όλοι αυτοί έχουν το ίδιο αφεντικό) και μετά ο επίσημος χωροφύλακας, αφού ο ίδιος δημιούργησε το πρόβλημα, πλέον ενεργοποιεί τη στρατιωτική του ισχύ για να επαναφέρει δήθεν τη τάξη. Πάντα το ίδιο σενάριο, πάντα η ίδια σκηνή.
Αυτός ο έλεγχος σκοπό έχει να μην αφήσει τίποτα στην τύχη του. Τα πάντα και οι πάντες ελέγχονται.
Σε αυτή την φυλακή που μέχρι σήμερα είχε δημιουργήσει ο Μαυροψύχης με τις εξουσίες του, όποιος επίσημα είχε αντιταχτεί, εξαφανιζόταν σε ελάχιστο χρόνο από προσώπου γης, και ακόμα και οι διδασκαλίες των μεγάλων των ύψιστων δασκάλων και μυστών, ακόμα και θεϊκών ενσαρκώσεων που κατέβηκαν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, πάντα εφεύρισκε τρόπο ο Μαυροψύχης με τις εξουσίες του, ακόμα και αυτών των υπέρτατων όντων να αλλοιωθεί ολοκληρωτικά.
Από την πιο μικρή θέση ενός ανθρώπου που ουδόλως νοιάζεται το σύστημα για να του δώσει στέγη, μέχρι οποιοδήποτε κράτος που δεν έχει φυσικούς πόρους ή γεωγραφική θέση, το σύστημα αδιαφορεί παντελώς ή για τον χώρο τον συγκεκριμένο.
Όταν όμως ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αρχίζει να μεγαλώνει οικονομικά, πρέπει αμέσως να στραγγαλίζεται στους φόρους, γιατί μέσα από τους δήθεν φόρους ο Μαυροψύχης θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Ο Μαυροψύχης δεν νοιάζεται ούτε για τα χρήματα ούτε για τα πολιτικά συστήματα και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, ούτε για τίποτα γήινο. Αυτά που χρησιμοποιεί ο Μαυροψύχης, κράτος, νόμους, δικαιοσύνη, θρησκείες, αθλητικές ομάδες και οτιδήποτε άλλο, τα κάνει μόνο για ένα σκοπό: θέλει να ελέγχει όλη την ανθρωπότητα και τίποτα άλλο.
Θέλει να ελέγχει τον κάθε ένα από εσάς που ενδεχομένως να φύγετε από την αφάνεια ή τη μετριότητα και να του χαλάσει το "μαγαζί" που ελέγχει τα πάντα.
Δηλαδή, ενσαρκώθηκατε με έμφυτη ενέργεια, (η θερμοκρασία του σώματος που εν ζωή είναι 36.6 βαθμούς κελσίου, δηλώνει ενέργεια αυτό και σκοπός του Μαυροψύχη είναι να του ρουφήξει όλη αυτήν την ενέργεια, μέσα από τις απίστευτες επινοήσεις, τρικλοποδιές και τερατουργήματα, απόλυτα καλυμμένα με τις φράσεις νόμος του κράτους, εθνικό πρόβλημα, οικονομική κρίση, και με όλες αυτές τις μπουρδολογίες να έχει χάσει τελείως το δρόμο του.
Αυτό που είχε καταφέρει για χιλιάδες χρόνια μέσα από τα ιερατεία, δηλ τον έλεγχο της ανθρωπότητας με το αλάθητο του πάπα, με το φόβο του θεού, με το στημένο παιχνίδι του προπατορικού αμαρτήματος, με την διαιρετικότητα ότι τάχα τον Αδάμ τον έφτιαξε εξ ολοκλήρου και την Εύα πήρε από το πλευρό του, με όλους τους στημένους πολέμους και επαναστάσεις για να φύγουν οι παλιές εξουσίες και να έρθουν νέες δήθεν εξουσίες αλλά και απόλυτα να ελέγχεται όλη η ανθρωπότητα σε αυτό το ατελείωτο κόλπο - παιχνίδι - παγίδα του Μαυροψύχη, έχει δέσει τα τελευταία διακόσια χρόνια με την λέξη "επιστήμη".
Έχει περάσει σήμερα αλλά και τα τελευταία δεκάδες χρόνια ότι αποδεκτό είναι οτιδήποτε είναι επιστημονικό.
Όμως, σας είπαμε και πιο πάνω, επιστήμονας που να μην έχει "απόλυτο γνώθι σ' εαυτόν" δεν μπορεί να έχει τον όρο "επιστήμονας".
Επιστήμονας σ' ένα ερευνητικό κέντρο (του τρόμου) που θα παρασκευάσει με την συμμετοχή του όπλα αφανισμού της ανθρωπότητας, όπλα καταστροφής του πλανήτη γη, του αφαιρείται δια παντός η προσφώνηση της λέξης επιστήμονας.
Γι' αυτό, απευθυνόμενοι σε όλους εσάς, σε όλο το ανθρώπινο γένος, σε όλο το ανθρώπινο βασίλειο, στα υποτιθέμενα όντα με νοημοσύνη που κατοικούν στον πλανήτη γη, σας δίνεται απόλυτη συγχώρεση για ότι έχετε κάνει μέχρι τώρα. 2014 χρόνια μετά την έλευση του Ιησού χριστού.
Οτιδήποτε κι αν είχατε ασχοληθεί σε όποιες ασχήμιες είχατε εγκλωβίσει το ψυχικό σας φορέα, οπουδήποτε είχε πιαστεί στα δόκανα του Μαυροψύχη και των εξουσιών του ο δικός σας νους, δεν φταίτε μέχρι τώρα σε απολύτως τίποτα.
Οι διαιρέσεις που εφάρμοσαν όλες οι εξουσίες στον πλανήτη, η απόλυτη υπεράσπιση του εγωισμού (εγώ) και η αμάθεια χωρίς όριο που σας έχει εφαρμοστεί, είναι η μοναδική αιτία για να κάνει ο καθένας από όλους εσάς αυτό που κάνει. Για να ασχοληθεί και να υπερασπιστεί ο καθένας από εσάς αυτό που ασχολείται και αυτό που υπερασπίζει.
Είσαστε πεπεισμένοι ότι είστε διαφορετικοί, ότι έχετε διαφορετικά ήθη και έθιμα, ότι υπάρχουν διαφορετικές πατρίδες (φυσικά στον ίδιο πλανήτη..) Ότι υπάρχουν ιδιοκτησίες (φυσικά μέχρι το φυσικό σας θάνατο) ότι υπάρχουν προπατορικά αμαρτήματα (η αστειότητα της αστειότητας) ότι πρέπει να φοβάστε το θεό γιατί η τιμωρία του είναι χωρίς όρια, ότι το ανθρώπινο σώμα σας είναι δικό σας, δημιούργημα και μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε (πότε το δημιουργήσατε..;). Και μέσα σε όλα αυτά ανά εκατονταετίες υπάρχουν οι χωροφύλακες του πλανήτη σας, δηλαδή τα έθνη εκείνα που επιβάλλουν δια των πολέμων και της βίας την δική τους εξουσία.
Όλα αυτά, γίνονται για έναν και μόνο λόγο.
Γιατί ο καθένας από όλους εσάς δεν ξέρετε ποιοι είστε.
Όλο το παγκόσμιο αυτό τρισ-άθλιο αποτέλεσμα στηρίζεται μόνο στην απόλυτη αμάθειά σας.
Ο πλανήτης σας ζει μια νέα εποχή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ πριν στην ιστορία του, και ο Μαυροψύχης με τις εξουσίες του πλέον απροκάλυπτα προσπαθεί με νέα τεχνάσματα όπως "παγκόσμια θρησκεία και παγκόσμια κυβέρνηση", αλλάζει ακόμα μια φορά πρόσωπο και συνεχίζει να τυραννά την ανθρωπότητα, να την ελέγχει, και η ανθρωπότητα να παράγει μόνο δούλους.
Ο Μαυροψύχης έχει ειδοποιηθεί από το 1962 ότι του αφαιρείται κάθε μορφής εξουσία στον τυραννισμένο πλανήτη σας. Και επειδή χάνει οριστικά έναν ολόκληρο πλανήτη που μεσα από το στημενο εκτροφειο δουλων που είχε κατασκευασει, ρουφαγε την ενεργεια από ολο το ανθρώπινο βασιλειο, τώρα ξαφνικα πρέπει να μεταφερθει σε αλλους αργο-δονουμενους πλανητες.
Γι αυτό πλέον ολος ο πλανήτης σας είναι σε έναν τεραστιο ανα-βρασμο.
Θα σας δωσουμε με απολυτη κατευθυνση και με πολύ απλη λογικη και με ιδιαιτερα κατανοητο λογο, να μαθετε ποιοι ειστε.
Σε αυτες τις πιο ιστορικες μερες του πλανήτη σας, ο Μαυροψύχης εκτος από τις ασυλληπτα μαυρες επισημες εξουσίες που τον υπηρετουν, έχει γεμισει οχι τυχαια βεβαια, και από παρα πολλες ανεπισημες διδασκαλιες που προερχονται από αυτο-ονομαζομενους δασκαλους, της εσωτερικης γνωσης, από διαχειρισεις ενεργειων, από ανοιγματα ενεργειακων κεντρων του ανθρωπινου σωματος (τσακρα) από επισκεψεις σε ενεργειακους τοπους, και από αλλα πολλα.
Φυσικά καταλαβαινετε ποιανου παιχνιδι είναι ολα αυτά και γιατί ολοι αυτοι μαζι με την λεξη "ψυχη-λογος και ψυχη-παθεια" αφθονουν στις ημερες σας.
Ο λογος είναι απλος. Μεσα από την επισημη αμαθεια που δίνουν οι εξωτερικες εξουσιες, η ιδια αμαθεια δινεται και από τις διδασκαλιες αυτων των ατομων, ή αυτων των σχολων.
Εχετε τεμπελιασει να δουλεψετε με τον εαυτο σας. Ψαχνετε συνεχεια δασκαλους και δασκαλους,

Εαν δεν παρετε τα παντα στα χερια σας, εαν δεν δια- χειριστειτε μονοι σας τα παντα, τα αποτελεσματα για σας τους ιδιους θα είναι οδυνηρα όπως ηταν εδώ και εκατομμυρια χρονια στον φυλακισμενο πλανήτη σας. 


Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .