Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΚΙ




Φτασαμε πλέον στην ολοκληρωση όλης αυτής της γνώσης που δεν σας αφήνει πλέον τίποτα κρυφο ή μπερδεμενο ή ασαφες.
Φτασαμε σε εκείνο το αππκαλυπτικο των ημερων σας που πολλακις έχετε ενημερωθεί ότι πρόκειται σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο δεξι σας χέρι ή στο μετωπό σας να μπει ένα τσιπ από το οποίο πλέον ο Μαυροψύχης και οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας του θα γνωρίζουν για όλους εσάς τα πάντα.
Είναι και αυτό ένα μεγάλο μήνυμα για τους εσχατολογικούς χρόνους που ζει ο πλανήτης σας, οτι η βρωμια και η μαυρίλα που έχει προκληθεί από όλες τις εξουσίες του πλανήτη σας ξεπλενεται μόνο με πολύ νερό.
Επειδή γνωρίζει ο Μαυροψύχης ότι έχει χάσει το παιχνίδι στο να ασκεί εξουσία πάνω σε όλη την ανθρωπότητα, απροκαλυπτα πλέον ζητανε όλοι οι πολιτικοί και θρησκευτικοί νεκροθάφτες που τον υπηρετούν να δημιουργηθεί μια παγκόσμια θρησκεία και κυβέρνηση και τσιπακι στα χέρια σας για να να σας ελεγχουν μηπως κάποιος από όλους εσάς ξεφύγει από το μαντρί.
Φυσικά σας είπαμε και πιο πάνω, ότι αυτοί που μαχονται σήμερα τάχα για εσάς για μια παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία, δήθεν για το καλό σας και δήθεν για να εναντιωθουν στην τρομοκρατεια, γνωρίζετε αριστα πλέον ότι είναι οι ίδιοι που υπηρετούσαν μέχρι τώρα την διαιρετικότητα (διαφορετικά πολιτικά συστήματα και θρησκείες), με απώτερο σκοπό να σας διαιρέσουν και ταυτόχρονα να σας φανατισουν μεταξύ σας και στο τέλος να σας οδηγήσουν σε πόλεμους μεταξύ σας.
Ακόμα, όλοι οι τρομοκράτες γνωρίζετε πλέον ότι είναι παιχνίδι του συστήματος και όλες οι επίσημες πολιτικές εξουσίες, θρησκευτικές εξουσίες, τρομοκράτες, Ισλαμ, όλα ελέγχονται από τον Μαυροψύχη.
Ένα ακόμα σπουδαιο όπλο που έχουν προσφέρει όλες αυτές οι εξουσίες στο Μαυροψύχη, είναι να νομιμοποιησουν τα ανύπαρκτα χρωματιστά χαρτάκια (χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα) για αγορά όλων των αγαθών επί της γης.
Φυσικά γνωρίζετε ότι παγκόσμιες τράπεζες, πολυεθνικες, σκοτεινοι λογαριασμοι κατευθυνονται μόνο από αυτόν και ετσι όλοι, χωρίς να εξαιρειτε κανεις από τις επίσημες εξουσίες πάσης μορφής, είναι παιδιά του Μαυροψύχη. Δηλαδη είναι αυτοί που εύκολα πλέον μπορείτε να ονομαζετε "μαυροψυχάκια".
Αυτά τα μαυροψυχάκια με εντολή του αφεντικου τους βγάζουν κροκοδειλισια δακρυα για τα δεινά της ανθρωπότητα, για τα οποία υπευθυνοι είναι μόνο οι ίδιοι, και αφού επιθυμούν να δημιουργησουν παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία, θέλουν και να μαρκαρουν τον καθένα από εσάς όπως τα γελαδια στα κοπάδια (τσιπ στο δεξι χέρι).
Ακόμα και την αχρήματη κοινωνία που προσπαθούν να σας εφαρμόσουν με τη χρήση πιστωτικών καρτών κάθε μορφής δήθεν για το καλό σας είναι μόνο για να συνεχίσουν να σας έχουν υπό απόλυτο έλεγχο. Δηλαδή να σας ελέγχουν κάθε σας κίνηση.
Σας έχουμε γράψει ότι στους εσχατολογικούς χρόνους που ήδη τους διανυετε όπως αντιλαμβάνεστε πλέον ότι
Ο Ευαγγελιστής Ιωαννης, (έχει γράψει ένα από τα τέσσερα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης), έχει γράψει ακόμα και το βιβλίο της Αποκάλυψης.
Μέσα σ' αυτό το ιερό προφητικό βιβλίο που το έγραψε στο νησί της Πάτμου (Ελλάδα), γράφει ξεκάθαρα ότι κάποιος θα παραλάβει από το δεξί χέρι του καθημενου επί του θρονου, το εσφραγισμένο βιβλίο, μέσα στο οποίο θα αναγραφονται τα πάντα.
" και ειδον επι την δεξιαν του καθημενου επι του θρονου βιβλιον γεγραμμενον εσωθεν και έξωθεν κατεσφραγισμενον σφραγισιν επτα
και ειδον αγγελον ισχυρον κηρυσσοντα φωνη μεγαλη τις εστιν αξιος ανοιξαι το βιβλιον και λυσαι τας σφραγιδας αυτου
και ουδεις ηδυνατο εν τω ουρανω ουδε επι της γης ουδε υποκατω της γης ανοιξαι το βιβλιον ουδε βλεπειν αυτο
και εγω εκλαιον πολλα ότι ουδεις αξιος ευρεθη ανοιξαι και αναγνωναι το βιβλιον ουτε βλεπειν αυτο"

"Το βιβλίο παραμένει κλειστό μέχρις ότου ευρεθεί ο αξιος να το ανοίξει και να μας γνωρίσει το περιεχομενο του."
"Το βιβλίον θα ανοιχθη όταν ο ουρανιος Πατερας κρίνει ότι είναι ο καιρός καταλληλος και θα ανοιχθη από εκεινον που είναι ο μόνος αξιος να ανοίξει το βιβλιον και να αποκάλυψη στους ανθρώπους το απορρητο και απαραβιαστο περιεχομενον του."

Δηλαδη, πως ξεκινησατε από τη μονάδα, πως μπηκατε στο κόσμο της μορφής, πως φτάσατε εξελιχτικα στα όντα με νοημοσύνη, και πλέον με ιδιαν βουληση και δική σας κατά-νοηση να γυρισετε στην μονάδα.
Όλη αυτή τη γνώση, την έχετε πάρει πλέον σε αυτό που έχετε ηδη διαβασει.
Βλέπετε όμως ότι ο Μαυροψύχης επειδή είναι μόνο καταστροφέας και ποτέ δημιουργός γιατί δεν έχει δική του ενέργεια, θέλει να σας μαρκαρει στο δεξι σας χέρι.
Φυσικά δεν είναι συμπτωση.
Θα σας εξηγήσουμε σε ποιο σημείο του δεξιου σας χεριου θέλει να σας μαρκαρει και τι αντιπροσωπεύει ο αντιχειρας από την μια και ο δεικτης από την άλλη του δεξιου σας χεριου και γιατί θέλει να σας μαρκαρει ανάμεσα στα δυο αυτά δακτυλα.
Το τσιπακι, θέλουν να το βαλουν σε αυτό το σημείο.





Ο λόγος που θέλουν να μαρκαρουν αυτό το σημείο είναι ότι στην εσωτερικη ορολογια-γνωση ο αντιχειρας εκπροσωπεί τον Δημιουργό και ο δεικτης εκπροσωπεί την προσωπικότητα - ατομικοτητα του κάθε ανθρώπου.
'Έτσι, κυριολεκτικά με το τσιπακι που σημαίνει απόλυτος έλεγχος στα πάντα που σας ακολουθει, αυτόματα υποδουλώνει το οριστικο σας χασιμο για να ενωθείτε με το Θειο.
Δηλαδη, με λίγα λόγια, ο Μαυροψύχης μπορεί με αυτό τον έντεχνο τρόπο, έχοντας βάλει όλες τις εξουσίες να σας οδηγήσουν στην εξαθλιωση, είτε να εξαναγκαστειτε από ασιτια, είτε κάποιοι από εσάς να το θελήσετε, να χάσετε κάθε πνευματικό δρόμο, και κυριολεκτικά, όπως όλοι οι συντροφοι του Οδυσσεα δεν μπόρεσαν να γυρισουν στην Ιθάκη, να οδηγηθειτε από αυτή την απερισκεψια σας στο δεύτερο θάνατο σας.
Βεβαια, για λόγους παραπληροφόρησης, τα τσιπακια μπορείτε να τα βάλετε και σε αλλά σημεια του σώματος, όπως το μετωπο, όμως, σε οποίο σημείο και να τα τοποθετησετε, υποδουλώνει ξεκάθαρα, χωρίς καμία άλλη ερμηνεία, ότι έχετε παραδοθεί στον Μαυροψύχη.
Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να σας τα γραψουμε. Σας τα έχουμε αποσαφηνισει όλα, και έχετε όλα τα κλειδιά στα χέρια σας. Χωρίς να χρειάζεστε στημενους δασκαλους και εξουσίες, πάσης μορφής δολοπλοκους που με δολο σας παρουσιάζονται σαν σωτηρες αλλά θέλουν κυριολεκτικά την καταστροφή σας.
Στηριχτείτε σ' όλα αυτά που σας έχουν δοθεί από αυτή την αποσφράγιση της γνώσης και τα οφελη για τον πραγματικό σας εαυτό αλλά και για το νοικιασμενο σαρκιο σας (ανθρώπινο σώμα) θα είναι ανεκτιμητα.