Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ




Φτάνουμε στο τελευταιο κομμάτι που εσείς οι ίδιοι εκπροσωπειτε μέσα στον υλικό κόσμο, και αυτό είναι το ανθρώπινο σώμα σας.
Έχετε πάρει ένα αντρικό ή γυναικείο σώμα, έχετε γεννηθεί σε ένα οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, έχετε μεγαλωσει σε ένα οποιοδήποτε πολιτικο σύστημα, έχετε ακολουθησει μια οποιαδήποτε θρησκευτική κατάσταση, ή ακόμα και την αθεΐα, μπορεί να έχετε κάποιες αθλητικες προτιμησεις, ή μπορεί να έχετε και σεξουαλικες ιδιαιτεροτητες. Ακόμα, μπορεί να κάνετε και επικυνδινα σπορ, μπορεί να παίζετε με το θάνατο κάθε δευτερόλεπτο και μπορεί να είστε και εθισμενοι σε ουσιες και να πιστεύετε ότι σας ελευθερωνουν.
Ό,τι και να κάνετε το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι ένα και ειναι σοβαρό, και αυτό είναι το ανθρώπινο σώμα σας. Όταν θα τελειωσουμε αυτό το βιβλίο, δεν θα ξαναπειτε ποτε δεν ήξερα, γιατί πλέον θα σας έχουν γνωστοποιηθεί αυτά που πρέπει, κι αν εσείς συνεχισετε να κάνετε τα ίδια, το πρόβλημα πλέον είναι αποκλειστικα δικό σας.
Με πολύ πιστικες και σοβαρες δικαιολογιες, εύκολα θα μπορείτε να πειτε μέχρι σήμερα, δεν ήξερα, με παγιδευσαν, με μπερδεψαν και αλλά πολλά. Σας λέμε ξεκάθαρα ότι ετσι ακριβώς είναι. Ότι και να επικαλεστείτε, έχετε απόλυτο δικαιο. Και σας μπερδεψαν και σας παραπληροφορησαν και σας παγιδευσαν και οποία μπουρδα σας εδειχνε στον "καθρεπτη¨ο Μαυροψύχης, σας το παρουσιασε με τέτοιο τρόπο που ούτε θα μπορουσατε να φανταστείτε.
Όμως, σε αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους ήρθε ο χρονος να σας αποκαλυφθουν όλα και να τραβηχτουν όλες οι κουρτίνες.
'Έτσι αδέλφια εαυτε, το ανθρώπινο σώμα που νοικιαζετε για λίγα γήινα χρονια, η ανθρώπινη "μουμια" που φορατε, ούτε ο εαυτός σας είναι, αλλά και το πιο σοβαρό.. ούτε το πραγματικό σας "είναι".
Μιλάτε για το ανθρώπινο σώμα σας, όταν αυτό λάμπει. Και μολις σταματήσει να λαμπει, εγκλωβισμένοι πάντα μέσα στο σώμα σας, που σας λέμε ξεκάθαρα δεν είναι ο εαυτός σας, κλαψουριζετε.
Τρεχετε στην ιατρικη του Μαυροψύχη να σας κάνει καλά με χρήματα και ανταλλαγματα.
Λες και όταν γεννηθήκατε φροντισε ο Μαυροψύχης για να είστε υγιεις ή άρρωστοι και όχι το κάρμα ή ο νόμος της ανταποδοτικης δικαιοσυνης, ή αλλιώς το "μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις".
Και αφού λοιπόν μπηκε η πρωτη μεγάλη λήθη (λησμονια) στο να μαθαιτε ποιοι είστε, ενω το σύμπαν σας διδασκει κάθε ώρα και στιγμή, ερχετε ο καθρεπτης του Μαυροψύχη, που σας ταΐζει με απίστευτα αθλιο τρόπο, σας προσφέρει απλοχερα τα τσιγαρα με έντεχνο τρόπο, σας αποκοβει και από το σύμπαν (αιθερικη ενέργεια), όποτε το να αρρωστησει το φυσικό σας σώμα είναι κυριολεκτικά διαδικαστικό.
Τότε ξαφνικα, αποσβολωμενοι σαν να μην το περιμένετε, τρεχετε στον καθρεπτη του Μαυροψύχη για να σας προσφέρει την ιατρικη καταντια.
Δεν νομιζω να έχετε άλλη αποψη, ότι δεν είναι καταντια όλο αυτό που γίνεται στον πλανήτη, σχετικά με την ιατρική.
'Έτσι λοιπόν, το σώμα σας, το οποίο φυσικά δεν είναι ούτε δικός σας, ούτε ο εαυτός σας, σας δίνεται από το σύμπαν για ένα και μόνο λόγο: για να εξελιχτητε.
Εχοντας καταλάβει πλέον πάρα πολύ καλά την εννοια του Θεικου σπινθηρα - Πνεύμα, της ατομικης εξέλιξης που καταδεινυει η ψυχή, το νου σου που ενώνει τη πνευματοψυχή σου με το ανθρώπινο σώμα και το ανθρώπινο σώμα σου που είναι το θειο δώρο για να ενεργοποιησεις τον ανωτερο Νου και να επιστρεψεις από εκεί που ξεκινησες πριν άπειρα χρόνια, δηλαδή στον Πατέρα - Μητέρα- Δημιουργό - Υπέρ-Νου - Θεό.
'Έτσι, το ανθρώπινο σώμα σας λέμε ξεκάθαρα ότι είναι "Θειο Δώρο".
Είναι κυριολεκτικά ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί για να ξαναγυρισετε εκεί που ξεκινησατε.
Όμως…
Τι να πούμε τώρα για το ανθρώπινο σώμα; Τι σας έχουν εκπαιδεύσει εδώ στη γη; Ότι είναι δικό σας, ότι μπορείτε να το κάνετε ο,τι θέλετε και ότι σας ανηκει.
Αυτο το παραμυθι που σας εδώσε ο καθρεπτης του μαυροψύχη δεν είναι καθολου έτσι. Ουτε δικο σας ειναι, ουτε σας ανηκει, ουτε μπορειτε να το κάνετε ο,τι θελετε.
Προτου μπουμε σε ιδιαιτερες αναλυσεις, σκεφτητε με την καρδια σας.
Βλεπετε το δικο σας σωμα να γεννιεται, να μεγαλωνει, να φτανει στην μεγιστη ομορφια σου, να αρχιζει το ιδιο το σωμα σας να φθειρεται, να γερναει, να κάνετε απειρες προσπαθειες για να το βαστειξετε νεανικο, αλλα οσο και να το προσπαθησετε ακόμα και να το πετυχετε σε ένα βαθμο, καποια στιγμη το γηρας που ακολουθει το δικο σας σωμα είναι απεριγρατο.
Βλεπετε πλέον το γηρασμενο σας σωμα και γερασμενα κυτταρα, τους γερασμενους ιστους και αναρωτιεστε.. "αυτο το χαλι ειμαι εγω;"
Οχι, αδελφια - εαυτε, αυτό που έχει λαβει σαν φθορα πανω στο δικο σας σωμα, είναι μόνο διδαχτικο. Αλλα πως να το κατανοησετε μέχρι τώρα από τον "καθρεπτη" του μαυροψύχη που σας ελεγε συνεχεια ότι είναι δικο σας ότι σας ανηκει και ότι φυσικά μπορειτε να το κάνετε ο,τι θελετε.
Αντιθετα, ολη αυτή η φθορα, έχει μόνο ένα σκοπο από το συμπαν. Να αποτραβηχτειτε από την προσκολληση στην υλη, ακόμα και του δικου σας σωματος, γιατί αυτό δεν είστε εσεις. Και ότι αυτό το σωμα που σας δοθηκε, που φυσικά είναι μόνο θειο δωρο και τιποτα αλλο, μοναδικο σκοπο έχει να σας εκπαιδευσει.
Να ενεργοποιησετε τον ανωτερο σας νου, να δειτε και να κατανοησετε την φθαρτοτητα της υλης, να νιωσετε ότι το σωμα είναι απλα ένα οχημα για να σας εξελιξει σε υψηλοτερα πεδια, μεσα από τις διαχειρισεις εμπειριων που θα παρετε σε αυτον τον υλικο κοσμο, με το αυτό το οχημα που ονομαζεται "ανθρωπινο σωμα" και στην προκειμενη περιπτωση "σωμα σας".
Έτσι, πολυ απλα, και το κυριοτερο πολυ αποδειχτικα, σας λεμε ότι αυτό το σωμα που έχετε νοικιασει για λιγο γηινο χρονο, σε οποιοδηποτε σημειο του πλανήτη κι αν ειστε, οποια γλωσσα και να μιλατε, σε όποιο πατριδα κι αν έχετε ενταχθεί (φυσικά οχι τυχαια), σας λεμε χωρίς αστεια, (τερμα πλέον τα αστεια) σχετικά με τον "καθρεπτη" του μαυροψύχη, αυτου του αρχιψευταρα, ότι το σωμα σας είναι δικό σας και σας ανήκει να το κάνετε ότι θέλετε.
Γιατί το σώμα σας είναι ο ναος σας, η εκκλησια, που σας ενωνει με το θειο ή με τον μαυροψύχη - σατανα
Προσωπικα δεδομενα, "το σωμα είναι δικο μου και το κανω ο,τι θελω, ολα αυτά ξεχαστε τα.. Εκκλησιες δεν είναι τα μερη που λειτουργουν ιερεις του "καθρεπτη" του μαυροψύχη.
Εκκλησιες - εκκλησια για τον καθένα από εσας είναι το ιδιο σας το σωμα.
Το σωμα σας έχει σκεψεις, λογια και πραξεις.
Καθε γηινο δευτερολεπτο κάνετε απειρες σκεψεις. Να σκοτωσετε να κλεψετε να συκωφαντησετε, να βιασετε, να ζηλεψετε, να μισειτε κ.α.
Καταλαβαινετε σε αυτή την εκκλησια τι κανετε; ποιον προσκαλεσατε να σας οδηγησει και που;
Εχετε προσκαλεσει τον ιδιο τον μαυροψύχη να κατοικησει μαζι με τους ακολουθους του στην δική σας εκκλησια, που είναι το φυσικό σας σώμα.
Εχετε ακουσει πολλες φορες ότι καποιον σκοτωσε και δεν το περιμενατε αυτο. Έχετε καταλαβει ποιος σκοτωσε ποιον; αυτός που είναι μεσα στη δική σας εκκλησια με τοσες απιστευτες αρνητικες σκεψεις, προσκολληθηκαν πανω του και κατεβαλαν το σωμα σας
Αυτά που εσείς ονομαζετε "δαιμονια" και πλέον το σωμα, η εκκλησια, καταλαμβανεται από αρνητικες οντοτητες, που το οδηγουν όπου θελουν, ακόμα και στα μεγαλυτερα ακρα, όπως είναι ο φονος.
Έτσι, μια για παντα ξεκαθαριζουμε ότι το ανθρώπινο σωμα που νοικιαζετε για λιγα χρονια, είναι η εκκλησια σας. Οποια δια-χειριση κάνετε με σκεψεις, λογια και πραξεις, αυτό και μόνο αυτό θα σας ακολουθησει.
Δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε μια στο απειρο, να σας ακολουθησει κάτι που εσείς και μόνο εσείς δεν έχετε ενεργοποιησει - λειτουργήσει.
Τα παντα που σας ακολουθουν είναι δικα σας.
Σε αυτό τον πλανήτη με τις απιστευτες εξουσίες του καθρεπτη του μαυροψύχη, έχετε οδηγηθει σε απειρες διαστρευλωσεις της αληθειας.
Μεχρι σημερα έχετε χιλια δικαια ότι δεν γνωριζατε κι έτσι πεσατε σε λαθη και έχετε κάνει ένα σωρο ασχημιες γιατί δεν γνωριζατε σε ένα βαθμό.
Γι αυτό λοιπόν ηρθε το πληρωμα του χρονου λιγο πριν τον ασυλληπτο κατακλυσμο που θα ακολουθησει τον πλανητη, και εν οψη της χρυσης εποχης που θα ακολουθησει, οσοι έχετε δουλεψει λιγο με τον εαυτο σας, και είστε ευαισθητοποιημενοι σε αυτες τις γνωσεις,
Ολες οι εξουσίες στον πλανήτη σας μεσα από τον καθρεπτη του μαυροψύχη εχουν αποτυχει οικτρα. Εχουν φερει στους νοες και κατα συνεπεια στα σωματα σας τετοια δυσαρμοια, που δεν έχει οριο.
Εσεις γεννιεστε, εσείς πεθαινετε, εσείς είστε νεοι, εσείς γερνατε, και περιμενετε από τα μεσα μαζικης αποχαυνωσης και τελιωμενους αρχι-ιερεις και πολιτικους και κάθε τυχαρπαστους, που ο καθενας εκπροσωπει την δική του ηλιθιοτητα να σας οδηγησουν.
Που να σας οδηγησουν;
Μονο τα προσωπα τους να διαβασετε είναι κάτι μεταξυ παν-ηλιθιου και αρχι-ζομπι. είναι σαν κάτι κουκλες που ο καθενας έχει την δική του "κασετα" ή "σιντι" και μεσα είναι γραμμενο το δικο του "ποιημα". Αν τον ρωτησεις για το "σιντι" του αλλου, δεν ξερει να σου πει τίποτα.
Μολις τους κανεις καποιες ερωτησεις που είναι εξω από το "σιντι" τους, αμεσως παθαινουν αποχαυνωση. Ή την κοπανανε για να μην δωσουν απαντηση ή περιμενουν να τους δωσουν κανενα σημειωμα οι παρατρεχαμενοι τους για να απαντησουν στο ερωτημα που τους τεθηκε.
Αυτοι οι αστειοι, χιλιαδες χρονια μέχρι σημερα ηταν οι εξουσίες σας. Αυτοι σας οδηγησαν σε πολεμους, πεινα, εξαθλιωση, αμαθεια, αυτοι σας εγκλωβισαν το νου σας και κατ' επέκταση εγκλωβισαν το σωμα σας.
Ξεκινηστε από τώρα να σωσετε ο,τι μπορειτε. Το πιο σοβαρο που θα μπορουσατε να κάνετε πρωτα είναι να σωσετε τον εαυτο σας .
Αυτο που ηδη γίνεται τώρα σε σας είναι η δευτερα παρουσια.
Αυτες τις τεραστιες αληθειες της διδασκαλιας του ιησου χριστου που εντετχνα εχουν αποκρυψει, ακολουθοντας αυτά που ηδη διαβαζετε και κατανοητε, μέχρι και το τελος αυτου του αποσφραγισμτος, αυτό κυριολεκτικά είναι η δευτερα παρουσια, και αυτό φυσικά μπορεί να γίνει μόνο μεσα από εσάς τους ίδιους και από κανέναν άλλο παρατρεχάμενο, δηλαδη εξω απο της εκκλησία σας που ειναι το σωμα σας και κατοικεί ο πραγματικός εαυτός σας.
Η παραμυθαδες των θρησκευτικων εξουσιων, ακόμα μια φορα μεσα από τον καθρεπτη, σας εχουν προετοιμασει ότι θα ερθει δευτερη φορα ο Ιησούς Χριστός.
Τι να έρθει να κάνει; να σας πει τι;
Να σας μιλήσει για αγάπη όταν η ανθρωπότητα είναι βουτηγμένη στον πόλεμο;
Να σας πει με ποιο δικαίωμα τη λέξη Ιησούς Χριστός - χριστιανοί ο καθένας από όλους τους επικεφαλής των παραμάγαζων (ορθόδοξοι - καθολικοί- προτεστάντες - παγανιστές - πεντικοστιανοι - εκκλησία του Χριστού - μάρτυρες του ιεχωβά κ.α.) πήραν αυτή τη δικαιοδοσία, πότε έγινε αυτό το μοίρασμα και από ποιον;
Να σας πει για την φθαρτότητα της ύλης; εάν πιστεύετε ότι το άπαν είναι να βαστήξουμε το ανθρώπινο μας σώμα και ότι χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα, δεν θα το βαστούσε μέχρι σήμερα;
Δεν θα είχε το ανθρώπινο σώμα του και κάθε μέρα θα περιφερόταν ανά τη γη και θα σας έλεγε γεια σας είμαι ο Ιησούς Χριστός και ήρθα να σας πω τα ίδια και πάλι τα ίδια…

Δεν καταλαβαίνετε ότι η δευτέρα παρουσία είναι για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και αρχίζει και τελειώνει μέσα σας, που αυτό αυτόματα σημαίνει
1) να μάθετε με ακρίβεια ποιοι είστε και ποια η αποστολή σας
2) το σώμα σας, που μόνο αυτό είναι η εκκλησία και ο ναός σας, να κάνετε εκεί πρώτα πράξη αυτά που μάθατε σχετικά με το ποιοι είστε και τι ήρθατε να κάνετε σε αυτό το πλανήτη, κι όταν φυσικά το καταφέρετε και γίνετε "ήλιοι" να φωτίσετε και όποιους μπορείτε.
Δηλαδή να δίνετε φως όπου μπορείτε, όπως έκανε ο Ιησούς Χριστός, όπως κάνει ο ήλιος σας και όπως κάνει ο κάθε φωτισμένος άνθρωπος.
Δεν υπάρχει καμία άλλη δευτέρα παρουσία παρά μόνο αυτή. Η δευτέρα παρουσία είναι στα χέρια σας. Μόνο με την απόλυτη γνώση του ποιοι είστε και φυσικά με την αποδειχτική πιστοποίηση του σώματός σας, να σκέπτεστε, να ομιλείτε και να πράττετε μέσα σε αρετές. Αυτή είναι ξεκάθαρα η δευτέρα παρουσία.
Σας είπαμε ότι η ανθρώπινη εξέλιξη είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο. Σε ένα σχολείο υπάρχουν μικρές και μεγάλες τάξεις. Φυσικά σε ένα σχολείο υπάρχει και μια τελευταία τάξη. Όταν ολοκληρώσεις τις σπουδές σου στην τελευταία τάξη, δεν έχεις κάτι άλλο να διδαχτείς από αυτό το σχολείο. Έτσι λοιπόν και η ανθρώπινη εξέλιξη, οι επανασαρκώσεις, το να γεννηθείς ανθρωποφάγος και να καταλήξεις να είσαι Άγιος, είναι ακριβώς η ίδια δια-βάθμιση.
Γεννήθηκες στην πρώτη σου ενσάρκωση στο ανθρώπινο βασίλειο σαν ανθρωποφάγος - δολοφόνος - ισλαμιστής, και κάποια στιγμή, γίνεσαι φωτινος, παν-φωτινος, παν-Άγιος. Στην τελευταία κατάσταση, έχεις κατανοησει τα παντα, έχει γίνει η δευτερα παρουσια μεσα σου, και πλέον εισαι ετοιμος για αλλα σχολεια πολυ πιο ψηλα από την ανθρωπινη εξελιξη.
Σας λεμε ότι σε κεινα τα παραπανω σχολεια δεν υπαρχει διαιρετικος νους με "δικο μου" και "δικο σου" με το "εμεις" και "εσεις", παρα μόνο ολυμπιος ζευς - νους, που έχει ενωθει με τα παντα, που είναι παντου, κι ολα αυτά είναι η μοναδα.
Κι επειδή σας δινεται πλέον ολη η γνώση πρέπει να γνωριζετε με ακριβεια ότι ο νους κάθε φορα που μια ατομικη πνευματοψυχή μπαινει σε ένα ανθρώπινο σωμα, αυτός ο νους είναι 100% ταυτοσημος με το επίπεδο που έχει φτάσει μέχρι και την τελευταια ενσαρκωση η ατομικη πνευματοψυχη.
Οπως καταλαβαινετε, ο πραγματικος σας εαυτος πλεον, είναι η πνευματοψυχή σας, η οποια προσπαθει να φτάσει σ' εκεινα τα επιπεδα εξελιξης ώστε καποια στιγμη η ψυχή να έχει απορροφηθει από το πνευμα, δηλαδή ο ατομικος σπινθηρας του καθένα από εσας (πνευμα) να μην χρειάζεται να εμφανιζεται στο υλικο πεδιο που ζείτε, με περιβλημα τη ψυχή - ψυχος.
Αυτος λεμε τότε ότι είναι ο πνευματικος εκεινος άνθρωπος ο οποίος εφτασε σε εκείνο το επίπεδο εξελιχτικα, και δεν έχει πλέον στο γηινο πεδιο, 'η αλλιως στην ανθρωπινη εξελιξη, να διδαχθει τιποτα αλλο.
Μάλιστα , έχετε κι ένα πολυ μεγαλο παραδειγμα του αποστολου παυλου, ο οποίος προτου ενεργοποιηθει - φωτιστει το πρωην ονομα του ηταν σαουλ, και φυσικά όταν ενεργοποιηθηκε για να εκτελεσει την αποστολη του, σε μια από τις επιστολες του είχε αναφερει ξεκαθαρα "ζω εν πνευματι", δηλαδή ειπε αυτό που προαναφεραμε, ότι ηταν μια παμπαλαια ψυχή που κατεβηκε με συγκεκριμενη αποστολη και φυσικά ζουσε εν πνευματι γιατί είχε περασει από την εξέλιξη της ανθρωπότητας με αριστα.
Μάλιστα , λογω της συγκεκριμενης παραγραφου σας αναφερουμε ότι ο τότε αποστολος παυλος ή αλλιως αποστολος των εθνων, ή αλλιως πρωτος μετα τον πρωτο, δηλαδή ο πρωτος μετα τον ιησου χριστο, είναι σημερα ενας αλαληφθης διδασκαλος ο οποίος είναι παρα πολυ κοντά σας, και σε αυτά που ηδη γίνονται στη γη και που πρόκειται συντομα να εξελιχθουν, και το ονομα του από την τελευταια του ενσρκωση είναι Ιλλαριων. Ειναι μεγαλη χαρα για ολους εσας που ακόμα ενας τετοιος διδασκαλος βρισκεται κοντά σας αυτες τις κρισιμες ωρες.
Έτσι, θελουμε να καταλαβετε πολυ ξεκαθαρα ότι κάθε ενας νους ο οποίος προικιζει την πνευματοψυχή όταν παιρνει ενσαρκωση, είναι για μια και μόνο μια εν-σαρκωση.
Μετα τον φυσικο σας θανατο, η πνευματοψυχή είναι αυτή που συνεχιζει το ταξιδι της, και οχι ο νους.
Ο νους δηλαδή ενσωματωνει και ενωνει το φυσικο σας σωμα με την πνευματοψυχή σας, μόνο για μια σαρκωση και όταν λειτουργησει διαιρετικα (διας - δηλαδή ο κατωτερος σας νους), τότε η εξέλιξη για την πνευματοψυχή - εαυτο σας είναι τραγικη.
Οταν όμως ενεργοποιηθει ο ανωτερος νους δηλαδή ο διας μετατραπει σε ολυμπιο ζευς, είστε πανω από "εγω", από "δικο μου" και "δικο σου" και οποιασδηποτε μορφης διαιρετικοτητα. Αυτοματα αυτό σημαινει ότι είστε πλημμυρισμενοι από αρετες και η προικα της πνευματοψυχης είναι μεγιστη.
Το πιο σπουδαιο για εσας και είναι κυριολεχτικα ότι αν κατανοησετε αυτά που διαβασατε και αυτά που ακολουθουν, μπορειτε ακόμα και σε μια μόνο ενσαρκωση να ελευθερωθειτε (ελ - αιθερα).
Αυτο που διαβαζετε είναι κυριολεχτικο. Δεν είναι ουτε σχημα λογου, ουτε υπερβολικο. Το μεγαλυτερο δωρο που μπορειτε να κάνετε στον εαυτο σας, (πνευματοψυχη) το μεγαλυτερο δωρο που μπορειτε να κάνετε στο είναι σας, είναι μόνο ενα:
Να αναβαθμισετε το νου σας και ποτε από δω και στο εξης να μην λειτουργει σαν διας (διαιρετικος) αλλα έχοντας καταλαβει ολη την ματαιοτητα από την αποκτηση υλης, ενεργοποιειτε τον ολυμπιο ζευς, δηλαδή σε μια και μόνο σαρκωση, έχοντας κάνει ζευξη (ενωση) των αορατων πνευμα - ψυχή με τα ορατα υλη - ανθρώπινο σωμα, μπορειτε να πετυχετε αυτό που μέχρι πριν από λιγο ηταν αδυνατο.
Μόνο εσείς οι ιδιοι με το ελευθερο της βουλησης το όποιο είναι θειο δωρο, μπορειτε από εδω και περα να συνεχισετε την εξέλιξη - ανέλιξή σας.



(Σημειωση: Σταθείτε σε αυτές τις αποκαλυψεις γιατί τα οφελη σας θα είναι χωρίς όριο.)


Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .