Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΛΟΓΟΣ





Τα πάντα που χρειάζεστε ώστε να φτασετε στη φωτιση και στην χριστοποίηση σας έχουν πλέον αποκαλυφθεί. Το μόνο που θα αναφέρουμε στον επιλογο αυτής της αποσφράγισης, επειδή πλέον ο πλανήτης σας προετοιμαζεται για την επόμενη μέρα χωρίς αναστολη, είναι να κάνουμε μια επισκοπηση όλης αυτής της αποσφράγισης.
Ο κεντρικος ήλιος του δικού σας ηλιακού συστήματος που είναι η Αλκιονα, και όλος μαζί ο αστερισμος ονομάζεται Πλειαδες, έχει αρχίσει και ήδη εκπεμπει στο πλανήτη σας απίστευτο αριθμό περισσοτερων φωτονιων.
Αυτό σημαίνει αναβαθμιση χωρίς καμία άλλη ερμηνεία. Ο λόγος που σας ψεκαζουν τις κατοικημενες πόλεις και καλλιεργειες και σας υποχρεωνουν να τρωτε τις μεταλλαγμένες τροφές και ότι τάχα μέσα στο εργαστηριο του τρόμου - CERN, ότι ψαχνουν τάχα το σωματιδιο του Θεού, είναι μόνο ένας. Να μην επιτρέψει ο Μαυροψύχης και οι εξουσίες του, να εισχωρησετε μέσα στο πολύ μεγαλύτερο αριθμό φωτωνίων (φως).
Περισσότερα φωτονια - φως σημαίνει αναβαθμιση, σημαίνει εξέλιξη και ανελιξη.
Εσείς που ανήκετε στο ανθρώπινο βασίλειο και συγκαταλεγεστε στα όντα με νοημοσύνη, και ονομαζεστε ανθρωπότητα, αποτελεισθε από πνεύμα που ισουται με κομμάτι του απολυτου υπέρ-πνεύματος και μια άλλη ονομασία του είναι ο Θεϊκός σπινθήρας, και από ψυχή, που από τη λέξη "ψυχος" ψυχει τον θεικο σπινθηρα στη δική σας μορφή, και η ψυχή ατομική πλέον στον κάθε άνθρωπο, (εκτός κλωνων και μεταλλαγμενων), δείχνει τον βαθμό εξέλιξης από όλες τις προηγούμενες ζωές σας (προβιωτες), είτε στον δικό σας πλανήτη, είτε σε άλλους πλανήτες που έχουν την ίδια εξέλιξη με τον δικό σας πλανήτη (τριων διαστασεων).
Επισης, αποτελεισθε από το ορατο που βλέπετε με τα φυσικά σας μάτια και ονομάζεται ανθρώπινο σώμα.
Το ανθρώπινο σας σώμα, επικοινωνει με τα αόρατα πνεύμα και ψυχή, μόνο με ένα όργανο και αυτό ονομάζεται νους.
Στην αρχαιοτητα (στην Αρχαια Ελλάδα - 12θεο) ονομαζοταν "Δίας".
Αυτός ο νους ο όποιος ένα κομμάτι του ταυτιζεται και ενωνεται με το φυσικό σας εγκέφαλο, αυτό που εσείς ονομάζεται "μυαλο" και τα υπόλοιπα εξι πεδία, είναι στον αόρατο κόσμο.
Ο Δίας σας, δηλαδή ο διαιρετικος νους, για να μπορέσει να ενωσει τα ορατά με τα αόρατα (ανθρώπινο ζωμα, πνεύμα και ψυχη), πρέπει να μεταβληθει σε "Ζευξ".
Δηλαδη, πρέπει ο κατωτερος διαιρετικος Δίας σας, να πραγματωσει την ένωση του με τα αόρατα και αυτό γίνεται μόνο όταν ενεργοποιηθει ο ανώτερος σας νους.
Εάν δεν γίνει αυτό, θα είστε πάντα στην ζωωδη εξέλιξη, και ίσως ακόμα χαμηλότερα, γιατί τα ζώα έχουν αναπτυγμενες αισθήσεις (αισθημα αυτοσυντηρησης, κινδυνου κλπ).
Το τραγικό όμως για όλη την ανθρωπότητα μέχρι σήμερα έχει μια αρχή που το σύγχρονο ονομά της είναι "Μαυροψύχης", ο μέγιστος διδάσκαλος σας τον ονόμασε "Σατανα", γιατί έχει έρθει από τον αστερισμο "Σατανια" του γαλαξία "Νέβαδον" (γι αυτό υπάρχει και η ερημος Νεβαδα). Τον υπηρετούν όλες οι εξουσίες εξ αιτιας των εντελώς ανυπαρκτων χρημάτων ή δήθεν πολύτιμων μετάλλων για αγορά οποιοδήποτε προιοντος της γης, και φυσικά τα στοιχειώδη (τροφή και στέγη).
Έχει επινοήσει απίστευτες λέξεις, όπως ελλείμματα, φορος, φοροδιαφυγη, ανάπτυξη, και όλες οι εξουσίες του πλανήτη σας υπηρετούν αυτα τα ψέματα
Έχει μεταφερει την παραγωγη του πλανήτη όλων των προϊόντων η την διακίνηση χρημάτων πολυτιμων μετάλλων παραγωγή και διακίνηση κάθε μορφής ενεργειας επιστημης και κάθε νεας τεχνολογίας σε απόλυτα εξαρτημένους και ελεγχόμενους δούλους, δηλαδή σε συγκεκριμένες χώρες που οι εξουσίες τους είναι μπροσταρηδες σ' αυτό το τερατουργημα που γίνεται στον πλανήτη σας.
Σε παλαιοτερους χρόνους αυτές οι χώρες ήταν οι Αιγύπτιοι, οι Πέρσες, οι Ρωμαίοι, οι Βυζαντινοι, οι Οθωμανοι και στη σημερινή εποχή είναι ΗΠΑ, Αγλλία, Γερμανια, Ισρραήλ, Κίνα.
Φυσικά εννοειται ότι όλες οι εξουσίες είναι πιονια του
Αυτόματα όλη η ανθρωπότητα έχει υποδουλωθει. Λόγω των υλικών σας αναγκων, τροφής και στέγης και της επιβολης των όπλων (στρατος και αστυνομια) και μέσα σε όλα αυτά, λόγω της αστείας δικαιοσύνης που έχετε στο πλανήτη σας και των ακόμα πιο αστειων θρησκεων σας, έχει χάσει η ανθρωπότητα εντελώς τον προσανατολισμό της.
Σας έχουν μπερδέψει τόσο πολύ που ακόμα και σε τεράστιους πνευματικούς Δασκάλους, να έχουν αλλιωθει οι διδασκαλίες τους σε τέτοιο βαθμό που το αποτέλεσμα είναι να αποχαυνωνονται οι άνθρωποι και να μετατρέπονται σε πιθηνια όργανα ή ακόμα και σε επισημους δολοφονους στο όνομα του δήθεν Θεού.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των εντεχνων τρικλοποδιων στους ανθρωπινους νόες, είναι να ακυρώσουν κυριολεκτικά το νου τους.
Νους σημαίνει δημιουργική σκέψη. Δημιουργική σκέψη σημαίνει Δημιουργός, Θεός. Όταν με έντεχνο τρόπο σας ακυρώσουν την δημιουργική σκέψη και σας κατευθύνουν σε δομες κομμενες και ραμμενες στα μετρα όλων των εξουσιών, αυτόματα έχει ακυρωθεί ο νους σας.
Από άνθρωποι που θα πρεπε να έχετε δημιουργική σκέψη και φυσικά το κορυφαιο και θεμελιωδες ερωτημα "ποιοι τελικα είστε", ποιος σας γέννησε, τι ηρθατε να κάνετε στο πλανήτη σας, τι γίνεται μετά το φυσικό σας θάνατο), σας έχουν μετατρέψει σε απόλυτα ελεγχομενα ζώα μέσα σε απόλυτα ελεγχομενα κοπάδια.
Σας έχουν φτιάξει πολλά κοπάδια. Πολιτικά, θρησκευτικά, σεξουαλικα, τρομοκρατικα και κοπάδια κάθε μορφής ηλιθιοτητας και βλακειας και αποχαυνωσης. Ακόμα και να πιστεύετε ότι ανήκετε σ' ένα έθνος, είναι αποχαυνωση. Ανήκετε εκεί που ανηκατε προτού να γεννηθειτε και εκεί που ανήκετε μετά το φυσικό σας θάνατο.
Και ενώ είστε σίγουροι ότι σας περιμένει ο φυσικός σας θάνατος, δηλ να αποχωριστει ο πραγματικός σας εαυτός το νοικιασμενο για λίγες δεκαετιες φυσικό σώμα σας, εσείς τα ξεχνάτε όλα αυτά και σας έχουν βάλει από δήθεν διαφορετικά κοπάδια, συνέχεια να τρεφετε μίσος, εγωισμό και να διψατε για το ανθρώπινο αίμα των άλλων κοπαδιων.
Μέσα σ' όλη αυτή τη ζάλη που ζείτε μέσα σ' όλο αυτό το ψέμα που ζείτε, εσείς έχετε μόνο μια επιλογή. Και η επιλογή σας είναι απλά να επιλεξετε το κοπάδι.
Και ενώ πιστεύετε ότι το κοπάδι που έχετε διαλεξει σας αντιπροσωπεύει, πλημμυρισμένοι και από την αγωνία σας που με έντεχνο τρόπο σας έχουν στησει ακόμα και για την τροφή και τη στέγη σας, δεν μπορούσατε μέχρι σήμερα να δείτε και να καταλάβετε πόσο στημένο και ψεύτικο παιχνίδι έχουν παίξει εις βάρος σας όλες οι εξουσίες χωρίς να εξαιρείται καμία.
Ακόμα μέσα στο στησιμο και στο ψεύτικο παιχνίδι που σας έχουν αναγκασει να παίζετε με τους πράκτορες, προβοκάτορες και τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, ότι για την καταντια της ανθρωπότητας φταινε οι άνθρωποι.
Και φυσικά πάρα πολλοί από εσάς αυτό το αποδέχεστε.
Δηλαδη όλοι εσείς οι απλοι άνθρωποι, που δεν έχετε εμπλακει σε καμία στοά του Μαυροψύχη, πάσης μορφής, που δεν έχετε δημιουργήσει κανένα στημένο πολιτικο κόμμα που χρειάζεται χρηματοδοτηση από τον Μαυροψύχη για να βγει στην επιφανεια, που δεν έχετε διαστρεβλώσει τα λόγια του Ιησού Χριστού ή του Σακιαμουνι Γκαουνταμα Βούδα, που δεν έχετε εφευρει στημένα θρησκευτικά βιβλία που να σας προτρεπουν να αφαιρέσετε ανθρώπινες ζωές γιατί και εσάς θα σας περιμενουν οι παρθενες στο παραδεισο αλλά και ο θεος θα ευχαριστιεται που θα σκοτωνετε τους άπιστους.
Όλοι εσείς οι απλοι άνθρωποι που δεν έχετε εμπλακει σε στημένες οικονομικές κρίσεις, που δεν έχετε εμπλακει σε στημενουν πόλεμους, που δεν είστε υπαιτιοι ούτε για την πεινα ούτε για την δυστυχια, και δεν έχετε συμμετασχει στο παγκόσμιο γιγνεσθαι, να σας έχουν πείσει ότι οι άνθρωποι φταινε για όλα αυτά.
Σίγουρα έχετε ένα μεριδιο ευθυνης, γιατί θα έπρεπε έστω και στοιχειωδως να λειτουρηει ο νους σας για να προσπαθούσατε τουλάχιστον να μάθετε γιατί γεννιέστε και γιατί πεθαινετε, ποια η σχέση σας με το θεό που επικαλειστε. Σίγουρα αυτή είναι η ευθύνη σας.
Όμως, την τεράστια ευθύνη για την καταντια σας, τους πόλεμους, τη πεινα σας, και για όλα τα δεινά που υπάρχουν στην ανθρωπότητα, ο φταιχτης είναι μόνο ένας.
Ο Μαυροψύχης και όλες οι εξουσίες του πλανήτη σας χωρίς καμία εξαιρεση.
Ανθρωπακια εγωιστικα γεματα ματαιοδοξια, μπαινουν στα γραναζια και στις στοές και κατακομβες του Μαυροψύχη και κάποια στιγμή επιτελουν την αποστολή τους ενάντια σ' όλη την ανθρωπότητα και υπέρ του Μαυροψύχη, ο όποιος κυριολεκτικά, ρουφώντας την ενέργεια της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα που είναι και ο μοναδικός του σκοπός.
Φυσικά το πετυχενει αυτό μέσα στο ματριξ, το ψέμα που σας έχει αναγκασει να ζείτε.
Το κορυφαιο που αποδεικνυει γιατί ήρθε πλέον αυτή η αποσφράγιση της γνώσης να αποκαλυφθεί στην ανθρωπότητα, αποδεικνύεται περίτρανα από την αγωνιωδη προσπάθεια του Μαυροψύχη και των εξουσιών του, ότι πρέπει γρήγορα να δηιουργηθει στο πλανήτη σας μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία και ότι αυτό είναι το ιδανικο για την ανθρωπότητα σήμερα.
Μάλιστα , σας έχουν μεταλλαξει τις τροφές, σας έχουν δημιουργήσει επιδημιες, σας ψεκαζουν απ τον ουρανο, σας δηλητηριαζουν τη γη γιατί ξέρουν πλέον πολύ καλά ότι αυτό που έρχεται από την Δημιουργία δεν μπορούν πλέον να το ελεγξουν.
Δεν μπορούν να βαστηξουν πλέον στο σκοταδισμο την ανθρωπότητα.
Δεν μπορούν πλέον να σας ελεγχουν όπως σας ελεγχαν μέχρι τώρα, δεν μπορούν να ακυρώσουν την εποχή του υδροχοου που ήδη έχει μπει ο πλανήτης σας από τις 4 φλεβαρη 1962, κι προσπαθούν απεγνωσμένα, χωρίς δήθεν εσείς να υποψιαστείτε τίποτα να σας οδηγήσουν σε αφανισμο.
Τα 7.200.000.000 που ήδη είστε πάνω στον πλανήτη, είστε πάρα πολλοί για αναλώσιμοι δούλοι. Και θα προσπαθησουν να μεινετε μέχρι 500.000.000.
Σας το λέμε ξεκάθαρα. Ο σκοπός όλων των εξουσιών του πλανήτη είναι να σας αφανίσουν.
Στο μόνο που θα μπορούσατε να στηριστητε είναι μόνο στον εαυτο σας και σε κανέναν άλλον.
Παρτε όλη αυτή τη γνώση που σας έχει δωθει πλέον χωρίς όριο και εφαρμοστε τη στο νοικιασμενο σώμα σας
Σας μιλανε για εκκλησιες ναους τεμενη και ένα σωρο μπουδολογιες δήθεν στο όνομα των ωραιων ελεξεων οπως η λεξη ιεροι τοποι και ξεχνανε εσκεμενα να σας πουν το πιο βασικο. Ότι ναος εκκλησία τεμενος και ιερος τοπος είναι πρώτα από οτιδήποτε άλλο το ίδιο σας το ανθρωπινο σώμα.
Έχετε το σώμα σας μέσα στη βρωμα και την λυσωδεια, μες στις πονηρες σκέψεις, τη λαιμαργια, τη λαγνια, τη παιδοφιλια, ομοφυλοφιλια,την κακια το μίσος τους φονους και κάθε μορφής αρνητισμο που εκπορευεται από αυτό το βρωμερο σιχαμα που η σύγχρονη ονομασία του είναι Μαυροψύχης και με όλα αυτά τα δεινά που εκπορεύονται από εσάς τους ίδιους μέσα από το δικό σας ανθρώπινο σώμα, πιστεύετε ότι υπάρχει εκκλησία ναος τεμενος ή ιερος τοπος να σας εξαγνισει;
Εάν όμως σας ελεγαν ότι εκκλησία είναι το σώμα σας και μέσα από τον ελλεγχο του νου σας είχατε αρχίσει να ενεργοποιειτε τον ανωτερο νου και κατ επέκταση τον ανωτερο εαυτό σας και από νου Δια διαιρετικο είχατε μετατραπεί σε ολυμπιο Ζευς, και είχατε ενωσει τα ορατά με τα αόρατα, το σώμα σας με το πνεύμα και τη ψυχή, αυτόματα θα εισαστσαν ήλιοι, χριστοι και θα βγαζατε φως. Και αυτά τα λαμογια που υπηρετούν τον Μαυροψύχη φυσικά δεν το θέλουν.
Γιατί το μόνο που θέλουν εινα να σας δουν να σερνεστε να πονατε να πεινατε να δυστυχειτε να είστε εγωιστές να έχετε προσκολλήσεις και να σας μπερδευουν με κάθε μορφής στημένες πράξεις.
Πχ. Σας μιλανε για φιαλνθρωπια και ιερό σκοπό, δηλαδή να μαζεψουν χρήματα για αρρωστους γερους ανημπορους ανικανους και άλλους.
Ποιος σας είπε βρε μαύροι καφροι ότι τα θεια όντα όπως είναι οι ανθρώπινες ψυχές έχουν δημιουργηθεί από το θεό για την ελεημοσυνη των μαύρων ξεφτιλισμενων του Μαυροψύχη;
Ποιος σας είπε ότι τα θεια όντα έχουν έρθει στο πλανήτη σας για να τα ελεησετε;
Βρε μαύροι καφροι, τα θεια όντα, δηλ η ανθρωπότητα ήρθε στο πλανήτη γη μόνο για να διδαχθει και να του μάθετε εσείς οι εξουσίες όλη την αλήθεια (Α-ληθεια) και να συνεχίσουν την εξέλιξη τους μέσα στο σύμπαν και εσείς αντί να τους μάθετε όλες τις αλήθειες, τους μάθατε όλα τα ψέματα. Τους έχετε οδηγήσει εσκεμμενα, και τους έχετε παγιδευσει μέσα στη βρωμα, τη λυσωδια, στη μαυρίλα και στον εγκλωβισμο.
'Έτσι μελη όλης της ανθρωπότητας παρτε όλη αυτή την αποσφράγιση της γνώσης και πλέον στηριχτείτε μόνο σε σας.
Μην αφήσετε πλέον να χαθεί ούτε ένα γήινο δευτερόλεπτο.
Καθαριστε τις σκέψεις σας, κατανοήστε την φθαρτότητα του ανθρώπινου σώματος σας ενωστε το νου σας με τον Δημιουργό δηλαδή ο νους σας να ενωθει με τον Υπερνου, κατανοήστε ότι μεταξύ εσάς και του Θεού δεν υπαρχει καμία διαφορα, η μονη διαφορα που υπαρχει είναι ότι δεν έχετε κατανοήσει εάν φυσικά δεν έχετε κατανοήσει ότι αυτός είστε εσείς και εσείς αυτός. Και όλοι μεταξύ σας είστε ο ίδιος εαυτός χωρίς καμία απολύτως διαφορα μεταξύ σας.
Μολις τα καταλάβετε αυτά αμεσα θα αγιασετε το φυσκο σας σώμα, που είναι η εκκλησία σας ο ναος σας και είναι ότι πιο ιερό έχετε σ' αυτόν τον πλανήτη.
Ο ιερος τοπος είναι το ίδιο σας το φυσικό σώμα γιατί με αυτό μπορείτε και εκδηλώνεστε και περπατετε και μιλάτε πάνω στον πλανήτη σας. Εάν δεν το κατειχατε αυτό το φυσικό σας σώμα, θα υπηρχε ιερος τοπος ώστε να μπορούσατε να το αντιληφτείτε;
Είναι ξεκαθαρο και αυτονοητο αυτό που σα λέμε. Τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν μέσα σας.
Η θεωση ή η διαβολή είναι μέσα σας.
Εάν θελήσετε να ενστερνηστειτε τη διαβολή, θα γίνετε διάβολοι. Εάν εστερνιστητε τη θεωση είναι στο δικό σας χέρι να φτασετε στη θεωση.
Τα κλειδιά τα έχετε η γνώση πλέον σας έχει δοθεί.
Γίνετε πρώτα Βουδες φωτισμενοι ακόμα και σε εσας που δυστροπειτε σε όλα αυτά σας λέμε κυριολεκτικά δεν έχετε άλλη ευκαιρια. Είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορείτε πλέον να ακολουθήσετε. Κάθε μια βρωμια που πλέον θα βγαίνει από την εκκλησία σας που ειναι το σώμα σας, θα λειτουργεί πλέον εις βάρος σας, πιο πολυ από πάλια λόγω αγνοιας.
Πιο πριν δεν γνωρίζατε τώρα όμως σας εχουν γνωστοποιηθε όλα, Επομένως κάθε μια βρωμια που θα βγαίνει από την εκκλησία που είναι το φυσικό σας σώμα πλέον να αρχιζεττε να τα σκεφτεστε πολύ διαφορετικά.
Το σύμπαν ήρθε και σας μίλησε στην ανατολη της εποχης του υδροχοου στον πλανήτη σας. Σας έχει δοθεί με ακρίβεια πώς να γίνετε πρώτα βουδες και αμέσως ,μετά πώς να χτιστοποιηθείτε, να γίνετε όλοι σας χριστοί.
Εάν εσείς δεν το θελήσετε η επιλογή θα είναι δική σας και μόνο και κανενός αλλού.
Πιστέψτε μας όμως σε μια τέτοια επιλογή όμως ούτε που φαντάζεστε ποιο θα είναι το τίμημα για εσάς.
Αντίθετα, σε όλους τους υπόλοιπους που ξέρουμε ότι είστε πολλοί και θα ακολουθήσετε όλα αυτά τα οφέλη θα είναι χωρίς όριο.
Το μόνο που σας λέμε είναι ότι μέσα από όλη αυτή την γνώση κυριολεκτικά μετατρέπεστε από υιοί του ανθρώπου σε υιοί του Θεού.
Φυσικά η λέξη υιοί είναι σχήμα λόγου γιατί η πραγματική του τοποθέτηση είναι ότι ξεκινήσατε από το απόλυτο υπερπνεύμα μπήκατε μέσα στη μητέρα που είναι η ύλη και είναι πλημμυρισμένη από ενέργεια και μέσα από αυτή την απίστευτη τιτάνια και μεγαλειώδη προσπάθεια σας μετά από την εξέλιξη σας στα όντα με νοημοσύνη, καταφέρατε θριαμβευτές να ξαναενωθείτε με το πνεύμα (Πατέρας).
Ακόμα στην επισύναψη αυτών των οποίων σας έχουν κατατεθεί με ακρίβεια είναι ότι σύντομα στο πλανήτη σας θα αλλάξουν από τον κατακλυσμό που πρόκειται να συμβεί οι στεριές και οι ωκεανοί.
Ακόμα σας καταθέσαμε ότι ανάμεσα σας έχουν ενσαρκωθεί πολλοί χριστοί και ότι αυτά από του θεού-δώρα είναι ανάμεσα σας και ο καθένας από όλους αυτούς θα εκτελέσει μέχρι τέλους την αποστολή του.
Σαν τελευταίο σας καταθέτουμε και τούτο. Ότι αυτή η αλλαγή που πρόκειται να συμβεί στο πλανήτη σας δηλαδή να μην έχει επιτραπεί πλέον στο Μαυροψύχη να σας εξουσιάζει και να επανέλθει η ανθρωπότητα στο φως δηλαδή στη χρυσή εποχή, θα συμβεί ταυτόχρονα σε 153 πλανήτες της ίδιας εξέλιξης με τη γαία.
Και για να μην σπαζοκεφαλιάζετε και πολύ, ο μέγιστος διδάσκαλος σας Ιησούς Χριστός ειοπε στους μαθητές του να μετρησουν τα ψαρια στο μέρος που τους υπεδειξε να ριξουν τα δίχτυα επειδή εκεί που ήταν δεν είχαν πιάσει κανένα ψαρι. Τελικα οντως τα ψαρια ήταν συνολικα 153. εδώ υπάρχει το εξής μυστικο.
Πρώτον, το αθροισμα από το ένα μέχρι και το 17 είναι ο αριθμος 153 όσοι και οι πλανήτες που θα ελευθερωθουν.
Και το δεύτερο όλοι αυτοί οι Θεόδωροι ήρθαν 17…
Και τελειωνοντας έχουμε να καταθεσουμε δυο τελευταιες ιδιαίτερες επισημανσεις.
Πρώτον, κάποιες ψυχές που ήδη είναι στον πλανήτη σας ενσαρκωμενες βοηθησαν τα μεγιστα σ' αυτή την αποσφράγιση της γνώσης.
Αυτές οι ψυχές γνωρίζουν ποιες είναι. Όπως εμείς οφειλουμε να τους γνωστοποιησουμε και να σας γνωστοποιησουμε κάτι.
Αυτές οι ψυχές έχουν ελ-ε-υθερωθεί.
Δεύτερον, προς όλη την ανθρωπότητα μια τελευταία επισημανση. Μην ξεχνάτε σε ολη τη διαρκεία της ημερας σας να είστε ενωμένοι, αν όχι συνέχεια, πάρα πολλές φορες με την μονάδα, δηλ με το Θεό έως κάποια στιγμή να είστε συνέχεια ενωμένοι με τον Δημιουργό (Θεό). Είναι ο καλυτερος διαλογισμος και η καλύτερη προσευχη. Χωρίς αιτηματα χωρίς κλαψες και χωρίς προσωπικες βλεψεις. Απλά ενωμένοι - ταυτισμενοι. Αυτό που θελουμε τώρα να σας επισυναψουμε είναι και στην τελευταία σας πνοη να κάνετε το ίδιο.
Η σκέψη σας και το είναι σας να είναι ενωμενο μαζί του. Θα έχετε μόνο οφελη και τίποτα άλλο.
Και το τελαυταιο που σας καταθετουμε είναι μόνο αυτό. Η γέννηση του πραγματικού σας εαυτού (ψυχή - πνευμα) μέσα στο νοικιασμένο σώμα σας όπως και ο θάνατος του νοικιασμενου σώματος σας και η συνέχεια του πραγματικου εαυτού σας στο μονιμο ταξιδι της συμπαντικης εξέλιξης είτε σε ορατή είτε σε αόρατη μορφή σας το καταθετουμε από βάθος ψυχής ανηκει μόνο σε εσάς και σε κανένα άλλον.
Δηλαδη η γέννηση και ο θάνατος σας ανηκει μόνο σε εσάς. Μην επιτρέψετε από δω και εις το εξής σε οτιδήποτε πλανο σας δοθεί που αποσκοπεί μόνο να σας ρουφήξει την ενέργεια.
Έχετε αποσφραγισμενα όλα τα κλειδιά της γνώσης. Από εσάς χρειάζεται μόνο ένα πραγμα. Να τα διαβάσετε όσες φορές χρειαστεί, να τα κατα-νοήσετε και να μην αφήσετε πλέον, όσος καιρός απομένει στον πλανήτη σας ούτε ένα δευτερόλεπτο που να περάσει από εσάς χωρίς να εργαστείτε για το πραγματικό εαυτό σας (πνεύμα - ψυχή).
Σας ευχαριστούμε για όλα η αποστολή μας στο πλανήτη σας τελείωσε ίσως με κάποιους από εσάς θα χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε σε άλλους πλανήτες που θα χρειαστούν όπως τώρα ο δικός σας να επέμβουν
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ